..Tuyet..

Hejsan svejsan ..
Känner mig piggare idag och ska snart dra ut och jobba.. Håller på att tanka hem the day earth stood still .. Den är snart klar, yes har något att göra på jobbet iaf..

Jag tror jag har brist på ord, kommer inte på något att skriva om.. Hmmm... Aja, detta får räcka..

Muah // T


Jobbig vecka

Det har varit en väldig seg och tröttsam vecka.. Har knappt orkat vaknat och det första man tänker på när man hör väckarklockan är "Oh, jag vill vara hemma".. Det är inte alls bra men har lyckats ta mig till skolan varje dag.. Men på fredagar så vill jag bokstavligen bara stanna hemma, orkar inte praktisera.. Men aja, det är ett måste..

Snart helg! =D


Vantage Point

Ett måste se!  Va på sändning i min teve... nyss kollat klart den! shit shit shiiiit säger jag bara!! Ni måste se den, skitbra film! Olika synvinklar från olika människors "del" av filmen. påminner lite om filmen Babel som Brad pitt spelar i.. Check this ouut man!! . Skitbra film och skitbra redigerinng och allting! DIrector, actors everything!! Måste säga att musiken är riktig bra med. Den spanska känsla av gitarr och latino kultur.


090129 agian?!

hallå.. omg har nyss städat klart hela huset all by myself. Känns skönt nu, fresh and nice...
sitter och äter kiwii... är ledig idag och imorn.. och de kommande dagarna. Skola på måndag igen då. Yey. not .:(
Anyways.. WASHINGTON D.C TRIP!!!! Ska bli av.. payade för 1,1/5 vecka sen. 50 dollar först då.. sen resten i slutet av feburari. :D Fan va kul det ska bli, riktigt cool! Ska få se Vita huset och gå in i supreme court house och mycket mycket mera!
Ska hälsa på President Barack Obama! ;) haha..  Åker mellan 3-5 april tror jag det var. Kommer hem på en söndag ialf sent på kvällen.. Sen har jag en veckas lov efter det can't get better!









hade tid över.. lekte med kylskåpet!


Chris Brown

The jungle, where danger happens.
The jungle, I'll take you captive.

Come take a ride with this wild thing, yeah.
I'm with some guys for this wild stuff party
I'm tryna take you where my heart is babe.
Not like them other journies, so far from oridinary
(rawr..;)





Sweetest love..

hallå, slänger in ett snabb inlägg här.. Lovat att jag ska vara lite mer aktiv med bloggandet..
jag ska göra mig i ordning snart. Ska till skolan och göra sista delen av det nationella som jag började på igår! Så 3 timmar då är nog hemma vid 3 i eftermiddag. Annars, Linh om du läser detta. IDK men hör av dig!!!! 

Anyways.. Jag käkade banh Chung nyss.. MUMSII!! Banh Têt med andra ord. .stekt .. sjukt gott!!! ajja ska kila nu innan jag blir sen. Och en sak till, det snöade tidigt imorse idag!! my godness jättemkt snö ute nu så jag få skotta sen när jag kommer hem haha ...


bye - sandy


The sweetest love - Robin Thicke


God morgon ..

Vill blogga och dela med mig min vardag men det blir lite svårt när jag inte vet vad jag ska skriva om.. Hmm, brist på ord.. Haha, nej men ska försöka ändå.. Försov mig idag, men hann till skolan i tid.. Drömde om att en prinsessa/drottning var ute efter en liten pojke.. Och skadade ständigt honom och det sjuka är att det kändes som jag var tredje personen som kollade på dem utan att kunna göra något.. Såg blod och tårar.. Hm, hemska drömmar.. En annan läskig sak var att det kändes som jag ha drömt om detta innan..

Hm, sjuka drömmar gör mig galen.. -.-'

// T


1-29-09

Hello, first thing up!  Chuc Mung Nam moi!!

