today is tuesday

ja det är en solig hett tisdag här borta! Har haft sjukt fint väder i 5dagar nu! I söndags va nog hetast! holy sun! =P
imorgon kommer det dock regna tror jag, blörp tråkigt! Jag har SAT på lördag..... men viktigast av allt är att jag skriver min sista engelska uppsats! -.-  Jag orkar inte för jag vet inte vart jag ska börja! Handlar om ens college val. jag vetifan vart jag vill gå!..... Eller jag vet men ja jag är nog fö rlat. haha, den är due till nästa måndag. så jag få fixa det i helgen fan. kriga lite mer sen är det hela över!!!!! SOMMAREN ÄR SNART HÄR! :D WOOOOOOOOOOOOOHO!



TUYET OI, CHEER UP! :P SNART SES VI! FAN VA VI SKA ÄTA O KRIGA ! ;)

loveeee to all my near and dear duckis in sweden. :) haha


My life..

Haft en dålig dag.. 
Men delar med mig en bild på mig och min fina mamma.. 


Haha

Hade historia nyligen och usch, det var inte min grej... Jag tycker om att diskutera om revolutioner och kungafamlijer men när det kommer till inlämningar, då går det inte lika bra.. Haha.. Men vi fick tillbaka resultatet nyligen från en inlämning som vi gjorde för några veckor sen.. Förväntade mig inget högre än G+... men men men.. Jag hade fel, det blev mycketmycket bättre än så.. =)..

Ska till tandläkaren idag.. Urk, är där typ två gånger i månaden..


Hihih..

Vilken härlig helg det varit.. Jag har hunnit med mer än förväntat, helt ärligt.. I fredags städade jag mitt rum i två timmar.. Damn, kastade överdrivet mycket gamla saker.. Hihi, fräääsch..
Väntade på att Trang skulle komma men ingen Trang dök upp... Hmmm tänkte jag.. Hade ju planer på att ha roligt men det slutade med att alla lämnade mig och jag började läsa på min tredje Twilightbok istället.. Den har stått där och dammat sen jag fick den av bobo.. Hihi, den var så bra så jag låg hela kvällen och läste... Och vet ni vad det mest komiska är? Jo, boken innehåller cirka 520 sidor och jag är snart klar med boken... Jag har alltså läst ut boken på ungefär tre dagar.. Snackar om beroendeframkallande.. =)

Jag hann även med att skriva lite på min rapport som ska lämnas in om si och sådär 1,5 h.. Hihi, jag ska läsa igenom den en gång till och sedan skicka in den.. Den längsta uppsatsen jag skrivit vilket är 18 sidor.. Jaja, jag är nöjd att den är överstökat iaf..

/ T


Update:
Glömde säga att jag umgicks med sötnosen i helgen ju.. Haha, hon dök upp i lördags i vilket fall.. Och vilka grisar vi är.. När jag var pigg och ville göra något så sov grisen och sedan tvärtom... När vi båda äntligen orkade röra på våra fina gumpor så var det dags för henne att åka hem.. Haha great! Men snart är det valborg.. hihi grillsfest eller trang iiiuuuuuuuu? 


Things change ...

Det är nästan skrämmande och se vad framtiden har för planer för mig samtidigt är det som gör mig nyfiken på hur det kommer vara och vilka som kommer vara vid min sida.. Ibland blir jag nästan besviken på hur vissa av mina relationer till en del personer flyger förbi och sedan är det slut ... Är det meningen att det ska vara så? Man kan inte klandra någon att det ha blivit som det blivit men lite ledsen bli man ju.. hixhix

När jag var yngre var vänskap en stor del av mig.. Jag prioterade den fina vänskapen och det var allt jag behövde.. Behövde ingen kille vid min sida för att jag skulle må bra fast med tiden blir det bara mindre och mindre och det beror dels på att man ha blivit besviken ett antal gånger. Jaja, it´s history..
 
Jag ska nog börja bygga upp relationen mellan mig och mig själv... Då finns det ingen chans att bli besviken and that relationship will always be there.. Försvinner den så försvinner jag..

Man är förmodligen starkast när man har andra som stöttar en, men vad fan händer när dessa personer försvinner? Ensam är också stark och just därför ska jag inte ta för givet att den eller den kommer finnas där ...


JHormoner är uppe och spökar igen.. Men jag känner man bokstavligen lite besviken.. Peace..


