The Last Day Of '09...

has begun! Yah man, sista dagen av 2009 har officielt startat. Klockan i NYC är 01:31 AM just nu och jag sitter fortfarande uppe! Haha borde gå och sova! Alla mina tjejer och pojkar är samlade i Kristianstad antar jag i farmors lägenhet. Jag vet hur det låter MEN, min farmors lägenhet är jävligt cool. Dessutom så är hon ej där haha! Hon är i Vietnam och lever livet som en drottning! Dom firar nyår i asien snart ju! eller om si sådär 12 timmar? Sverige 18 timmar? Och jag ett dygn till.. 24 timmar tills första dagen av 2010. Jäklar, 09 gick extremt fort. Jag känner att jag inet ens var med i året. Yeh where the heck have I been! haha...

Onsdag idag: har man ju jullov som många utav er där hemma! Men dock så är mitt lov över på söndag! Har skola nästa vecka och jag måste göra klart mina projekt läxor jag fick! Tack så jävla mycket. Asså fan vad jag hatar vissa lärare! Jag menar SERIÖST, måste dom göra livet för en surare?! Its fucking Vacation! you dont have Homework on vacations cause if you do then it aint no vacay! Jävula, önska jag var i Sverige just nu så jag kan SMÄLLA raketer! Men nej tyvärr här är det olagligt! :P BRA? DÅLIGT? BÅDE OCH! Ajja, kommer nog inte åka in till city för det kommer vara fult med människor där när ballongen släpps 00.00 senare inatt!

Idag har jag ej gjort så mycket, köpte pizzahut och körde hem till Carol. Där var hon och Jeans lillasyster Melissa. Dom passade carols niece Veronica, riktigt buse men söt! Vi slappade bara och kolla på kläder o ladda hem filmer! Runt 6 PM så åkte vi till skolan för de var basketboll match! Brentwood mot Union Dale! Dom spelade jämt och denna matchen var en bra avslut på året för denna gång haha! Vi låg under med 47-48 och det var 20 sekunder kvar! HAHA vi vann under de sista 10 sekunderna då en i bwood laget gjorde mål! haha fan va åskådarna skrek! Jag skrek också! GÖTT asså, 49-48 stod det och vi vann! haha älskar basketmatcher! Det bästa som finns när en match går BRA!! men just det "slutet" är extra gött haha! man vill faktiskt inte spela emot ett "kasst" lag.. ska spela mot lag som är bra de är då de är bra spel och bra vinst och slutligen en jävla bra MATCH! :D:D WOPWOP!
dessutom så var det andra lagets åskadre riktigt KAXIGA så de va jävligt gött att vi vann! hahah!
Efter matchen stack vi alla hem till jean.. hans mamma maria skulle laga mat! Meatloaf... Det var riktigt gott! Färsk och äkta MAT! och inte skräp mat! TACK TACK!! haha alla är alltid snälla mot mig och dom mobbar Carol. synd om henne ;) HAHA! love her! menmen kom inte hem för så längesen...... suttit här nu i någon halvtimme! hmm hälsa på linh lite snabbt hon har lektion så.... men ajja! GOTT NYTT ÅR TILL ALLA! Hoppas detta året bli ett riktigt bra år. PÅ RIKTIGT nu...... jag skojade att 2009 skulle bli mitt bästa år hahaha! Det var fan i mig det SÄMSTA! Lyckades med NOLL! ajja.:) ärlighet är ju alltid uppskattad mohahaa! Sakanr alla där hemma!
Ps. fick bilder från kim's 18års fest! så check that out!


Matthew, jag och Sandro

Carol och Jag

ha ha ha ha ha, fan börja bli riktigt mullig om kinderna!! eller MER RÄTTARE!

jag och födelsdagsbarnet Kimara Mcgee!! happy Birthday !!!!

sötnosarna! Carol and Jean!! (L)

Temat var Svart och silver in winter wonderland...... Ompa ompa! Very nice!

Kimara och hennes vackra klänning! Få ta och hitta en bättre bild på hela haha! Very nice 2!