Idag så började jag 11.45, bussen kom dock 11.15. Och detta var bara för jag skulle ta nationella test i engelska. 3 långa timmar, MY godness säger jag bara, så varmt det var i gympasalen. Flera tusen sitser och flera tusen elever på en och samma gång. Det var ganska enkelt, inte så svårt som alla förväntade sig. Iallafall första delen är över, imorn är det andra och sista. Två uppsatser till att skriva då, och sen är jag ledig för veckan! Jag tog ledigt igår med för det var asiatisk nyår. Åkte in till Chinatown med familjen. Det var najs, vi käkade på nam son resturang. Jag åt Banh mi Ca ri, skitgott. Trang vet vad jag snackar om.

see u /    Sandy
    

           



När jag hör din röst


Andra boken från Twilight..
Kärlek till personen som gav mig den.. Gulligt värre =)



En trött Tuyet innan plugget..
Bjyssar på den




Update:

Oh, känner hur det snurrar .. Ett tag sedan jag kände mig så här snurrig.. Är det vätskebrist? Nej, det kan det inte vara.. Har druckit några glas vatten idag ju.. Det måste nog vara tröttheten .. Varför just nu innan plugget också? Aja .. Chet Tuyet roi, men no need to hurry.. Inlämningen är tills på torsdag.. You will make it..


It's A New Day !!



Will I am - Its a New Day
I love this **** !! Förra sommaren (2008) så var alla(F4) övertagna av låten "heartbreaker" också av Mister Will I Am..
Yeah baby, give me summer NOW!
BTW Obama's kröning såg jag live i skolan tillsammans med tusentals andra elever. Det var skitcoolt faktiskt.. Haha det roligaste var när Obama skulle svära eden så hann han inte med påven eller vem de nu var biskopen whatever.. haha.. Så bäst.... och så fick Joe Biden också svära eden. Det hela var ascoolt. Jättemånga celeb's var där med. Usher, beyonce, Jamie lee curtis... ETC..



Happy New Year ^^

Inleder detta inlägg med att hälsa er ett gott nytt år och det viktigaste av allt är en god hälsa..

Sitter just nu i skolan och har precis haft lunch.. Om två kvart börjar Eng B.. Undrar verkligen vart tjejerna är? Har inte träffat de på jättelänge känns det som.. Hmm, ingen att skratta med =P.. Aja, det viktigaste av allt är ju att jag kommer hit och sköter mina studier, men det känns ju roligare ifall man har någon att dela sin glädje med ju..

Aja, ha en bra start på ett nytt år och en ny vecka..

// T


I Believe

I lördags kom man hem från Skåne tidigt.. Trött var det rätta ordet men var tvungen att vakna tidigt för jobbet väntade på mig.. Men klarade mig genom dagen.. När man kom hem från jobbet gjorde man en skål med glass, daim, maränger och kola sås.. Muums.. Sen satte man på Saw II .. Man hade ju sett ettan och den var riktig bra.. Kollade i sisådär 30 min (?) sen blev den för läskig så stängde av den.. Somnade några minuter efter, när man vaknade upp märkte jag att jag var ensam .. Fy, trodde jag skulle dö av rädsla för stunden.. Hörde någon rycka i dörrhandtaget och hörde röster.. Jag var skiträdd, var nära på att gråta men insåg sen att det var bröderna.. Sådana filmer gör mig mesig i några veckor framåt men lyckades kolla på hela filmen dagen efter, alltså idag då..

Jag vill se på trean, vill någon kolla på den med mig? =D.. haha..



Förra veckan gjorde jag en Tuyet-måste-göra-lista.. Lyckades jag?

Tuyet-måste-göra-lista:
(Förra veckan)
- Inte sitta vid datorn efter 22.30
Yes, i did it =)
- Måste komma igång med lite träning (för att bli piggare)
Lyckades träna 2 gånger
- Äta mer nyttig mat (för att må bättre), och dricka mindre kaffe
Gick inte.. hixhix..