Sweethearts

God kväll sötnosar..
Dagen har varit bra.. Började med att jag tog två tabletter för att försäkra mig att klara dagen utan problem and guess what, i did =D.. Jag kom på en sak idag medan jag satt och väntade på skjuts till jobbet... Jag ser nästan ut som en luffare i skolan.. Haha, jag undrar hur man orka fixa sig varje morgon för att gå till skolan? Jag sover hellre 15 minuter extra än att gå upp och platta mitt hår.. I ettan gjorde jag det typ varje dag.. 30 min lade jag varje morgonen på att fixa mig.. Numera är det 10-15 min sminkning på morgonen.. Man kan tror att jag kommer till lektionen i tid i och med att jag åker bil.. Men icke säger nicke.. Jag kommer alltid några minuter för sent.. Why? jo för min bror brukar alltid vara så seg..

Hihi.. Det är mycket som måste hinnas med under dessa 25 (?) skoldagar som jag har kvar.
1. TU & PM uppsats
2. Eng B NP
3. Sv B mindre uppsats
4. Ma B NP
(hjäääälp, jag ligger back i matte för jag prioterade andra ämnen.. Dags att ta tummen ur röven)
5. Psykologi uppsats
6. Bokrecension
(har inte börjat läsa de 300 sidorna ännu.. fuck)


Det är nog mer fast detta är de saker som jag kommer prioritera... Wish me good luck people..

/ T


18 April 2009

Ja då fyllde jag år, BAJS PÅ ER som inte grattade :P hahaha! nej skojar bara.
Jag hade en helt ok födelsedag med skitgod mat på APPLEBEES och sen bio på Cinemax då vi kollade på KNOWING med Nicolas Cage. SKITBRA FILM, rekomenderar att folk kollar på den eftersom den får en att tänka på många livsfrågor. What Shall Humankind do when we can't control the Nature disasters around the world.



Förra torsdagen va de nog då Agriculture night hölls.. då vi fick se bollywood dans och andra danser.. tex stepping o african dance o salsaaaa.. laddar upp på youtube snart..



hursom helst folk, vet jag har segat med att blogga.. förlåt tuyet men hursomhelst. nu är jag 17 år och de är väl ganska coolt. NOT.... PEACEout Ktown down / sandy


Hey, im fine..

Äntligen mår jag lite bättre efter att jag har tagit 2 tabletter.. Har fler kapslar med mig och förhoppningsvis klara jag genom hela skoldagen med dessa.. Slutar klockan sex idag.. Hur mår ni där ute? =)...

Vilka humörsvängningar.. Ena stunden vill man dö och andra stunden är allt frid och fröjd och här sitter man och vill festa.. haha helt sjukt..

Men önskar er en fin dag.. Muah / t


So tired..

God morgon sötnosar..
Hade sovmorgon idag, skönt! Fast det konstiga är att jag känner mig fortfarande trött.. Trött på smärtan och trött på dem.. Detta är kanske en symptom på tjejperiod? Ja, det är det....... Vet ni vad det innebär då? Jo, ni får sitta och höra alla mina klagomål.. Jag har rätt många under denna period..

Jag hatar att sitta under lektionen och har ont i magen.. Speciellt andra dagen för då känns det som jag kan lägga mig ner på marken och spela död.. En död gris...

Jag hatar att känner mig deprimerad och frustrerad för inget....

Jag hatar att känna mig känslig... 

Jag hatar att känna mig som två personer

Jag hatar att hatar...


Ni killar borde ta hand om oss tjejer.. Vi lider varje månad för att kunna ha barn med er!!!!!!


Värme..

Det har varit en underbar dag idag.. Solen snålade inte med värme .. Satt ute i solen med sötnosarna och solade.. Det var verkligen super.. Fast jag tål inte värme känns det som.. Jag klagar så fort det bli för varm och gömmer mig ibland för värmen.. What is wrong with me?


N & P


Det blev kycklingsallad för oss tre.. Hihi mätt och belåten ^^


/ T

Btw.. Where is my Sandy?


Helt sinnessjuk!

Är mätt och belåten efter lunchen med familjen.. En utav ens favoriträtter.. Men tjena vad staaaaaaaaark maten är!! Helt sjukt!! Min mamma äter jättestark mat och sen barndomen har jag också fått äta stark mat and i like it, men efter en stund känner man inte ens smaken längre.. Det rinner både i munnen och näsan.. hahaha, men det är väl ganska vanligt för en typish Hue-familj att äta stark? =S

Har druckit tre stora glas under måltiden.. behöver inte dricka mer för dagen ju.. usch..

/ T


Supernap

Vaknade ganska nyss och tog verkligen en powernap eller ska man säga supernap .. Sov ju i några timmar (A)...

Shit, när man vaknade skrek magen efter mat.. Allt man hade ätit var ju lite nudlar till lunch.. Gjorde smoothie nyss och sitter och dricker det nu.. Mmmm så goott..