Jag, Jean, Cj och Sandritoo!   hah  ha ha gud så vackra!

ok en normal, men sandro kan fan i mig aldrig vara normal ha hahaha! :P ajja
det fanns fler bilder...... orka ej ladda upp alla.... kanske kommer upp på fb en dag och sen har jag lite bilder från den failade julshown vi gjorde i vår studio hahaha! skoj med folket men en riktigt dålig planerad show var det! Big fat F A I L! :)        HAPPY NEW YEAR AGIAN! Kanske blogga senare !!!! who knows GOD NATT! Stay good and positivo! / Sandy Nguyen December 31st 2009 - The last day of the year! TIME: 01:52 AM


Skåneland 2

God morgon sötnosar ^^
Vi tjejer kunde inte somna tidigt igår så vi stack upp och käkade istället.. Efter det blev det hyper på sängen.. Blä, det var så trångt att jag nästan puttade ut T från sängen.. Haha..

Idag ska vi till Malmööe.. Wiie.. Så roligt det kommer bli.. Sist jag var där var förmodligen i Augusti.. Hihi därefter kommer boysen till Skåne idag också.. Hihih.. imorgon är det nyår.. Det ska fira stort!!

Btw, har hittat min nyårs klänning.. Tihihi


muah


Skåneland ^^

Det känns så bra inombords att äntligen får vara hemma igen.. Det skulle varit perfekt om Sandy var hemma med.. ^^ När vi körde in mot Kristianstad igår så kunde jag inte sluta le.. Det kändes såååå braaa!! Att tänka på gamla minnen och att peka på sitt gamla bostad och säga "oj shit, där bodde vi innan".

Idag kommer Mimo och Yanyan också =D.. Hihi ska förmodligen möta upp dom på fika senare.. Ska alldeles strax börja fixa oss och sedan bege oss mot stan..

Hihi nej nu ska jag hoppa in i duschen.. Önskar er en fin dag..

Muah


Cut Cut Cut Part Two

ha ha ha ha! som tät skrev.... jag klippte mig igår på MESS salon..... Dom har nytt namn och nyrenoverad salong, det var riktigt nice. Hong Kong Killar som klipper där ;) wop wop... dom hette Private Salon innan.. mkt liten men ändå fin och stilren. MESS eller va de nu hette är mkt finare nu och moderna! Me like it like dat..........







nej jag kan inte se normal ut haha, kines ögonnn yääy! men kort blev det va? Mr Jay min hairdresser visste ej vad han skulle göra för mitt hår va så långt och sletet så jag sa "JUST CUT IT" haha men de blev ju väl bra elloor? xD
kortare än förr, känns skönt nu när allt slitet är borta! Back to good hair agian;)


The Tyra Banks Show

sägs att hennes sista säsong av hennes egna talkshow ska avslutas under våren 2010 :( Im so sad man!
Det är meddelat att hon ska avsluta shown för att fokusera mer på hennes egna företag Bankable Productions.
Visst, det är sorgligt men damnit Tyra! The Show must GO on!


Cut cut cut


Rastlös och hungrig!





Sååå häääär rastlööös är jag! =( Haha har asstråkigt så tänkte dela med mig fula bilder på mig på plats.. Bilden i mitten visar hur hungrig jag är och dom andra visar hur rastlös jag är.. Jag orkar varken med msn eller mobilen.. Hur ska jag underhålla mig själv? hmm ..

Bror lagar mat idag.. Jag blev överlycklig när jag trodde att han sa att maten var klar men en timme till då, dååå får jag äntligen äta riktig mat.. Senast jag åt var vid ett tiden.. Hihi



I´ll make it without you

http://imagecache5.art.com/p/LRG/21/2107/9V3ED00Z/jim-warren-stairway-to-heaven.jpg


FuRB

Damn, kikade runt och hittade denna video.. Ja, sorgligt värre..

 

 


I want nobody, nobody but you

Fick en present igår, ett horoskopbok.. När jag började läsa i den så tog den andan ur mig. Shit, det stämde verkligen. Jag blev nästan rädd men jag kunde inte sluta läsa. Tänkte dela med mig några meningar från boken.