Måste-göra-lista-tills-på-fredag:

- Mindre gnäll om skolan och jobbet (har ingen motivation längre)..
- Läsa ut Eng-boken innan tis
- Ingen msn/telefon under undervisningarna, bara på raster..

Anledningen till varför jag gör mina måste-göra-listor här inne är för att det känns lite som att någon har ett öga på mig då, någon som läser det och påminner mig om mina krav för veckan.. Det känns lite långt att göra en lista för hela året.. Bättre att ta en vecka i taget, så man inte känner sig stressad i onödan..




R.Kelly - I believe

Dagens låt, energi & hopp.. Puss // Tuyet


23:e Jan

Fredagen den 23 Jan var det roligt
Dock inte soligt
Det var en lång resa
Värt för dessa mesar ^^
Haha


Jag och födelsedagsgrisen ^^


Jag och söta Ewie ..


Trangs mästerverk
(Marknadsföring till trangs framtida café)


Suddig bild på mig och bästisen..


YOU THINK YOU CAN FOOL ME?!

HAHAHHAHA I LOVE YOU MEN OUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ! =P


Bilder


Kristianstad
(Vart fasiken försvann mina ögonbryn?!! fyyyyy!!
Var det modernt att ha det så då? Aja, kommer inte ihåg)



Tjejerna hade precis kommit hem från USA, och det var
de dagarna innan vi skulle flytta..


Trang hade varit i USA i över en månad men kom hem vit, medan
jag som slet häcken av mig på en restaurang var brunare än henne..
Helt .. unbelievable gumman.. haha



=)

Har precis diskat klart och måste verkligen sätta igång med pluggandet . Tänkte slänga upp ett inlägg innan..

Det är redan onsdag idag och vet ni vad det innebär? Sista skoldagen inför veckan för på fredagar har vi ju APU.. Jag tänkte ta ledigt från praktikplatsen som är på Smålands affärsresor i Gislaved på fredag och åka tidigt till min sötnos Mimmi som fyller hela 18 år på fredag.. Hihi, kommer bli skoj och träffa skåningarna igen..

Imorgon:
- Redovisning på Småföretagnade B
- Psykologi A (test/förhör?)

Ha en trevlig kväll sötnosar.. Muah // Tuyet


how could you be so doctor evil ?

hola mi amigos!
Live right from Long Island where it's snowy and icey outside. Not only that it's fucking cold too! Dear lord, help us! Today was the day for Barack Obama to swear an oth to become President of the United States! It was crazyyyyyy, everybody was screaming and aploying. Ithaha Cool a very historical day today.. and I have to study sadly.. Im kinda behind... anyways. gotta get movin.. I will write later about what happen yesterday.  All I can say right now is that,... IT was freaking WACK!   dead ass serious!

bye bye - sunndayyyyyy who have to go and studyy studyy
like a monkkii bonkii  drinkin coke with ehmm Goi cuon? nice :D


ps: OCH OM TUYET DRICKER KAFFE? OCH OM KAFFE GÖR SÅ BRÖST BLIR MINDRE? Om dom blir mindre så kan du fan ge mig på att dom också KAN bli STÖRRE igen ifall dom blir mindre;) wop woppppp !! It's a VICE versa ... get out of here!!!! Thank you! =] please don't come agian.


Skärpning

God eftermiddag! :)
Ha precis haft Matte B, och det gick helt okej.. Det roliga är att i början av kursen ligger jag före, men på något sätt halka jag efter.. Jag tror att det beror på att jag har dåliga vanor nu, och hamnat i en ond cirkel.. I natt somnade jag klockan 02, och hade hemska mardrömmar.. De hemsöker mig igen, och som de flesta redan vet så är jag en m-e-s..

Tuyet-måste-göra-lista:
- Inte sitta vid datorn efter 22.30
- Måste komma igång med lite träning (för att bli piggare)
- Äta mer nyttig mat (för att må bättre), och dricka mindre kaffe


måste verkligen skärpa mig.. Lovet är över, men hey lite stöd får jag väl? o^.~o

Dags att kila till jobbet.. Muah


God morgon Kaffe..