/ T


Bobo S2

God morgon sötnosar..
Det är äntligen fredag igen och denna helg är lite längre än vanligtvis.. Vi har nämligen studiedag på måndag.. Vad skönt.. Är bjuden på grillfest i helgen men vi får se om det bli något av.. Känner mig väldans trött men samtidigt vill man ju göra något roligt.. Vilket dilemma..

Jag önskar er en fin dag..

Puss / T








Rätt ska vara rätt..

Jag insåg nyligen att det är för mig själv jag kämpa på i skolan.. Innan tänkte jag alltid att det var för mina föräldrar, för att de ska tycka att deras dotter är duktig och att de ska tycka om mig.. Fast det är annorlunda nu för deras prioriteringar är annorlunda gentemot mina och det har de all rätt i att ha..

Jag vill ta studenten där mina nära och kära är på plats, jobba ihop pengar till alla möbler till en mysig etta i Jönköping eller någon annanstans... Flytta dit .. Studera eller jobba, det kvittar så länge jag kan flytta härifrån...


Mmm maaat..

Vilken lång dag det har varit för mig.. Slutade kvart i sex idag och för första gången på länge gick jag hem eller snarare mitt andra hem vilket är jobbet.. Hjälpte till med städningen och tog en glass (Solero jordgubb mmmm)..

Sitter just nu och äter wokade grönsaker med riiis.. Har hunnit plugga lite och ska försöka plugga så mycket det går.. Är trots allt trött efter en lång dag men kämpa ska man alltid försöka..

Jag är en riktig period-människa.. Ena perioden äter jag jättemycket mat, allt som finns framför mig.. Den andra perioden äter jag knappt något.. Samma sak med plugg, träning, humöret, festa osv..

Det är ganska svårt och "placera" in i vilket fack en sådan person tillhör..


Något intressant?

Tio första:
1. Första bästa kompis: Trang
2. Första bil: haha, bobo´s bmw? =D
3. Första kärlek: Ja du..
4. Första husdjur: Var väl en fisk som jag råkade döda
5. Första semester: Vietnam
6. Första jobb: Packade blommor
7. Första köpta skiva: Abba
8. Första riktiga kärlek: Le, my bobo..
9. Första piercing: Navel
10. Första konsert: Har inte varit på någon =/

Nio senaste:
1. Senaste alkoholdrycken: En halv xider
2. Senaste bilfärd:Idag, till och från skolan..
3. Senaste filmen du såg: Marley and Me (något sånt)
4. Senaste ringda telefonsamtal: Anhieu
5. Senaste bubbelbadet: Ett tag sen
6. Senaste spelade cd:
7. Senaste kyss: Igår
8. Senaste gången du grät: I söndags
9. Senaste måltiden: Nyss

Åtta har du nånsin:
1. Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
2. Blivit arresterad? Nej
3. Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
4. Varit på tv? Nej
5. Fått ditt hjärta krossat? Ja
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
7. Haft ett one night stand? Nej
8. Busringt till nån? haha att jag har (A)

Sju saker du har på dig:
1. Underkläder
2. Jeans
3. Vitt linne
4. Grå cardigan
5. Brunt flätande armband
6. Grönt armband            
7. Ett halsband från mamma

Sex saker du gjort idag:
1. Gjorde smoothie till frukost
2. Gjorde klart en inlämning med en polare
3. Gäspat
4. Ätit
5. Pluggat
6. Jobbat

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. Min sexiga,fina,gulliga,uber,gudomliga säng
2. Mina nyköpta gladiatorskor
3. Mobil
4. Solero - glass
5. Älsklings present till mig..

Tre val:
1. Svart eller vit? Vit
2. Sommar eller vinter? Sommar
3. Choklad eller chips? Chips

Två saker att göra innan du dör:

1. Åka jorden-runt-resa
2. Äta allt

En sak du ångrar:

1. Inget speciellt, varför ångra =P..


Vilket lov...

Hej bloggisen..
Har hunnit med ganska mycket under lovet och det är jag glad över.. Hihi =).. Den har varit både upp och ner men mest har den varit lyckat.. Hihi.. Lovet började med att jag jobbade för det mesta, sov ut mig och sen drogade serier..