Vågen

"Det är av största vikt för dig att du lär dig att stå på egna ben och inte tror att det som andra säger till dig är 100 % korrekt. Du kan vara en aning godtrogen, vilket du behöver komma till rätta med."

"På grund av sin vana att vara tillsammans med så många människor fruktar en del Vågkvinnor ensamheten"

En utav mina rädslor är att känna mig ensam.. Jag är beroende av sällskap .. Sooo true!

"Du är idealist från födseln och därmed framstår alla du möter som så mycket mer än vad de i själva verket är"




oh em gee!

begravd i snö! Det började snöa igår och jag tror det snöade hela natten! DAMN haha!


Hixhix!!

Fick ett sms från posten att EN utav sakerna jag beställde hem har kommit.. Jag beställde ju båda sakerna samtidigt och båda fanns i lagret då jag köpte dom men jag fick bara en utav varorna.. Blääää, blev jätteledsen.. Men tänkte sen att det fixa sig.. Kommer förmodligen nästa vecka..

I fredags åkte jag och hämtade julklappen MEN när jag öppnade den så var den sönder!! Fyyyyy, så arg jag blev!!! Måste ringa och klaga imorgon och de ska se till att jag få den innan jag åker ner till Skåne.. hähä (A)

Annars har det inte hänt så mycket.. Festade i fre på Harrys med mina kk´s.. Men de stack hem tidigare och jag stannade kvar med dom andra sötnosarna som gjorde kvällen komplett..


Good Mornin Everybody!

Hoppas alla hade en bra fredag, ni festade säkert och söp er fulla :P haha det är bra, viva la livet!
Denna veckan gick förbi ganska fort, vilket var bra. Jag har varit ganska off denna veckan, hm minns inte ens vad jag gjorde i måndags... kanske kommer tillbaka till minnet medans jag skriver detta inlägget tehe :P
I tisdags efter skolan så skulle jag o carol dra shoppa men vi ångrade oss i sista minuten och stack hem till mig istället. pallade inte för båda var aströtta. Kom hem till mig och vi skulle äta men sen bestämde vi oss för att spara magen för vi skulle ut och äta efter Jeans basketmatch.. Sandro kom och joina oss två hos mig.. Satt o chillade... fun fun, runt 6 tiden stack vi till matchen. haha nice game som vanligt, vi vann med 20 något. Tror vi mötte Sachem East. Men det var en bra match de andra laget var bra men vi var lite bättre;) Efter matchen så stack vi hem, alla va för trötta. Vaknade nog sent nästa morgon för mitt alarm inte ringde menmen.. Mobilen är dock "fixad" haha, den fixa sig själv så den fungerar normalt nu.

Mitt julprojekt är klart nu med, det blev riktigt bra. Eftersom holidays är här så va alla grupperna tvunga o göra en video för julhelgodagen. Min grupp som består av Johnathan, Genesis, Matthew och Sandro. Vi bestämde för att göra en Olympiad för Jultomten. Han skulle tävla mot Tandfen eftersom tomten får ju bara "uppmärksamhet" en gång om året och tandfen får det 24/7 året runt. Vi hade tre grenar, fotboll-pajätning och sprint! haha fan va kul vi hade med projektet. Ganska lyckat!! Jag fick spela julbarn som satt på tomtens knä HAHA! fucking fail :P nej men de var kul!
Dock är man lite pissed för läraren höll på o bugga oss och typ trycte ner oss genom att säga att vi inte var i tid och vi kommer inte var aklara och vi kommer ej möta deadline alallala.. motha fucka.. och sa att en annan grupp var "bäst" och dom var "on time" och "On schedule" lalalala..tryckte ner oss 2 andra grupper haha MEN i slutet då vi som "edit" videos kollade på alla tre.. Första var rolig och ok, grupp 1 då. Dom hade ett roligt concept! haah men dom behövde jobba på ljudet och music och graphic och detaljer.. dom var också lite sena med grejer.. men de löste sig till slut... Grupp 2 tror jag de va dom som var "bäst" HAHAH fan va deras video SÖÖÖÖÖÖÖÖG KUK! min lärare blev helt :O för hon hade lagt så mkt självförtroende på dom och tryckte ner oss andra.. haha yeah suck on that........ deras video var förfärlig, jag skojar inte dom hade ingen handling typ... och den var jättekort med hahaha... de va riktigt dåligt.. ush  Slutligen var det min grupps video... TAAADAA! Masterpiece.. nej inte överdrivet men vi hade graphic, musik och bra konstrukt på vår video och vår var roligast och vi hade en story att bygga på plus vi hade bäst kostym och "proops" .. SÅ IN YOUR FACE!  MVG DÅ JA ;) haha

