Nu åker jag!

God morgon..
När alarmet ringde idag trodde jag att det var fredag och att jag hade missat bussen till praktiken.. Haha, men insåg senare att det är lördag idag vilket innebär att om ca tre kvart åker vi till Dalarna..

Igår satt och laddade hem musik och uppdaterade Ipoden.. Det tog mig va 2-3 h att göra det.. Hihi, hoppas det duger nu annars blir jag ledsen.. Eller nej, jag köpte ju en bok i tisdags.. Otroligt men sant heter den.. Jag tycker det är så mysigt att bara ligga på sängen och läsa.. Hihi..

Ska dricka upp mitt kaffe nu sen gå och fixa mig sedan packa min väska med mat..

Ha det så bra ... Puss / T


Rubrik


Känns verkligen skönt att denna vecka är snart över.. De proven jag har gjort under veckan har verkligen lagt sig på mina axlar.. Stressat är det man ha gjort men det känns samtidigt skönt när det är över..

Än så länge är jag nöjd med mina insatser men får se vad lärarna tycker..

Sandy oi, vad sägs om denna ras? =D..

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/album/04/07/54/762/thumbs/27eb95c6bc9ddc8c_532_399_JPEG_scale

http://brakkan.com/Presentasjon/Amigo.jpg

En pomeranien / dvärgspets



Jag själv skulle vilja ha en sådan från denna ras och det vet min bobo och mamie om.. Men jag känner mig inte redo att skaffa en för djurets gullighet.. Hihi, men att kolla är väl inte fel? =D

Skulle vilja ha en när jag flytta ut i framtiden.. Men kan inte någon utav mina kompisar skaffa en och låta mig leka med hunden? Haha

// T



VÄRLDENS SÖTASTE OCH FETASTE



Chow chow puppy!!
Såg en dokumentär om dem på teve. SÅ FETT !!
 


när jag blir äldre så ska jag skaffa mig en!!
så söt bear wannabe hund:D kolla in fötterna bara:D!


Unfaithful

God morgon där..

Jag känner mig utvilad för en ny skoldag.. Tur att man har en som natta en vilket resulterar att man sover djupare.. Hihi o^^o.. Jag har mycket att göra denna vecka men just nu känner jag mig i alla fall redo att möta nya utmaningar.. Men när tröttheten smyger sig fram så är det annorlunda..

Just nu har vi inget vatten hemma och jag kan varken duscha eller borsta mina tänder.. Vad ska jag göra? Ringa till skolan och säga att jag inte tänker gå stinkande eller gå till skolan och borsta mina tänder? Men jag måste ju också duscha? Haha detta är helt sjukt..

Har medicinisk grundkurs på morgonen och vill ju inte missa prat- och den fnissigastunden med sötnosen.. =(..

Önskar er en fin start på veckan..

PS.. Vart är du Trang oi?? Jag saknar dig...

Puss // T



Update

Vi fick tillbaka vattnet kvart över åtta.. Kom 30-40 minter för sent men det gjorde inget, i think.. Jag nämnde om att jag är redo att möta utmaningar och det stämmer inte.. Jag är för kär i min säng och jag vill bara ligga på min säng.. suck =(..


The Girls Of Hedsor Hall

Nu när "A double Shot At Love" är över så börjar MTV visa nya serier. Förresten så var ADSAL inte så himla bra, handikappat program om två kvinliga tvillingar som letar efter kärlek men dom vet inte med vilket kön! Lol dom väljer motsatta könet i slutändan ändå! Samma sak med Tila Tequila's "A shot at love". Same old same old. Handlar bara om att tjäna pengar i slutändan vilket inte är så dumt! Hur som helst "The Girls Of Hedsor Hall" är en ny serie från MTV. Serien handlar om de värsta tjejer från America som få åka till en traditionell skola i England där de få lära sig hur en "lady" borde vara. Den som klarar av alla sorts uppdrag och test vinner 100.000 dollar och kanske ändrat sig som person från stripper party girl till pretty polite lady. CLEAN IT UP säger jag bara.  kolla in på mtv !


Skitstövel

Jag hade aningar om att mitt busskort inte hade några resor kvar men jag glömde bort att fylla på det i skolan.. Man får fem resor varje gång man tankar den.. Hann inte ta kontanter från mamma när jag sprang ner till busshållplatsen.. Steg på bussen och ja, jag hade rätt.. Inga resor kvar och det enda jag hade i fickan var mitt bankkort!!! Fick inte åka med och jag steg av. Ringde min lärare och nu sitter jag här .. Varför tar de inte emot bankkort på bussen för?!..

