Forgiveness!

Tuyet, jag orkar inte blogga när jag är hemma. Ska faktiskt börja göra det när jag återvänder till skolan för seimei är för mycket bullshit fan hahaha! Så PAUS du ska fan inte sluta, jävla quiter annars!






so BEAT IT, vi hörs i SEPTEMBER!


Run this town

Bloggen är döende utan mig ju.. Vad händer Sandy? haha.. Nej det är nämligen så att jag inte orkar blogga eller vara aktiv i bloggvärlden längre.. Men i alla fall så har det inte hänt så mycket på sistone.. Känns som jag inte jobbat hela veckan och det kan beror på att jag haft sällskap av olika personer på jobbet.. Haha men snällast har ändå min kusin varit =).. Han lät mig köra hans bil haha ..

Nästa vecka börjar skolan.. Hinner man göra något skoj innan dess? Ville egentligen till Liseberg med tjejerna men de sticker ju på en skoldag... Aja ..

Ha en fin dag babes.. Muah / T


Jay z ft Rihanna and Kanye West - Run this town


Soft schema.

Sovmorgon fyra dagar i veckan.. ;)




Fuck Off


ME and Tuyet don't like you :)


Fuck Off


ME and Tuyet don't like you :)


Friendship..

Jag jobbar om 3,5 h men kan fortfarande inte somna.. Sitter på fb nu och pratar med en gammal vän som jag inte haft kontakt med på flera år! Vi var väldigt nära när vi var yngre.. Det låter helt sjukt, men jag kommer knappt ihåg dom.. Svaga minnen..

Aja, det var allt.. God natt.. eller god morgon =)

Muah .. T


Need a new cellhpone..


Adjö till min gamla.. Hann utnyttja den i 9 månader..

Hittade två som jag tyckte se läckra ut.. Men om funktionerna är bra får min bror eller kille avgöra..  Kan inget om sånt.. haha

Tycker egentligen inte om märket LG.. men denna var läcker och har dessutom keyboard också


Eller denna?


Ni får hålla tummarna för mig.. Det ser inte ljust ut när det gäller en ny mobil nu efter semestern..
 men men.. vi får se.. =)