efter onsdags skoldag så körde Carols syster mig o carol till "mall" .. fyfan vi spenderade över 6 timmar tror jag i F21.. fyfan hahah! aldrig mer, gud vad jag tröttnade.. hmm vi gick till macy's lite oh alla butikerna där nästan.. guess etc... skulle köpa outfit för Kimara's 18års fest.. temat var winter wonderland.. vi skulle ha på oss svart med silver detaljer.. vi hittade till slut kläder o ha på oss till festen som tog plats igår.. ush de var kul och shoppa faktiskt men köpte ej så mkt. en svart kläning och några silver ringar...

torsdag: vanlig skoldag.. inget speciellt tror jag... hm just det jag vann för senior favorit kategori "most unique! juppjupp.. jean vann "best dressed male" för ross byggnad.. och carol vann för female best dressed sondo byggnad.. sandro vann funniest laugh haha bög.. CJ vann most spiritual.. hm jazmil vann craziest hair... ganska många jag kände som vann.. KUL, och vi kommer vara med i yearbook...... men de hade vi varit ialf .. haha ush!
jag stack hem efter torsdag.... just de vaknade sent denna dag med haha... kom in efter första lektion hade slutat. skönt! jag skulle stanna efter för "Def Jam Poetry".. men jag pallade fan inte faktiskt. Var ASTRÖTT och min vän ville att jag skulle gå men jag gick inte.. gör ingettt dåååå...... hon hade stöd.. för sen dagen efter ....... igår fredags då så läste hon upp hennes dikter för mig. Dom var riktigt bra, orginellt och fierce.. haha. Me like. hon är bra på att skriva.. kanske bli en poet eller journalist ;);) ...... Efter skolan så hängde carol hem med mig.. vi skulle fixa oss o så.. skulle jobba på ekonomi prjektet men de blev ej AV.... och jag måste arbeta på de idag.. blä.. vi ska vara lärare för en klass o lära dom ett kapitel i ekonomi boken........ fuck that... palla inte men MÅSTE.
vi beställde pizza hem från doninis.. helt ok pizza..... carol gillar tydligen buffalo cheese pizza haha de va gott men inte min smak:P jag gillar peperoni pizza MUMS:D ELLE KEBAB PIZZA ;) fan va jag saknar KEBAB!! huhu käkade inte ens de när jag va hemma i somras haha. fan! :( JA VILL HA KEBAB!!
vi va riktigt trötta och orkade ej fixa oss för festen men vi va tvunga o sätta igång. dock sådär 1 timme innan festen haha.. men de gjorde inget festen va ju lite delayed pga sen ankomst men det var riktigt skoj.. dom hade gjort lokalen till ett winter wonderland haha :D ganska god mat, varierade från ris pasta kött kyckling sallad ! kom nog hem efter tolv tiden men vi hade skoj.. Kimara hade jättefina klänningar på sig så få visa när jag få bilder... eller så kommer dom upp på fb när tjejerna laddar upp....... Så de sägs att de ska snöa idag men jag ser ingen snö här... annars sa dom att de börja imorn.. ajja! life's good..... saknar alla hemma jättemkt! återigen en jul utan er!! HOPPAS ALLA FÅ EN BRA JUL! Kanske bloggar en gång till innan julen mahaaaa..... =D / Sandy Nguyen