Aja nästa buss går om 15 min.. Lika bra att kasta bankkortet och köra kontanter överallt ju.. Och om lilla Gnosjö kunde ha automater lite överallt hade det ju varit bättre..

Dumma buss, dumma chaufför och dumma gnosjö.. Aja, vilken morgonen..


I can´t

Ligger här och tänker på onödiga och irriterande tankar.. Jag blir bara irriterad över dem men ändå vägrar de försvinna från mina tankar.. Råkar du ha en trollstav i fickan?

http://soffie69.blogg.se/images/2008/privata_tankar_1150825679_13617080.gif


Körkort

Kom hem för drygt en timme sen och har hunnit äta och diskat .. Varit i skolan i 11,5 h.. Fast det kändes inte som en lång dag, utan en dag med skratt, galenskap och plugg.. Hade matteprov idag och mitt vanliga kännetecken under ett sådant prov  är att jag gör slarvfel.. Så typiskt!!! Jag läser frågan snabbt och sen svara.. När ska mitt beteende ändras när det gäller detta? Usch usch usch..

Har haft körkortslektion och informationsträff idag.. Känner suget på att lära mig hantera en bil men det är snö ute och pappa vägrar ta ut mig på vägen nu.. Och det är jag förstående över men när ska detta försvinna? Hihi, det känns helt overkligt att jag ska bli 18 år.. Det känns absolut inte som det ..

Men iaf, keep on fighting söta läsare.. // T


D&G

Lovet är nu över och jag känner mig för en gång skull utvilad och det är jag tacksam över.. Jag har tillbringat mitt lov på jobbet men har även hittat luckor där jag har ägnat till att umgås och ha skoj.. Jag har även sovit som en griiis =D..

Tiden flyger förbi en för nästa vecka ska jag och klassen åka till Dalarna.. Shit, det känns inte som det.. Tuyet i thermobyxor, tjock jacka, dubbelvantar, mössa.. Ouf, finner inga ord för mig själv i dessa (för, i hope) varma kläder..

Scarlett Johansson är D&G`s nya ansikte ..
Hon är verkligen fin på denna bild.
.


^^

Har typ precis kommit hem från hjärtat och har hunnit äta.. Det blev våfflor med grädde, sylt, glass och vindruvor till frukost och jag klarade mig på det tills jag kom hem.. Helt unbelievable.. haha ..

Jag behöver klippa mina toppar, det är helt slitet. Knappt att man kan röra på det utan att fastna med fingrarna någonstans i djunglet.. Men mitt hår är äntligen långt ..

Btw jag har läst ut andra boken ur Twilight.. Det tog mig fyra lässtunder innan jag blev klar och boken är verkligen superbra!!! Rekommenderas verkligen..

Aja, ska kila och diska nu.. Ha en trevlig kväll.. Muah

// T


ABDC: Quest Crew



Dom är så sjukt bra!


Happy

Jag är bokstavligen trött på att det förflutna ska påverka nu:et och framtiden.. Det har hänt så mycket under två veckor, jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Men idag öppnade du mina ögon och gjorde mig stark, tack M! =)

I have no tears left och jag ska försöka glömma det som har hänt ... ett undantag är en svikare.. I will never forget what you have done ..

Nu vill jag bara att min omgivning ska vara glada och starka för det påverkar mig också..

Nu är det min tur att tuta och köra mitt race ... Det kommer bli bra så länge jag har er s2..

// T


God natt


Så här ser jag ut för tillfället.. Pussnödig? haha kanske..
Nej skojar bara..
Jag och H ville bara säga God natt och sov så gott .. Muuuuuuuuah



North - Cos I Love You

Missin'  you


090211

Hej! Vad tiden går snabbt, det är redan februari månad. Låt se... AH! Alltså bara 3 månader kvar tills Juni månad. Wow vad snabbt det har gått och jag har redan bott här över ett halvår. Time goes by fast when you least noticed it. Hur som helst så har jag nyss pluggat klart! Oh yeh så jag har då gjort klart en läxa i historia där jag var tvungen o läsa 2 långa sidor i den fete historieboken om Usa's inblandning i Puerto Rico under 1800-talet. Efter de så skulle jag skriva ett argument om hela de skitet  på 1 a4sida när jag var klar med det så tänkte jag göra min andra historieläxa vilket är om USA's imperialismen. Skulle leta upp 3 andra länder och se vilka militär källor dom har som usa inte har. Okej jag orkade verkligen inte mer historia efter den första så jag sket i denna. Tar det imorn. Jag fortsatte till Media där jag har nyss avslutat ett projekt och det var att göra en skräckvideo. Det var faktiskt skoj och videon blev faktiskt jättebra. Jag och min grupp var en utav de grymmaste. Jag gillar klassen ibland det bästa är att få leka vid alla de coola apple's datorerna och redigera videon med effekter och massa annat coolt! Hur som helst Apple datorer är jättebra för sånt, video musik editing and crap... I somras förra året(2008) så köpte jag och Trang 2 st apple laptop's åt Tin. Jag fick då såklart checka in datorna av Tin så jag gjorde en video till Linh för hennes 18årsdag. Datorna är verkligen skitbra och deras program är inte så himla komplicerade. JAg vet att Linh blev nöjd med dvd:n hon fick för den va ju redig cool ait;)? haha.. ni som har sett den.

