2 veckor kvar..

tills jag ska börja Ross High School här i Brentwood.. Shit, är lite nervös men de ska nog gå bra hoppas jag! :D mohahha..
Anyway, Trang har åkt hem och är hemma just nu. Hon är säkert skitglad:P Just nu sitter jag i hemmet, har tagit hand om huset riktigt bra idag. Det luktar gudomligt! Ska strax ut, för det är sjukt fint väder idag. Väldigt Cool och fresh luft! :D

Nästa vecka på torsdag så ska jag får 10 sprutor tror jag om inte var det 5. Sen på fredagen därpå så ska jag göra engelska test i grammatik och hörläsning. De ska nog går bra, en lätt match för sunday right! So, ska kila iväg nu, kanske blir det bio på fredag med bögarna. Vi får se,  krabborna vi fiskade upp är orörda.. Ingen vågar äta dom, för små och skabbiga hahah!

See you! / S


whatever you say..

America is great and Im great too. Inte gjort sa mycket forutom fixat och fixat papper till skola:n har.. jobbigt och det tar en jaddrans tid! Blir lite pissed, men det varar bara ett tag sa de kan jag sta ut med!




leona lewis - homeless


out of words.. bye bye ** Sunday afternooneen


Randy Jackson presents: America's best Dance Crew!

kolla in Fanny PAK, såååå coola ! :D


AH NOH!

hmm är inte så duktigt med html osv....undrar bara vart kommentarer knappen har tagit vägen och allt de där nere...... -.-


oki doki!

Hallo ja!
Vaknade vid 12 tiden idag, usatid. Kom hem rätt sent igår från Manhattan för vi åkte rätt sent.. Ska berätta lite om igår.
MORGON: Jag och min familj åkte och handlade på China supermarket i Queens. Shit så mycket vi handlade, för de mesta bestod det av grönsaker och sallad. Jag fick hem soya mjölk ialf, mycket gott och nyttigt!;) Glömde att vi käkade Dim Sum på East bufé. NAM CHAAA!! tror de stavas så på kinesiska:P ahaha dricka Te ialf..

DAG: Kom hem vid 12 eller 1 tiden minns inte för vi vaknade rätt tidigt.. God I hate it! Jag var så trött och drogad att jag krashade i soffan ungefär 1h sen var jag pigg som fan! :D hjälpte mamma att packa upp varor för de hade tydligen inte hunnit göra de klart eftersom hon höll på och tillaga någon sorts te som är väldigt speciell!

EFTERMIDDAG: Klockan slog 3 och vi åkte ner till något fint "WHITE PLACE" i Long Island. Den mer vita delen av Long Island.. Där firade vi min chau's bday fast än jag inte kan namnet på ungen haha! Ialf det var ganska najs men pinsamt för alla släktingar glodde på oss! Hey we look just like you wtf:P haha anyway god grillmat var det! Grillmaster Quan, vår Anh Trai också is a really good cook enligt Heather hans dotter.. well well...

KVÄLL: Efter att degat där till 7 elr något så bestämmde några från släkten och vi att dra till Manhattan.. Kl var rätt sen men vi fick till slut! Very nice.. Kom dit och där var de fullt ös! Folk var på G och det var en ganska lugn stämmning, inte så mycket traffik heller för en gång skull!:D Mycket street people var ute på Madison Square. Styla och så med deras mountain bikes.. väldigt talangfulla! Vi spendera mest tid på Times Square, många konstnärer på gatan och en massa turister! :D Såg en kille fria till sin tjej, sjukt modigt och ballt! mitt i times square! och crowden omkring applåderade och wowade! haha me too actually!;) de var najs fan, hon blev skitglad och så stod dom där och hånglade i några minuter hahah! anyway vi åkte hem vid 1 tiden eller 2... kom hem vid 3 nattid.. kl 9 på morgonen i sverige då.

WELL resonera igår så var det en helt OK DAG! :D skoj med nytt folk och upplevelser! I LOVE NEW YORK!!!!
PS:
jag råkade ta sönder min slipper när jag skulle gå av taxi:n.. fan va handikappat, fick gå i en halvtimme helt ont fick jag. Som tur så hade jag min hjälte, DUC som köpte mig ett par slippers inne i ngn giftshop! Snacka om stora dom var, typ Tommys fötter passar dom haha! JA men better than a broken shoe right, och de hade ändå bara one size... ajja måste köpa nya skor haha!

och btw, bloggen är ändrad som jag ser de! Jag diggar den, och ska jag beskriva ett ord så är den faktiskt GULLIG!:D haha all the credits to EBBA!!! YOU ROCK GORGEUOS! :-)