Lite om mig

4 frågor om förhållanden

Är du singel? - Jo visst
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Absolut
Hur många har du varit kär i? - Haha, två? tre? =)
Är du kär just nu? - ;)

- 10 frågor om dig själv

Namn? - Tuyet
När fyller du år? - 24 september (skrev först 23, wtf liksom?)
Några piercingar? - Jag har haft i naveln, men den är borta..
Vad har du på dig just nu? - Nattlinne
Vilken årstid är bäst? - Vår
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna upp bredvid den man älskar där man ligger med ryggen mot honom och han krama om en .. tihihi o^^o.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Hmm, ja du..
Vad är du bra på? Hihi äta
Vem älskar du mest på denna jorden - Finns ingen vackrare än Mamma men hela familjen får räknas som en person ^^
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Det beror nog på hur stor sängen är.. Så länge det inte är svettigt så kan jag tänka mig dela med mig min säng.. Hähä

- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? - Det är nog ingen som direkt vet allt men de som vet mest är förmodligen Trang, Sandy och Jenny socker.
Vem är den roligaste av dina vänner? - Tihihi, alla mer eller mindre
Vem är snyggast av dina vänner? - Haha, jag röstar på Trang. (Jag kan se Trang framför mig med världens leende på läpparna när hon läser detta)
Vem är mest partyprisse? - Ingen aning
Vem är den du helst har filmkväll med? Spelar nog inte så stor roll.. Men den senaste var socker..
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Ingen aning

- 12 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - Mamma ♥
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Mest med mami ♥
Vem är farligast i din familj? - Pappa? Kenny?
Vem ser roligast ut i din familj? Anh 2 (Haha, jag hoppas han läser detta för jag vet att han läser min blogg även om han inte våga erkänna det!!!)
Vem är coolast? - Lill skiten (Tony) Tihih
Har ni något husdjur? - Nee
Vem har du mest gemensamt med? - Hmm, det är nog Anh 2. Vi båda är nog snällast i familjen.
Vem står för underhållningen? - Anh 2.. Familjens mun.. Haha
Vem sover du oftast med? Sover själv hihi
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Hm, svårt att välja men den senaste var nog då jag och anh 2 impulsåkte till JKPG.. Han var villig att betala mina kläder (Say whaat?!!) men jag ville betala själv och sen bjöd han mig på fika. Hihi så snäll =)
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Innan jag somnade innan
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Samma sak ^^ De låg och kollade på film..


- Annat

Hur mår du just nu? - Jag mår bra tack, fast mensvärk då och då.
Har du piercat dig? - Ja, funderar på att skaffa en navelpiercing igen.
Är du hungrig nu? - Ne
Vad är klockan nu just nu? - 00.21
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Youtube och FB

- Telefon/ Mobil

Vem ringde dig senast? - Kenny
Vem ringde du senast? - En tönt, för han tvingade mig. (A) Inte ofta jag ringer folk.. hm
Vem sms:a till dig senast? - Samma tönt för att berätta att han skulle kissa kl fyra.
Vem sms:a du till senast? - En annan mupp som är förmodligen avundsjuk på Tae Yang nu =P..


- Kärlek

Är du kär just nu? - Hihi, vad tror du?
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
Är du romantisk? - Ne, jag är lat =P haha
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Ne, skulle inte vilja ha en kompis pojkvän heller.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Mm, inte ofta jag gråter men jag har.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Sötaste J
Hur länge höll det? - Några månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Singel för tillfället
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Vem sov du senast bredvid? - Hm, mamma?
När fick du din första kyss? - 2007
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Ingen aning.. Måste fråga dom..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Eh, haha nej tack.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej, men han får gärna tatuera in mitt namn (A).
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Ingen aning.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Ooooh, jag vill att han ska ha en blandning av street men samtidigt vara stilig.. Typ en vit tshirt med det fetaste trycket på och ett par slitna jeansbyxor som hänger lite men ändå sitter tajt, en stickad vit kofta över och höga convers (helst helsvarta).. MUUMS!