Hur som helst skrev klart en uppsats för media då om hela projektet. Ska börja på ett nytt projekt och det är att göra en musikvideo. Vi ska använda oss av låten "Girl's just wanna have fun" haha.. jaja jag bryr mig inte ... inte direkt min musiksmak men sålänge jag får redigera... ME LAJKE LAJKE!!  Jag trodde jag var klar men nej jag måste läsa en bok på engelska för imorn ska vi diskutera skiten. orkar inte..  Sen så franskan har jag några grejer.. PALLA inte jag skiter faktiskt fullständigt i den klassen. Fk it ......... anyways bye bye........ - Sandy


Back

Har varit upptagen och allmän trött de senaste dagarna.. Det har hänt en hel del under helgen och ska skriva en liten sammanfattning på det..

Fredagen fick man besök av sin älskling Trang.. Vi satt för det mesta och pratade och fixade våra naglar inför den kommande festen som skulle inträffa dagen därpå.. Roligt roligt .. Saknar flickan! ^^

Lördagen jobbade man fram tills klockan sex.. Det brukar gå segt på jobbet på lördagar men denna gång fick man besök av T & T.. Fick mina grejer inför festen och älskar skorna.. Tack anh!! Men det jag skulle ha på mig på festen var för kort.. Den såg tydligen längre ut på bilden.. Sötnosen Jenny fick vara min räddare.. Tack gumman! Och grattis i efterskott =D..

Senare mot kvällen var det dags.. Tjockisen och hennes vännina hade fest.. Tack för att man fick komma tjejer..

På tal om lördagen kom jag på vilka humörsvängningar jag hade.. ouf .. inte roligt det..

Söndagen började i en pizzeria.. Personer från gnosjö  som var på festen dagen innan hade tydligen en samling.. Haha "bakis" mat var det som gällde? =)..

Senare mot kvällen bestämde gänget sig för att åka till Stockholm efter vi hade pratat med tjejerna och steven på telefon... Ofta man åker upp till Sthlm för att träffa skåne-gänget? haha men what the hell.. Vi hade ändå inget och göra ju.. Vi impulsåkte och hade sjukt roligt..



Say What?


Obsessed, starring Beyoncé



pretty awesome huh? håll utkick.
Ali Larter från Heroes-serien är med också så det verkar vara en riktigt bra film.


Svamp?




ville bara säga att den är sjukt cool =]hahahaahah
vem fan köper en svamp egentligen?!


Dålig nyhet!

I veckan så berättade jag att det snöade eller hur?
På nyheterna så informerade dom att under tisdagsnatt så lyckades en bebis krypa ut ur huset medans föräldrarna sov. Antagligen genom hund-ingången man vet inte men stackars bebis! Kröp och kämpade ute i snön för sitt liv. Denna bebisen dog ute i kylan tyvärr. Fatta vad hemsk det måste vara.. Så oansvariga föräldrar fan! Man blir fan arg! Tänk så mycket lillen hade gråtit för den fryst så mycket. fyfan.. im just saying: Why God?! ..

DETTA BORDE ALDRIG HÄNDA NÅGON! TA VARA PÅ DE MAN HA OCH SKYDDA SINA BARN!

- Sandy


IF YOU're OUT THERE THEN SHUT UP AND DON't SING ALONG !!!

haha... lugn chilla... minns ni ventilations-processen jag skrev om på SEIMEI bloggen.. hahaha ja de e vad jag har just nu.

Hur som helst, fasiken vad mycket snö det är utomhus. Det är väldigt kallt och jobbigt just nu. Vädret suger kuk och man vill bara skjuta någon i baken. Åh vad skönt det hade varit. Synd att det är olagligt att använda vapen under vardags-tid. Annars hade jag banne mig ägt ett helt förråd med sådana. Nej jag skojar bara, så tror inte att jag är något freak som är helt into vapen som vissa idioter är i denna världen. C-S SHIT OCH KRIGS SPEL. herregud stackars. Har jag någonsin berättat om en man som var 24 år men hans hjärna fungeradesom en 11 åring?! INTE?:O OH NO då ska jag berätta för er.