Det är något konstigt med mig, på helger somna jag redan vid 20 tiden men på vardagar somna jag vid 02 tiden.. Jag är helt utmattad på helger på grund av hetsiska veckor.. Aja, jag måste nog ta mig själv i kragen och leda kossan till den rätta vägen igen..

Jobb och plugg väntar på mig.. Hihi, känner mig en aning piggare än igår..

Ha en bra dag gott folk.. Muah // T


Fredag = bio !!

Hej!
Jag kom hem från Skolan 2 eller 3 timmar sen, har pratat i telefon med T. It was nice, i miss u man! Min dag har varit helt helt fantastisk att jag är så himla trött just nu. Jag är jätteglad att det är fredag idag för denna veckan har gått alldeles för sakta. Jag menar verkligen det, det har varit en riktigt seg vecka en äcklligggggg sådan:P

Som sagt jag har 3 dagar ledighet nu så jag få väl vara glad för det. 4 dagar nästa vecka bara då. Men veckan som kommer består bara av en massa jävla prov. Så himla tradigt. Jag har prov i matte B, us history och science tror jag. Ej säker men jag har en uppsats att skriva i helgen för engelska. Ska göra nationella test i engelska eller "Regents exam" som dom kallar det här borta om 2 veckor så jag måste förbreda mig eftersom jag ska skriva 4 uppsatser på testet som ska hålla rum i 2 dagar. Alltså 2 uppsatser per dag. Måste klara av det så jag få vara kvar i klassen annars kommer dom flytta mig så jag måste ha dubbelperioder av engelska vilket jag helst ej vill. Men det kommer gå bra. Det är inte så svårt bara att man inte få vara för lat bara..

Okays så jag ska på bio ikväll, ska kolla Bride Wars ej säker än vi(jag o mina vänner) tar nog den alla vill se.. Behöver ej boka. Den hade premiär förra veckan men jag gick inte för de snöade. Inte för att de inte är någon snö just nu för det är asmkt snö ute nu med:P men det är faktiskt jättefint och mysigt! Annars har "my bloody valentine" premiär idag och man kan se de i 3D .. man ha på sig sånna coola glasögon då:P haha WAHHH! få se..

annars inte mkt just nu.. Just det Bollywood grejen var faktiskt skoj=P haha jag diggar läraren som fan hon är ascool! Indie Woman!! wop wop ... oh så i historia så har dom planerat att åka till Washington D.C i april!!! Och jag fick åka av mamma dock kostar resan 200dollar plus extracash.. Dyrt tillskillnad från förra året då jag fick åka till Polen med min f.d klass. Allt var gratis, resan dit och hotel. Vi åkte flygplan till o med=P Resan till D.C ska vi åka med Buss.. hahaha! ajja vi få se om jag vill ens dra. Jag får för min mamma vill att jag ska se huvudstaden men ja. Jag ska nog ta o utnjytta detta. Dumma är att jag har bott i Sverige hela mitt liv tills förra sommaren och jag har inte ens varit i stockholm! SJUK RETARDED FAN :P De längsta jag har åkt upp i Sverige måste vara JKPG? eller GBG? eller Örebro? =P AHAH vet inte ens om de är långt upp.. hahaha! ajja....  bye bye / Sandy

PS: Visine är amerikansk förresten bruka köpa sånt hem innan när jag "åkte" hem:P haha...
och en sak till.. Min BDG jacka kom igår! I LOVE IT :] bra kvalite och bekväm plus att den är snygg.


Kimara and Sandy (NEW YEAR'S EVE)


Visine

Varje fredag framöver kommer jag att praktisera på Smålands Affärsresor i Gislaved.. Fram tills sommaren då.. Det känns som en vanlig skoldag framför datorn, fast det är då mer chill här.. 