Sammanfattning:
- Jobb
- Sovit ut mig
- Kollade klart på 90210 och The City
- Grillade med familjen, bobo och T & J
- Släktingar kom och hälsade på
- Firade två år i Jkpg
- Träffade min älskade bästis
- Borås, mina bröder spelade
- Trädgår´n, skulle egentligen inte gå men man vände och åkte istället..
- Och sist men inte minst, pluggat liiiiiiiiiteeeee.. Mindre än planerat.. haha


Hihi smoothie som jag gjorde till mig och Bobo =D





Oh Dear People

It's time to make a change, let's not wait. Let's not drag out the time nomore, Let's get it on and Just Do It! I totally agree, i do and you should so! Cause we need to reach the top and get there and beee ON TOP OF THE WORLD WOW WOWWW!



A little bit of Freedom please!


Uja..




Efter inlägget med tusentals bilder ökade statistiken på besökare... Dags för lite bilder från Sandys sida? I alla fall.. Börjar tröttna på bloggen.. Ni läsare är tråkiga som inte lämna kvar något, då får ni ta och skylla er själva att det bli dålig uppdatering.. Här har ni i alla fall en bild till .. En helt vanlig höstdag..

 



 



 




Washington D.C 3-5 april 2009

Vill du läsa om det så tycker jag att du ska besöka seimei bloggen för jag orkar verkligen INTE KLISTRA IN det här :P OHNO! men kolla in det och lämna kommentar okej! ;) THANKS !


walking on sunshine

finally finally home. Kom hem i söndes natt. Sjukt jobbig resa hem för de hände en liten incident haha!
ja de började faktiskt brinna i bussens toalet och vi fick stanna mitt i vägen någonstans i Maryland och hoppa av.. Alla sprang ut som galningar fan.. holy mole! Stod där tills röken gick bort och alla bilar som körde förbi ville ju man bara hoppa på och åka hem! Ajja jag har typ vilat ut mig.. Ska chilla hela lovet faktiskt för de behövs! D:C VAR VEKRLIGEN ETT MINNE ATT MINNAS! berättar senare idag omd et

TUYET OI.. keep it up! Du har ju bloggat jättemycke! Ge den lite färg och taste med bilder vet ja !
Nu blev jag faktiskt sugen på hamburgare i gatuköket.. mums.. fast mest på potatismosen.. (A) !


BYE BYE!


The City..

Känns lite tråkigt att blogga när Sandy inte gör det med mig och det är definitiv tråkigare när ni inte lämna något spår efter er. hixhix..
Men tänkte bara nämna att serien som jag rekommendera er igår "90210" .. Jag har kollat klart säsong 1 nu.. Tog mig ett dygn att kolla 17 episoder.. haha det kanske säger er något?

http://90210free.info/category/season-1/

Här har ni länken till alla episoder..

Jag har påbörjat min andra serien "The City".. Wow, vad snygga skor man ser i filmen.. Fast denna är inte lika bra.. menmen


90210

Hello gott folk =)...
Jag var uppe till klockan 4 i natt och det är ju bara tecken på att det är lov.. Känns så bra att slippa tänka "Jag-måste-göra".. I alla fall så var jag uppe och kollade på 90210.. Rekommenderas verkligen!! Inte direkt som Gossip Girl utan ... hmm ja, nästan lika bra iaf eller kanske lika bra? Haha jaja, iaf..

Jag ska ut och jobba och äta nu.. Usch, ätit massvis med skräpmat.. Men det är trots allt lov och grejer, and you only live once so what the hell o^^o..

Önskar er en fin dag.. Solen skiner.. Muah / T


http://www.greenthinkers.org/blog/images/90210goesgreen_photos.jpg


En levande zombie..

Känner mig som en levande zombie.. hixhix


Glömde aprilskämten

Ville bara dela med mig lite.. Första april var för två dagar sen och det hade jag ingen aning om förrän efter lunch.. Efter jag var klar med Sv B - Nationella prov satt jag och lyssnade på radio i bilen.. Det var då jag fick reda på att det var första april..

Kom hem och tänkte på min underbara bästis.. Tog upp luren och ringde upp henne och lurade henne att min tjejperiod var utebliven i två veckor och att jag var rädd att jag var gravid.. .. Hahah, hon gick på det..Så gulligt..

Sen ringde man upp bobo och var lite taskigare.. Lurade att jag ville ha paus.. Förra året lurade jag bobo att jag hade brutit bena och det värsta är att hans mamma fick reda på det och sa "Om det är något allvarligt kan du åka till henne".. Visste inte vad jag skulle göra.. :O:O


Vila gör man i graven..

Hej å Hå..på några få .. kan det vara så? Jo, om ni mig nå.. Nej skojar bara med er.. Tänkte bara testa vilka ord mitt vokabulär består av..

Veckan har bara passerat förbi och det återstår några timmar kvar sen har jag lov.. Efterlängtade lov.. Man må säga att "vila ska man göra i graven" men graven välkomna mig först ifall jag inte vila mig vid liv..

