Onsdag!

Hej, jag kan erkänna att denna bloggen inte är en som uppdaterar sig. Som tidigare nämnt, finns viktigare saker att göra.
Anyway, har kanske inte nämnt detta men vår blogg verkar vara under construction... So, jag vet inte men vi ska byta look tänkte jag.. Anyway Have it, Im out.
BTW, vår söta lucky är inte så söt längre.. Han blev rakad idag, totally shaved! And he looks like a sheep! xD

BYE BYE !! / S


iyaah..

Vad tråkig det är ha inte gjort något alls.. eller jo suttit och ritat lite med lillabrorsan och hans kompis :D
ska ladda upp bilden.. jag vet att jag inte rita så bra men ska träna mer på det ;)
här ha ni bilden :D^hehehe


^___^

Yoyo, Kentah här. vaknade för vid 9tiden. längesen man var hemma.. =) känns skit skönt att vara hemma och träffa de hemma.. va ska man göra ;)  juste fan sov rätt sent igår.. men vaknar ändå tidig..
men iaf jag sitter här och lyssna på musik.. och ska nog ut och hjälpa morsan med maten.. =)

men annars hörs vi lite sernare ikväll om jag nu ha tid att loggar in och bloggar lite ;D
Ps Sandy jag saknar dig ;)


REKLAM för..

..en ny blogg! kolla in www.seimei.blogg.se haha en ny shitty blogg som faktiskt kan vara underhållande för din vardag! So why not? check out!


Respondo

Hello people!
Jag har nyss vaknat och tiden här i Usa är 11.20 AM. Så idag sov jag extra länge,brukar annars vakna vid 8-9 tiden. Antar att det är för den goda bufé-maten jag åt igår! Vi åt på någon resturang som jag inte minns namnet på, de hade all sorts mat jag orkar inte nämna allt men jag kan säga att där fanns Sushi, ungstekt lax med kryddor, musslor och massa annat gott! Grillat, stekt och kokt you name it! Det var FETTGOTT om jag får uttrycka mig med mina egna ord.
Jag ska strax dra härifrån datorn för att göra mig i ordning och käka någon sandwich som mammas jobbarkompis köpt från Brooklyn. Det är en homemade sandwich som några risplockare säljer däruppe. Innehåller sallad och kött med någon sorts krydda i. Lite spicy är den iallafall, men GOTT!

Det händer inte mycket utöver det vardagliga, vad det nu är:P
Lite mer update från igår, så var jag och Trang på Bay Shore Mall. Shoppade lite random not much för jag blev extremt trött när jag var framme. Vet ej men jag får värsta jordbävning i skallen varje gång jag vaknar och de får mig att vara ur-balans och efter ett tag så övergås det till en smärta som varar dagen ut men frammot kvällen så försvinner den. Hm?

Anyway, jag hängt upp mig på något. En jävla film som jag vill ladda ner har fastnat på 70.1% och yes Im talking about the fucking Banquet! YALLA fan, jag vill se den :( Aleng får hjälpa mig med hur man öppna flera seedar och leachers ok?
Menmen nog om de, vet ej vad jag ska göra idag. Antagligen ska vi åka någonstans eftersom det är lördag och vaje lördag så händer alltid något SKOJIGT jippi! :P Ska dra nu och jag har ingen och snacka skit med om kvällarna längre, Dit To lever ju inte i samma tid som jag gör så vem finns de? Kanske ska börja titta omkring och vända mig till Hak Quajs haha! Ha det bra och jag är "JÄTTEGLAD" att många läser denna bloggen! Måste vara intressant de här med Sandy söndag och Kenny Kentah:P hahah not so much, ye that's what I though ! ajjaaaa Jag känner att jag är lite flippig nu, de som känner mig vet att det kan endast bero på en sak! Jag har inte fått mat i mig än så de är dags för mig att kila vidare till min smörgås :) Ciao/ Sandy

Till Kenny: Hej brossan! I miss you vill jag först och främst säga.
Jag har det bra i Usa, det gamla vanliga. Jag kommer ju inte för semester så det är annorlunda i år.
Måste hemstadja mig right:).. Men en sak kan jag berätta att vi har en ny familjemedlem, Lucky the dragon dog haha!
Hoppas du har det skoj i hbg festivalen, får berätta för mig senare okie. =)


Hej!