Fick sluta 2 timmar tidigare idag, och det berodde på att jag hann göra klart allting tidigare än förväntat och de lät mig åka hem.. Jag åkte först till jobbet men jag behövde inte jobba för min snälla bror skulle jobba åt mig.. Så nu sitter jag hemma bara.. 

Tänkte rekommenderar er Visine - för uppfräschning och lindring av trötta, känsliga ögon.. Hittade på apoteket och tänkte att jag kunde köpa den till H för han har ju jättetrötta ögon varje gång jag träffa honom.. Jag passade på att testa den samtidigt och den funkade.. Mina ögon gick från röda (4 h sömn) till vita igen.. ett dunder var det! =)..

 

http://www.gratislandet.se/images/offers/visine.jpg

Förresten, vad seg du är på att blogga Sandy! Haha, aja hon har nog fullt upp med skolan.. =)

// Tuyet

 

 


In Love



DALARNA!!! =D

Vi hade Småföretagande B nyss och vi fick besök av får handledare/turism läraren.. Vi fick nyss reda på att vi ska få en bamseuppgift som ska sträcka sig fram tills några månader framöver.. Och vet ni vaaaaaaad?!!!! VI SKA TILL DALARNA... WIIIIIEEE =D=D.. Vi åker den 28:e feb och kommer  hem den 5:e mars..

Fast nu är det dags att köpa vinterkläder.. haha, lite försent kanske? Aja.. Kommer bli kul..

// Tuyet


Vem är jag?

" Som många redan vet växer man för var dag som går. Varje dag möts man av nya erfarenheter vilket formar en individ till den man är idag. Jag själv är en person som har mål och drömmar i livet. Jag försöker att sträva efter det bästa livet (enligt mig) erbjuder, för numera krävs det hårda kamp och motgångar för att kunna stå i en säker position"

I tisdags lämnade jag in en inlämning.. Vi fick som läxa att skriva ett "brev" till vår nya lärare i Psykologi A.. Vi skulle besvara frågor som Vem är jag? och Vad vill jag vara?.. Jag inledde mitt brev med det jag skrev där uppe..


Dagens låt - In the end med Kat Deluna



// Tuyet


Ingen skola

Jag lider av värk i magen, jag ogillar verkligen de två första dagarna då jag känner mig helt handikappad..

Jag var hos tandläkaren igår, och då ställde jag frågan "hur länge till ska jag ha min tandställning".. och jag har länge gått runt och undrat det och jag trodde verkligen jag skulle få av den innan sommaren men hans svar "Inte innan sommaren iaf ... Kanske till hösten" .. Jag blev helt ledsen, jag tänkte för mig att jag skulle ha den i sammanlagt TRE ÅR??? Det kändes inte bra, men det är något man få aceeptera.. Efter jag ha tagit ut tandställningen så ska jag bleka mina tänder också.. Hinner i alla fall spara (hoppas jag)..


Fikade på Stigs med Pa, fick äntligen min Chai Latte.. muuuums

// Tuyet


011309

Hej!
Bloggen har fått en liten mini makeover, yepp! Hong(Rosa) Tuyet  has come to stay :]
hoppas ni gillar det om inte jag bryr mig inte för jag trivs med det. ush, jobbig dag idag. Jag har nyss pluggat klart. historia örk... Har test om några veckor i det med. Ska få sprutorna på måndag, det är bestämt nu. Annars inte mkt idag, sov direkt när jag kom hem typ. Va skit trött! Pratade med Aleng med! wiih efter en månad tror jag:P shit banana!

Fan är sur att det bara är onsdag imorn! Kan det inte gå snabbare? Jag vill ha helg igen!
Beställde BDg Jackan igår! Wehhhh :] förväntar mig att den kommer på lör eller måndag nästa vecka. Vet ej! Men Im happy mohaha! AJJA SKOLAN SUGER FETT MKT!! =P BTW ska audition för bollywood dans imorn som ska framträdas under kultur kvällen ha ha ha ! AJJA vi få se om jag ens vill vara med.. Jag kan knappt shake my ass (A) RITE =P

har kollat på gossip girl idag med! Det var ganska bra inget speciellt denna gången. Mitt favoritavsnitt är episode 13, då det är Chuck's pappa Bart's begravning. gillar de sista minutrarna av det episodet. =]

- sandy


Tituu ^^

    

1.
En utav de grejerna jag fick av Trang i julklapp
2.
3.
Tadaaa, en kossa som liknar Trang.. Haha


monday ?