Det var så här en vacker dag så bestämde sig min kära f.d skola i Sverige att vi skulle ta en liten aktivitets resa till den berömda Yngsjö byn i Skåne. Vi skulle alltså vandra till "centrala" yngsjö strand. Åh vilken lång strand promenad men det var riktigt trevligt asså. Vattnet var inte ens kallt. Hur som helst, på bussresan dit så var vi inte ensamma i bussen nej. 9D min f.d klass då och en 24 årig "man" var i bussen och latjade. Vi var sjukt coola asså. Skojar NOT (A)......
Iallafall, jag tyckte han såg fett skum ut. Min vän Kosovare var ju bäst, hon dampade som vanligt och gick på den hära stackaren. "TJENA KOMPIS, HUR MÅR DU IDAG?" frågade hon honom. ALLA FLABBAR! JA, till och med jag.
Han trodde att hon var hur trevlig som helst och började prata C-S och DOTA med henne och om andra krigsspel. Han tog till och med ut sitt kärbara spel med. Jag minns att det stod KILLERS and något på det. Den hära "mannen" började snacka om hur han gillade vapen och hur skoj det var att skjuta människor. Ja, alla i min klass som bara var 15-16 år tyckte ju han var hur trög som helst. Min vän Kosovare frågade honom då "Gillar du tjejer?" Ja då kom han med världens coolaste svar, jag skojar inte (A).. "JAG GILLAR STRIDSVAGNAR" sa han. HAHAHAHHAHAHHAHAHAH
snip snap slut. =] HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH


historien fortsätter med att han börja berätta om sin vän som hade militär kostym och en massa basucaaas hemma i sitt föråd och att han tyckte hitler var bra. Ja där satte vi punkten. Alla i klassen flyttade från bakre delen av bussen till främe delen. Ja, vi alla vet att nasism och rascism är bara slöseri med tid att lägga på.  ORKA LÄGGA TID PÅ ATT HATA NÄR DU KAN ÄTA, FESTA, NJUTA och latja med LIVET. Ja folk är ju sjukt tröga ibland men det är ju inte alltid deras fel, dom har ju inte haft RÄTT vägledning under deras uppfostran. TOO BAD. Life ain't fair.

/ Sandy - jag mår mkt bättre nu hahaha:P OMG.... you guys must think Im sick in the head yaaaaaaaaah! :P haha ska gå och laga mat nu adjö.


Awiie..

" Hej Tuyet!

Tack för ditt brev!

Du verkar vara en klok person som har rimliga ambitioner. Det är lätt hänt att man ställer för höga krav på sig själv, krav som är omöjliga att nå upp till. Men du beskriver drömmar som har att göra med att klara av högskolan och hitta ett bra jobb. Det verkar realistiskt, man ska självklart ha strävansmål i livet, men lägger man ribban för högt finns risken att man känner sig som misslyckad och får ett dåligt självförtroende.

Det är beundransvärt av dig att beskriva din mamma som du gör, hon är säkert väldigt stolt över dig också![...]"

 

Blev väldigt glad när jag fick ett respons från min lärare efter vi fick som läxa att skriva ett brev till henne.. Detta gjorde så min torsdag blev bättre.. Har inte varit på topphumör idag.. Helt ok med andra ord..

 

Hoppas ni ha haft en bra dag.. // T


Skojar hon?!

Har precis suttit och lyssnat på en presentation om dalarna.. Vad vi ska göra och bamseuppgiften.. Vi fick ut det i ett häfte på 15 sidor och inlämningstiden är om exakt två månader! Helt sjukt man!..

Man kände sig helt trött under och efter presentationen och nu sitter läraren och pratar med en polare.. Skojar hon om att snacka upp vår lunch också? Ohhh, jag som inte ätit frukost heller.. Snacka kan hon ju göra sen.. -.-'

Nästa lektion börjar om tio min.. GREAT!!!

// T


..Tuyet..



Det är snart lov men det blir inget riktigt lov ändå för mycket plugg står i schemat.. Håll tummarna för mig sötnosar =)



Mera snö..

Hej!
TIsdag, och jag är hemma från skolan. Det började snöa idag under skoltid. Har märkt att det har snöat jättemycket i år. Har inte haft så mycket snö på jättelänge! Det är bra men jag orkar verkligen inte med all slask och skit på vägarna. vaföööön..
ajja.. annars inte mkt på gång.. I PASSED THE REGENTS!! wiih.. no worries now..och no need for dubble period of english!
Har fått fina betyg för 2nd quarter. 3rd quarter började idag.  one more to go sen är det sommarlov. yaaaah baby!

/ Sandy


People's magazine.



Special Edition