Tja, det var ett tag sedan jag var här.. men jag ha varit så upptagen nu förtiden,, med jobbet och de.. hoppas att ni förstår.. fast jag ska nog börja skriva.. 

just nu är jag i Helsingborgfestivalen.. ska hem imorgon.. ;)  då ska jag nog börja skriva då >.>
hehe juste Em Sandy hur ha du det i Usa? ^^ 

men ska nog dra nu.. hörs puss på er


BET awards

vet ej när detta ägde rum men jag ville bara säga att
Chris Brown och Ciara var lätt hetast på scenen! WOPA säger jag bara.. :D


Idag har jag inte gjort så mycket förutom degat framför datorn på mammas jobb! Ganska härligt väder för det är svalt och inte så övervarmt som det brukar vara. Tycker synd om vår hund lucky, han har absolut ingen och leka med. Tänk och vara en hund, vad sorgligt det måste vara. :) hahahaha!
Ajja idag har jag iallafall käkat som tur. KFC fick det bli, så jävla gott. Jag valde nummer 7 haha, då får man 2 crispy chicken wings och sen potatis mos med brunsås och sallad med sconesbröd.. MMM mucho bieno! Gracias för KFC :)
Ajja nu är jag hemma iallafall, har fan gått skitlångt idag! Shit så jobbigt det var och det var inte så himla kul men jag var faktiskt ovanligt glad idag! Hade värsta power:n så jag powerwalkade hem! I feel actually GOOD!
Ajja ni får ha det så bra och Kenny kan du inte börja blogga.. Börja kännas riktigt KASST med att blogga själv för det var ju de vi inte skulle göra! Sen är säkert alla som läser trötta på vad jag har att skriva..Hablos bontios and bonitas Im out! // S


The Dark Knight

Idag stack jag, syrran och vår farbror och kollade på bio. Batman II: the Dark Knight blev det och lite nachos chips.. Dock åt jag inte för jag kan inte stå ut me det. Too cheesy ahha! Iallafall sjukt underhållande film, 3 timmar lång och fylld med action hela tiden! Jättebra effekter och stunts. Jag rekommonderar att folk kollar på denna när den kommer ut i Sverige. Lucky oss här borta i usa där alla filmer kommer ut före.


God Natt allesammans / sunday


Review..

För några dagar sen så kollade jag på Paris By Night 92. Det är en asiatisk show som arrangeras vart annan månad eller halvår. Vet ej riktigt men de brukar har 4-5 stora shower varje år och massa små världstuneringar där artisterna i show-biznizen uppträder. Paris by night är ägt av Thuy Nga som är ett vietnamesiskt underhållnings företag i USA. Grundat i Paris, Frankrike men numera har de sina företag i USA där även show:er hålls.

Back to the subject:
Jag tyckte att denna show:n var ganska bra. Har tröttnat på Pbn på senaste tiden eftersom deras show:er har varit lite borring.. Temat för denna gång hette "Nhac Yeu Cau", requested songs med andra ord.. önske av låtar.

De som lyste upp show:n denna gången vara några få som alltid fångar mina ögon och öron. Dock va de 2 nya som jag verkligen tyckte om..

Pham Quynh Anh - Hello Vietnam
, låten var skriven till henne efter att hon vunnit någon tävling när hon var 14 år i Frankrike.
Vacker tjej med en riktigt VACKER RÖST! Bellesimooooooo
Quang Dung, Khanh Ha - LK Nhac Dieu Huong, så vackra tillsammans! haha not! nej men deras röster passade väldigt! Me like it, very classic vietnamese..
och sist men inte minst mina älsklingar Bang Kieu och Minh Tuyet! BÄST BÄST BÄST! De som inte märkte i slutet av deras preformance så droppade fröken minh tuyet tårar. De är vad jag kallar känsla;)
Bang Kieu gjorde ett preformance med artist legenden Khanh Ly, en mycket gammal dam med en stark röst. Fifan, iallafall Bang Kieu gjorde ett jättebra jobb!

www.thuyngaonline.com besök den hemsidan för vidare information..

// S



Cooking mama!

Ett spel som endast finns för Nitendo Wii och Nitendo DS. Det är ett jätteroligt spel där man få lära sig att laga mat och servera den. Man får lära sig att hacka grönsaker, koka och steka. Första gången jag spelade spelet blev jag helt OBSESSED! En liten pojke som var på någon släktträff hade med sin DS och jag som aldrig spelat på en DS förr ville såklart testa. haha inte visste jag att DS hade touch så det var ganska ballt.. Spelade i 4 timmar tror jag tills batteriet dog iallafall.. haha.. I recommend it :D Min vän som äger en Wii konsol har berättat att Cooking Mama är jätteskoj på wii med.. Man gör samma sak fast genom att använda wii kontrollen så är det andra rörelser man gör medans på en DS så använder man en penna.. Ska köpa spelet på DS till min kusin och sen när jag har skaffat Wii konsolen så ska jag banne mig skaffa detta spelet! haha, sån nörd yeah whatcha gon' do :P