På onsdag är det 8 april.. Vet ni vad det innebär? Nej självklart inte.. 070408 = träffade jag en fetknopp (bobo) =D.. Ohhh happy dayyy.. haha..

Uj uj uj... Får inte glömma att önska min älskade Sandy en trevlig resa.. Ät mycket åt mig med gumman oiii.. Hihih.. Håller tummarna för dig och lär dig mycket, så du kan dela med dig dina kunskaper till mig.. I wanna be clever but sometimes .. it goes wrong somewhere in my brain... På tal om det.. Jag är riktigt trög när jag är trött.. haha då tänker jag inte.. Men iaf..


Hello Tuesday

Ciao Bella!
Det har varit en underbar slut av denna månaden! Förra veckan var awesome och denna veckan har varit awesome hittils fastän det är bara tisdag idag. Yes Indeed. Imorgon är det sista skoldagen för! YEAH säger jag!
Hur som helst torsdag är man ledig då ska jag dra och köpa lite grejer inför resan på fredag!! YEAH igen säger jag haha! Fan va kul det ska bli, WASHINGTON D.C here I come!! WOP WOP! Can't WAIT :D hohooh...

.Okej det är ingen gratis resa som jag fick förra året med min f.d klass 9D till POLEN vilket inkluderade Flyg till polen plus hotell och busstransport och mat såklart! Allt det var gratis och de var en riktig najs deal vi fick med tanke på att vi ej payyade ett shitt! hahaha hur som helst resan till d.c vilket är inom landet kostar mig 200 dollar !!!! Fyfan va jag kunde gjort annat med de pengarna.. Ajja Usa är ju inte som Sverige som ger bidrag. However nu ska man inte jämför dessa två länderna eftersom Sverige är ju ett litet land jämfört med Usa.. Men ialf det ska bli fett, fick reda på idag att vi ska åka på en cruise med på lördag kväll.. Det kommer också vara 3 andra High schools med oss så de ska bli riktigt skoj asså! DANS hörde jag att vi skulle ha och äta mat på båten! WOHO!! Kommer hem på söndag vid 11 tiden på natten tror jag och veckan därefter är de fan vårlov! NICE!

Mamma fyller år snart och jag med.. 4 dagars emellan våran födelsedagar höhö.. Vet ej vad jag ska göra om jag ska fira eller ej. Med tanke på förra året så slängde kära Trang min storasyster ihop en fete överrasknings fest! Sweet 16 right.. Det blev väldigt lyckat med tanke på hur pissed jag var när INGEN svarade mina inbjudan men de va pga att Trang sa åt folket att dissa mig. Yeah nästa gång har ni inte lika TUR! mohahah.. Iallafall det är ett minne jag alltid kommer komma ihåg! Tack Trang, I Love yah! Even if you're a pain in the azz sometimes... hahaha:D

JUST NU är kl 19.51 härborta andra sidan Atlanten! Jag sitter tyvärr och plugga in lite historia för jag har haft ett quartly exam igår och idag och slutligen imorn med. Igår gjorde jag 40 frågor på 40 min.. och idag förklarade jag 6 documenter och började skriva på min tematic uppsats. Omg! Så jobbigt men det är bara att bita ihop och få skiten klart för sist hann jag inte skriva klart min uppsats men jag blev godkänd ändå för andra quarter hoho. .vilken rackare haha.. jag var sjuk dessutom och jag pallade inte bry mig. 100% närvaro och 100% hemläxa.. Ni anar inte hur mkt läxor dom ger en!  I Sverige gjorde jag aldrig läxor fan fick ändå rätt fina betyg.. men här borta om man ej gör sina läxor då kan du glömma dina "A's oh A++" ..

 Vill inte plugga mer men måste mamma kommer hem vid 2200 för hon är på traffikskola.. hon måste sitta och lära sig i 5 timmar.. det är en del av hela skitet jag vet inte riktigt.. men kvinnan tar snart sitt körkort! Oh yeah! JAG OCKSÅ för den delen.. hahaha har struntat i att plugga till mitt "Permit" ajja palla ej få ta o deala med det på lovet.. för jag ska ha junior körkort i sommar! however det är väl en liten update på allt.. orkar inte berätta om helgen och talentshowen riktigt nu...måste plugga! Och mina vänner glöm inte även fast ni inte orkar eller om ni känner screw this crap kämpa på bara! KRIGA! ;) Sommarlovet är snart! Det är första April imorn så det är knappt 2 månader kvar!

BJUDER PÅ EN VÅRBILD!



hälsar till KENNY BTW ;) Saknar dig broder kanin!