Det är Tuyet outside!!

Hihi det är så vackert men så kallt! Men det kan man stå ut med.. Hoppas snön finns kvar i åtminstone hela december ut! ^^

Vaknade nyligen.. Ska fixa mig alldeles strax.. Gick ut till köket och kokade kaffe och hamnade i en konservation med papi som lydde så här:

Jag: Hii Papi
Papi: Mmm, så dålig du är. Du vet att det är halt ute men ändå så är du inte försiktig och ramla.
Jag: Mamii, är det du som skvallrat?!!
Hon skrattar
Jag: Jag är som Mamma
Papi: Ja, varför tar du efter det dåliga?
Jag: Det dåliga är fortfarande mamma.. Jag vill vara som henne..

Hihi sådan mor, sådan dotter (A).



Love is gone



Iii, det är något fel med min mage.. Den strejkar.. Har haft ont i över en vecka nu.. Kan det vara för att energi dryck jag tagit? =(

Det är snart jullov.. Matteprov imorgon.. Kommer gå bajs.. Sen en redovisning.. Sen är jag fri!

Måste tacka en person som funnits där för mig i alla situationer.. TACK! Jag förstår egentligen inte hur du orkar med mina humörsvängningar men ja, jag tror nog det är bara du som står kvar när alla andra springer iväg.. Men tack så innerligt mycket!


Bästa sömnen!

Oh, somnade direkt när jag kom hem på soffan ute i vardagsrummet.. Kommer ihåg att jag låg där först och höll mammas hand sen så frös jag och då gav hon mig täcket och någon minut efter så somnade jag in.. Den bästa sömnen på riktigt riktigt länge.. Sov jättegott oavsett om folket pratade högt, tände lampan osv. Hann sova i över fyra h.. Nu är jag pigg ^^..





Sanna ord från hjärtat

En rasande och irriterad jag:

En människa har alltid två val, två vägar att välja mellan. Det ena är att följa sitt hjärta och det andra valet är att följa sin hjärna och visst, din omgivning påverkar dig väldigt mycket men valet ligger fortfarande i dina händer.

Mitt tröga val är att fortsätta i den äckliga soppan och face the fucking truth. Jag tänker inte vara som andra och springa ifrån problemet och lägga skulden på den andra. Nej nej, är man delaktig i det så man vara det från början till slut eller har man ens öppnat käften så ska våga stå för det. Jag står för det jag gjort men jag tänker fanimig inte ta emot det jag inte gjort.

Tror ni på karma? Det borde ni göra, för jag hoppas verkligen att ni kommer få tillbaka det ni orsakat.. Jag har fått ta smällen för det jag orsakat och jag har inte vågat öppnat käften och klaga och det ska inte ni heller!




Inga krafter kvar..

Skola: Mån, tis, ons, tors, fre och lov!


Fail..

Skulle frågat innan jag tog ett beslut men istället gick jag på känsla.. hix.. Fail rakt igenom.. -.-'

Aja, vad gör ni sötnosar? Jag ligger och drogar en låt..

 


Update

Helvete.. Ipoden är verkligen borta!! Först min k3 och nu ipod.. HUHUHU!! Jag verkligen böla efter den.. Kan den inte komma tillbaka till mamma? =( Jag saknar!!! HUHU.. och den var inte ens min.. kanske därför det känns extra hårt? Brydde mig inte ens om min k3 men just denna!!! ohhh.. Tror ni jag vågar fråga efter en ny? Nee, får leva utan..


Relax, take your time..

Det blev utgång igår och det var väl helt ok.. Trodde ärligt det skulle vara fler och roligare, så som mina klasskamrater tjatade om det eller så har jag blivit för gammal för sånt haha.. Men men centrumbar är nog ändå favoritstället här omkring..

Sista veckan framför mig.. Återstår en uppsats och ett matteprov.. Jag orkar verkligen inte men men..




