Got KoolAid?

Min favoritdryck just nu. Har druckit upp 3 st sånna lådor nu. 4 Olika smaker med..
Denna är cherry min sista box haha! De andra va blueberry, kiwii/strawberry och Dragonfruit mix.




-.-'

Måste man sjunga helaaaaaaaaa JÄVLA TIDEN ELLER! INGEN LYSSNAR!


I love basketball!

Jag har alltid tyckt om basket.. Spelade basket i 3:an ganska ofta... men sen dess så har jag inte ens tänkt över det så mkt.. Men de senaste veckorna så har jag varit och kollat på basketmatcher och igår så kollade jag på LA lakers spela mot Celtics och jag insåg hur mycket jag älskar basket!! ME LOVE!  och Kobe Bryant är bässssst!!


ho ho !

Merry Christmas to you all! Hope you all get what you wished for... ANYWAYS ! :)
take care and "Rulla fint nu" :P
.-sandy


Sista dagen idag var det då!

oh ja!
Nu har jag jullov! Äntligen säger jag bara.. Då har jag varit här i ett halvår då.. One more 2 go and then Im back on swedish land =] haha ska strax iväg till Smithtown med mina amigos.. Få se, måste köpa julklapp got damnit! :S
ajja Imma go now.. byeeeeeee 

he is the devil in me (8)


Hej!

Då är det bara 3 dagar kvar tills julafton! Vad ska ni göra? Jag funderar på att sticka med min morbror och faster upp till Brooklyn men är ej säker än! För då ska vi förbi Roosevelt Mall och där finns ascoola butiker! Men ajja jag har shoppat ganska mycket, minst 1 gång i veckan tror jag? ajja IM NOT GONNA STOP :)
I år vet jag inte vad jag önskar mig till julklapp faktikst.. Har inte ens tänkt på julen så mycket i år.. men kanske börja dra ihop sig.. Nitendo Wii ska jag få tror jag för de har mamma tjatat om sen somras.. hmm.. Jag fundera på en Ipod Touch? Dom är ascoola! AJJA IDK no more...  Just det, vi yrar om att dra till Manhattan på onsdag, juldagen då. Kolla på paraden osv... ajja vet ej än... Det är så mycket snö och så kallt ute!!

bye ska äta - supremo


shoppning från igår.. Var ej på shophumör så jag köpte knappt.. ett par skor o undies.
Dock fick min mamma hem en massa fint! mucho bieno.!


Frossy Snowy

Hej! OMG, the big fat ass news today is the freaking snow! Vid 12 tiden idag då befann jag mig i skolan, from nowhere så skrek någon "ITS SNOWING" OMG, så mycket snö! När jag kom hem fick jag hjälpa mamma skotta snö. Hon och hennes man kom hem tidigare idag pga snön. Ganska soft för dom då speciellt när det är fredag =] Skottade bort all snö i parkeringen och när vi var klara så ville jag inte in än. Va ute i en extra halvtimma till och jag gjorde min första snögubbe på flera år! Minns inte sist jag gjorde en men haha jag tog effort idag och gjorde mig en FIN VIT SNÖGUBBE! Jag vet jag är så himla cool asså :] lol!   - supremo

 





Get low ?

Jag sitter och lyssnar på Flo-Rida's "Get Low" och sommaren kommer såklart tillbaka i tankarna! DAMNDAMN! :P I just can't let it go, I don't think I'll ever be able to either =) Which is a good thing though because it keeps your memories warm and safe from not being forgotten! Ska snart koka ris innan mamma kommer hem. Min dag har varit helt okej, väldigt rolig faktiskt men lång som vanligt. Imorn är det fredag vilket glädjer mig enoooormt! MEGA MEGA, u know supadupa good feelin!


Såhär såg jag ut idag! Vaknade 6:16, vilket är sent för mig för jag brukar vakna vid 5.45.. skolbussen kommer 6.45 så jag hade 20 min på mig! GOT DAMN, Trang du som känner mig väl jag har bra timing! Fixar mig snabbt och jag spendera minuterna väldigt spendersamt! Lol. - supremo

OBS bilden va tagen efter skolan.. så tror inte att jag är ngn freak som fotar kl 6 på morgonen hahaha vem fan gör de liksom !


Seger för Brentwood!