Animen är japanskt inspirerat vilket gör spelet roligare och en massa sound effects som också är väldigt japanskt..
// S


jaha...

så när man var på ett tekniskt varuhus igår här i Usa så blev man ju lite chockad. Ja gissade vad man hittade...
Jo en massa LG mobiler.
Det verkar vara så att Usa har en del nya och olika modeller från LG än dom Sverige importerar in.
Jag tyckte inte alls om LG mobiler förr.. Vet ej vad modellen hette men många hade en LG silver som man fäller upp. Skitful mobil. Jag började tycka om LG efter jag hittade min LG viewty. Dock har jag sålt den nu så tekniskt sätt så är den inte min längre. GRR, vet att jag har pratat om LG hit och dit.. LG secret är fortfarande sexy..

Mobil modellerna är presenterad av ett mobilt företag, Verizon Wireless.. Se nedan för bilder.

LG DARE LG VOYAGER LG VX9400 LG SLIM



LG DARE: Ser väldigt mycket ut som Viewty, dock har denna ingen stor lins på baksidan som Viewty:n. Och Dare har andra features än viewty. Mycket coolare grejer måste jag säga:D
LG VOYAGER: Också touch men om ni söker på den på google finns det fler bilder att se. Den har ett tangentbord som man kan fälla upp på sidan. Mycket smidigt.
LG VX9400: Slisklig mobil som man kan vända skrämen på helt som ni kan se på bilden. Denna modellen finns i Sverige och är inte ny, men det skadar inte att den är med på min blogg. Den är het och man kan se huvudrollen i filmen "The Iron-man" använda den. Ha Ha, gotcha!;)
LG SLIM: För dem som inte vill ha hela mobilpaketet med kamera och mp3 spelare. Enkel mobil och den är liten och ja, Slim!

That's all pepz. // S



It's smells like....

Lucky!! Yes, I'm talking about my mom's sweet dog Lucky. Why is it that all asian family name their dog Lucky?
Cause they will get lucky?
Anyway.. Here comes a pic of Lucky, he is so fat and sweet :D!!




// Sunday


Take Off to New York City

Idag ska jag och syrran ta tåget till Malmö. Imorn tidigt på morgonen flyger från kastrup till geneve och vidare till New York.
Mimmi är hos oss förtillfället, hon har tältat hos oss i en vecka! Gött och ha henne omkring. Aleng och Ayan yan kommer senare förhoppningsvist.. Well har packat klart men rummet ser ut som ett bombnedslag! I gotta clean it up before I leave.

Kommer antagligen inte träffa dig Kentah, men jag kommer sakna dig som fan I love you!
Danielle, vi synes i Malmoe Citay!

opa opa, time to go! Ciao bella! / sunday

^_____^


Kristianstad-dagarna är på gång..

då var det dags igen! haha, som jag nämnt tidigare så är det första gången på länge jag är hemma när krstd dagarna är.. Well de var inget speciellt, och jag förväntade mig inte så mycket.. Träffade en del klasskamrater, tyvärr så va alla påverkade av alcoholen eller festivalen?:P haha.. Ayoo.... har nyss käkat och vatt ute.. Fifan var det är stekt hett!! Ska dra till Malmö idag och fira min kära Hoa Co Nuong.. Så vi syns party people!!

GLÖM INTE SOLKRÄM NU FOLKET OM NI INTE VILL SE UT SOM RED TOMATO'S ;)

CIAOOOOOOOOOOOOOOO BELLO'S

bilder från gårdagen pepz.... ;D



från vänster: Trang, Jag, GrandMAMA(L) och farbrors fru co Ngan!


'Hotpants bilden enligt Nikki boy.. AHHA!
Sexy Mamas!! Aleng Che, Trang con Dien och Sandy banänaa!


Sloooooooooow motions.....

Good evening Ladys and Gentlemens and Homosexualls!
How are you this evening? Me, myself and I are feeling just fine! Today has been a very very gorgeuos HOOWT day! Got damnit, it was so damn hot that every freaking damn swed was walking around with only bikini overtop on!:O Can you freaking imagine that? hahaha.. just kidding.. De som inte har G i engelska kan ju försöka översätta med tyda.se.. Ett växande lexikon:O

Det har gått några dar sen varken jag eller Ken bloggade.. Han arbetar förtillfället så är därmed väldigt trött efter arbetet. Det är mycket förståndigt från min sida! :) I do miss my bro. Vi syns nog nästa vecka, förhoppningsvis!