LL

Idag ska jag

( ) Renskriva arbete och anteckningar
( ) Göra part 3 på video
( ) Rensa skallen
( ) Städa rummet

Ska se ifall jag gör allt jag skrev upp. borde ej vara så svårt jag har ju hela 12 timmar på mig =P


Dec. 11, 2009

När halva dagen hade passerat så kände jag verkligen usch, vilken seg helg det kommer bli. Hade ingen lust att hitta på något eller ens orken att göra något.. Men skrattmonstret hittade sig fram ^^ tihihi..

Vi kollade på Saw 6 och pratade på i timmar.. Hon stack nyligen hem blää.. Det var ett riktigt bra tag sen jag hade så roligt ^^.

Tänkte ta en dusch och sedan hoppa i sängen.. Men väntar fortfarande på ett sms från någon.. GRRR!! ^^

Ps.. Skulle egentligen ha åkt ner imorgon.. Men Alex har ett stort prov framför sig, så det blir nog ingen =(.. Blä, jag som fick åka också..

Sov så gott sötnosar..





Oh yes it's friday tomorrow!

hallå där ute i världen!
måste bara säga att jag råka ta sönder min mobil. Buhu, det går varken ej att lyssna på musik eller ringa folk på rätt sätt. AUTO hela tiden! =( Bleh! SAMSUNG ROUGE har jag, haft den i två månader eller 3 kanske? DEN SUGER! Dags för en ny? haha mamma kommer döda mig. oh yes she is.

 

så ser den ut. buhu, äsh I dont really care så länge jag kan ringa och smsa med.

Imorn är det fredag, yess indeed! Fan va gött, denna veckan gick ju som bara den. hehe kämpe man är ;) HM en vecka kvar av skola sen 3 dagar veckan efter och då är det jullov. Tack tack tack! buhu vet ej vad man ska göra i jul, har inte ens tagit upp vår julgran SÄMST! Ajja få se, nästa lördag tror jag det är 19 dec ialf så fyller min kompis Kimara år. Då ska vi festaaaaaaa... Temat är SVART O SILVER!! Snart är det 2010, fan va coolt haha. Förra året så spenderade jag den med Kimara,Sandro  hemma hos CJ !! Det var ganska kul, lite karaoke och mycket mat. damn så fett. cjs mamma va jättesöt, hon är fillipin ahaha så hon laga asmktt mat till alla... DE VA KUL IALF! :D Och jag minns den dagen så började det snöa asmkt haha! Kom hem runt 4 tiden tror jag på natten. damn damn, få se vad jag gör i år....... NYÅR HERE WE GOOOOOO ! :D


Russian Roulette

Jag försöker klura ut hur min framtid ser ut. Vet ni vad jag ser? Jag ser ingen framtid och dessvärre inga personer. Jag försöker klura ut vad jag känner. Vet ni vad jag känner? Jag känner absolut ingenting. Inget hat, ingen glädje, ingen sorg, ingen hämnd, ingenting.

Jag har lekt hjälte, skurk, prinsessa, polis, fånge, emo, glidare, player, ängel (allt du vill) sen Maj bara för att veta hur det känns. Jag har testat mina gränser bara för att veta.

Nu har jag lekt klart.








I will pretend like I know nothing

 

 


Osocial

Ooooooooh så osocial jag varit! Loggade in här nyss och såg att lilla Linh hade lämnat spår efter sig.. Hon har varit borta sen september men det känns som hundra år sen =S. Jag hoppas du har det bra där borta gumman!! Håller tummarna för det bästa..


Iii, såg att du har blivit ljushårig gumman.. Skitsnyggt!

Och sen så har man förmodligen varit den sista som grattat Kikki me :(.. Klart att jag visste att hon fyller år idag, tänkte på det förra veckan ju.. Men inte visste jag att det var den 6:e dec idag?! Vad gör jag av mina dagar?

 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTNOS!!!


Aja, tänkte be om ursäkt för jag inte svara på telefonen.. Jag ska bli bättre på det.. Men kan ni inte höra av er när vi ska boka biljetter?