Jag skrev ju igår att jag skulle iväg och kolla på basketmatch! Dom vann igen med 85-82, omg det var en skitbra basketmatch! Så jävla HOOOOOOT! haha, deras mål och allt fifan. Som på teve, det var hot hot hot!  Publiken var helt galen, jag, Anya, Sandro och Tyler satt högst upp i läktaren o hade skitskoj. Punchy joinade oss och vi satt o kollade när C.J var och hejade på basketlaget med sina cheerleaders.  Jag hade skitroligt och det var verkligen en jättebra basketmatch! WAY 2 GO :)

- S


12/17/08

Hello =]
sitter och lyssnar på Natasha Bendingfield's these words. Very jamy, har skickat ditt paket nu Trang. Innehåller den del
för paketet är typ större än nuddlekartong! Skoldagen var seriöst skitlång idag med=/, snart är det jullov! Efter Tisdag nästa vecka så har jag lov, hm har inte tänkt så mycket på jul i år. Har inte ens köpt julklappar haha. Hm jag har dock juldekorerat för några veckor sen i huset. Jag dekorera julgranen ensam, fatta va cool jag är : ] hm so, det snöade skitmkt igår:D blev superglad! annars är de inte så mkt jag orkar inte riktigt skriva allt.. Kanske senare när jag är lite mer hyperaktiv:) Rite now imma goooo, goooo back! byebye amigos - supremo


fick hem denna på posten för en vecka sen. T-shirten kommer från Urban Outfitters för $38 blev den  min..
ching ching  green is the new Sandy. hahah! superdupergay.


12/16/08

Hej, ett snabbt inlägg! Har kommit hem från skolan nyss! Skoldagen var skitlång, jag skojar inte! DEN VA SKITLÅNG! Ajja it was good though.. fick tillbaka mina testresultat och jag fick straight A's!  So rite now i gotta study for real for real! har en essay att skriva och historia läxa.. så måste få det gjort så jag kan sticka ut senare o kolla på basketbollmatchen i skolan! yey, sist vann skollaget med 81-77, det var en skitbra match! 
-supremo


Monday indeed.


 


Skola vid 7:30 idag, har ej gjort sa mycket. Bara skola, skolkade franska haha, hatar franska. hm efter skolan sa hoppade jag av vid calebs path.. Stack ut till mamma och fixade mina naglar ^^ woho..
fan det e mandag! hatar mandagar=] Kakde 3 bagels idag fyfan, har ej atit riktig mat idag an!
ha goffat runt har i 3h snart.. gjort lite olika saker med Chu J och Co T. Vi hade nyss stromavbrott! mysigt haha, laddade upp bilder! Sa hittade jag bild pa deras dotter, Kaitlyn! Sa sot hon ar i de kladerna!

peace out later / supremo


Dj Supremo gör debut!!

Ciara - And I: En gammal favorit!

Chris Brown ft Jontha Austin - Flying Solo: Äntligen så hittar man hela soundtracket! FFS thanks to Punchy :) Det är den fulla låten av FInal Destination som folk har tidigare hört säkert men den blev ju cut in the middle of the medley. Anyways YES man säger jag bara!


I gave up in the end.





Det blev en kappa tillslut trots allt! American Eagle Peacoat Marina.
Den kostade $89 så det var ganska hyfsat pris. Men ajja vintern kommer ju inte förrens i januari här i NY så kan fortfarande leta efter en sport-vinterjacka som jag ville egentligen ha.


kanske denna? AE plaid bomber jacket, Jag testade den också, gillar den med. Den kostade över $100 något och de kommer bli stor-rea om 1 vecka typ så lika bra och köpa då. Ajja gott folk 9 dagar kvar till nyår och 17 dagar kvar tills nyår! - Supremo


supreme sandwich

                                  
Idag åt jag en chicken-toast-sandwich från Dunkin Donuts!
Det var jättegott och ja jag blev också jättemätt och belåten haha, tyvärr så finns den inte på bild för jag käka upp den innan jag kom hem igen. Hade varit o letat efter jacka men jag hittade ingen jag tyckte om för jag ville inte köpa någon kappa. Im lookin for something like like a sport-vinter-jacket. yes very warm and very good stuff!

-supremo


Back on track 12/13/08

Yes man!
Har fixat om Kentahsunday nu men utan Kentah tyvärr, ja det är mycket sorgligt. Nästan så man vill dö ju!:O
Ni kan hitta Kentah på www.twogram.blogg.se, ni förstår vår kära Mr Kentah har bytt sin smak för sin bak.

Jag hoppas ni gillar det jag har gjort, väldigt grön och skön.
Satt och chattade med Kikki innan, saknar dig jättemycket bara så du vet och jag ska försöka blogga varje dag eftersom jag har lagt tid på den nu så är de väl ändå dags att fortsätta något jag har redan börjat på. Så följ mig okai, besök mig och berätta för mamma, pappa, barn och alla dina söta amigo's att kentahsunday exsistera! Byebye - Supremo




Sorry Kikki, But I love you :P