Idag har inte hänt så mycket.. Stan igen med idioterna... mycket fuuuuun.. Tombibi skröt om sina körlektioner IGEN! -.-...
och Trang är ... ja Trang:D HAHAHA! I gotta love my sister.. eh? not.... hhaha fan va jag snackar.. är faktiskt rastlös och jag bloggar endast för Tuyet sa att jag och Ken var extremt söliga med bloggandet..
Oh jag glömde nämna att jag träffade min vän Delal idag!!! som kommer från Kuwait.. Hon flyttade dit för 2 år sen! kändes riktigt bra och träffa henne igen efter 2 år:D haha my golddigger friend..

Anyways.. 2 veckor kvar... Dags och packa?? Ahh och måste raska mig till Skatteverket också.. heheh . .
Well have it guys! tack för att ni läste mitt onödiga inlägg! Måste lufta lite ibland.. hehe ;) peace take care / Sunday

jag bjuder på denna sexiga bilden på 3 läckra personer.
Tina JAG SJÄLV;) hehe.. Och Tommy Gay !:)




Who is it???? :O

it's MISSY! Party PEOPLE!! haha.. nej skojar bara.. Jag älskar verkligen denna kvinnan! Längtar tills hennes nya platta ska bli släppt så jag kan downloada den xD hahaha nej skojar bara.. Jag SKA köpa den! Albumet kommer ut den 9 september om jag inte har fel... men fan hon är hetare än någonsin idag! Shake your pom pom!

"See how to body-shake
Like an Earthquake
There is no escape
When I shake it in your face"


Mucho LOVE to Missy E :)  / sunday


Good afternoon people..

Ja det blir ju aldrig som man planerat.. Kikki kommer inte mera, detsamma gäller hårklippningen.. Men som tur så har man planerat om.. Nästa vecka kommer hon hit istället eftersom Kristianstad-dagarna är igång, vi syns ändå nu i helg. Då ska även familjen Pham ner.. Yippiy och även Toilette-man. Första gången på åratal som jag faktiskt är hemma när Kristianstad-dagarna väl är.. haha inget speciellt me de dagarna bara att det är festival och karuseller och folket i kristianstad kan ha något att roa sig med.. weeeh. sommaren suger less :)

Som jag nämnde tidigare så har jag planerat om.. Ska klippa mig imorn på Hair-line.. hoppas de blir bra annars JÄVLAR! haha nej hår växer ut såklart, men det hade inte varit så skoj om håret blir fult :) .. aiiight?

Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom varit på stan återigen med Tommy och surpuppan Trang.
Vi shoppade igen... hehe (A) ... Alla tre köpte varsin scarfs och Trang valde ut dem alla:D hehe.. fick ingen bild på tommys men här är Trangs..


Hello Kitty och hela Sanrio-gänget!

          /Sunday


Japp, Tänk om =)

Godmorgon  folket =)
Önska att jag kunde blir en superhero.. tex superman.. eller något like.. läsa andras tanka.. och flyggar vart jag vill,.,. juste nu så vill jag bara flygga till Spanien ;);) Tänk om.. men ibland får man väl drömma lite eller vad säger ni guys HAHA!

vaknade för en stund sen. råkade somna in när jag log och kollade på bilder..
men jag hade ett viktig sak att göra.. men jag deckade >.<  men iaf jag ha tänk på ;) det är  huvudsaken,,
mmm men jag ska nog sova snart igen,, ska nog till malmö imorgon och shoppa lite kläder.. =) Jipii..
men jag jobbar inte imorgon va skönt allså.. juste jag har inte nämnt vad jag jobba med..

För en vecka sedan, så flyttade lilla Kentah ner till Skåne igen föratt jag hittade jobb ;)
just nu så jobba jag inom resturang.. "köket" ^^det är fett roligt.. man lär ju sig massor med saker.. som man brukar säga "man lär sig nya saker varje dag"  och jag håller med ;)  jag som inte ens kunde hålla en kniv HAHAH! som de skrattar åt mig..
men mina kollego är fett sköna.. men det finns bara en som är riktig skön i mina ögon det är baben ;D hehehe..
nopp.. slut med snacket nu,..



iiii iii.. ska nog köpa något fint imorgon.. jag som har redan hittat en men ska nog inte till kstad på ett tag...
men iag hoppas att jag hitta de byxorna som jag vill ha i malmö då ^___^

men nej guys,, ska nog vila ut mig lite till jag som ha jobbat 12h idag >.< 
Puss på er så länge så hörs vi nog snart igen ^^  /Kentah




^_____^