Tänkte avsluta inlägget med en bild på mig och Trang men i didnt find a pic of me and her.. Som ni vet, min dator kraschade.. Inga bilder kvar.. Hix men ville bara säga att jag saknar dig!

Muaaah


I made it !

Haha jag är glad för jag klarade av en hel vecka av skola! wow jag vet haha! Nej men mina vackra lejon i lejonhagen, det är fredag imorn!! Tack för det! Kl är 16 00 här borta, jag sitter och gör de sista läxorna inför imorgon och sen ska jag plugga på ekonomi prov. Det kommer gå bra, har haft prov flera gånger under veckorna som har gått, men jag har glömt att nämna dom för proven här borta är inte så stora och svåra.

Idag var det en slapp skoldag, jag har världens bästa gympalärare! Han heter Mr Sorbera och han lät mig slippa gympa idag och jag fick ingen skolk på den lektionen och istället för att sitta och glo så gav han mig ett pass till televisions klassen så jag kunde fixa lite på vårt julproject. Fast jag spenderade knappt tid är för min lärare därifrån tvinga mig gå till syon och fixa en grej men när jag väl hade gått till syon så var hon på lunch och jag fick gå tillbaka och min lärare skrev ett pass till mig för att dra till lunch sen fick jag gå tillbaka till klassrummet och då va de bara 15 min kvar av den period:n. haha fan va onödigt. Bara jag som var där 7th period för jag har annars study hall då fast jag hatar verkligen och dra till study hall.. suger fan, sitter bara en massa retarded 10th och 11th graders fjortisar i ett hörn och snackar om en massa bullshit. ÖRK ibland undrar jag verkligen vad som har hänt med all oskyldigheten... haha de är fan inte vanliga barn utan slampiga barn hahah!

Hur som helst dagen slutade väl ok oh de var en ganska snabb dag hehe!! Inte mkt som händer just nu förutom att kämpa fram till jullovet.. 23 dec som jag har tidigare nämnt... fyfan! ialf imorn spelar min vän Chery mot Lindenhurst tror jag.. Basketball.... det ska bli kul nu när basket säsongen är igång igen.  Det var riktigt kul och titta förra året! och plus att det är inomhus till skillnad från när man kollar på football då är de ju fan riktigt kallt på hösten och en match kan vara över 2 timmar typ! Haha kom ihåg sist det ösregnade ju sist på homecoming!!

AJJA just det mina boots som jag har beställt har kommit hem äntligen! tog en vecka fan men jag fick dom till slut och  riktigt billigt pga thanksgiving holiday förra helgen!! . nice price dom kostade 99 något och hade kostat över 100 dollar med tax och shipping men jag fick dom ner till 52 dollar plus de va frishipping snacka om bargining! Oh yeah we like it like that!! SAKNAR ALENG MYCKET, längesen jag pratade med henne! så du får skriva ett mejl nu til mig och spara det efter varje mening så de inte händer som sist:P Mou nou!!

Jean Chery och jag


Lättnad

 

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/07/06/34/708/227cb198243c4fa1http://www.styleroom.se/image/scaled/normal/733r/1/89517-hj%C3%A4rta.jpghttp://suziluz.files.wordpress.com/2009/02/hjarta.jpg

 

50 cent & Neyo - Baby By Me

 

Girl I perform for ya, like a porno star
Till ya had enough then I just need a little bit more
New music new move new position
New erotic sounds is goin down now listen
I can hear your heartbeat, you're sweatin I can paint a perfect picture
I get deeper and deeper, I told ya I'll get ya



Haha var bara tvungen att publicera lyricsen.. Hihi bortsett från det så är låten skön =)


God morgon ^_^

Har sovit oändligt mycket.. Känner mig en aning piggare än dom övriga dagarna - äntligen.. Annars hade jag väl varit tvungen att besöka doktorn idag..

Hihi igår glömde man logga ut från msn när man stack och sov.. När jag vaknade upp såg jag detta:



- What? tänkte jag men gulliga ni är som skrev bla. "Bli frisk för fan, krya på dig" osv Tack! Det värmde..