örk I hate mondays ! :(
IAllafall jag har äntligen tagit reda på vem de är som vi hedrar på måndag. Nämligen Dr Martin Luther King Jr !
Ledig då på måndag.. Det betyder att jag ska få mina sista sprutor .. fkkkk...
idag har jag varit väldigt aktiv.. hjälpt hit o dit med mammas tjatande... och jag har gjort allt förutom min läxa i historia som jag probably ej kommer göra iv ilket fall.. kl är rätt sent 22.48.. msåte sova fan....... VAKNAR JU TIDIGT varje dag.. måste skärpa mig fan!!!! ajjaa =]vi få väl höras imorn då jag pluggar.. kan blogga mera då. men kriga fan !

GLAD ATT TUYET är faktiskt SERIÖS :D   I am veeeeery satisfied!  much love to her !!!


ciao / Sandy - som ska gå o borsta tänderna och sova!! =]


Krigat

Kunde inte somna igår, vilket resulterade att jag fick ta med kaffe till skolan (haha!) .. Somnade vid klockan tre och vaknade klockan 7.. Jag har vänt på dygnet, dags för mig att vända det igen!..

Vi hade styrketräning på gympan idag, ja ni vill inte veta hur det gick. Det enda jag gjorde var att ligga där och skratta åt C.. För övrigt har jag suttit och krigat med Matte B. Än så länge går det bra, och det bästa är att jag ligger före i med att jag satt med det lite under lovet.. Hihih känns bra att slippa stressa.

Väntar på att bror ska hämta mig.. Ha en bra dag // Tuyet


I´m back

Som de flesta redan vet, har jag tagit bort min blogg (www.tuyet.blogg.se).. Men wei, i´m back fast denna gång är det med min underbara Sandy.. Hihi.. Tänkte avsluta inlägget med lite "nya" bilder


Jag och Hun, julafton


Kikki, Jag & Mimmi, på kvällen


Trang, Jag, Mimmi och Yanyan




10 Januari 2009

Tid: 15 52 PM
Plats: Long Island, NY


Har nyss hjälpt till i köket, vi ska äta phö. En vietnamesisk nuddlerätt. Ingår kött och kyckling + grönsaker/sallad.
Vädret är kallt och det snöar, mycket trevligt. Sitter och chattar med min kusin A. Liten kort uppdatering bara har firat nyår och så med kompisar o familjen. Det snöstormade på nyårsafton haha. De var riktigt trevligt. Ajja Saknar alla där hemma skitmkt. ORkar inte berätta vad man gör om dagarna här borta!

Åkte en liten biltur med mamma igår ju. det gick bra hon är king på det :)

Jag återkommer när jag har PIGG och har mega energi att blogga.. Just nu så suger Internet skitmkt, skittråkigt med internet! Använder datorn endast för musik och filmer. that's it och så youtrube förstås! den är bäst haha=]

-sandy


BDG huntingjacket





Enkel och fin, typsikt Sandy-smak =P 


Appealing to you?



den är lite pimp (ish)  tycker jag ^^


shit banana

Det har snöat i 3 dagar nu. Och fuck allt just nu, jag börjar på måndag.. Vet ej om jag orkar gå tillbaka till skolan igen.. Har inget val precis är ju tvingad till =P Ajja.. Jag kom med i honor roll skiten så de är väl lika bra och hålla upp de bra betygen för jag är ju en asiat ching chong kali pang song som måste vara duktig i skolan=] attans moraliska fördomar. fuck it.

vill bara säga gott nytt år om jag inte har redan gjort det för 2009 är här. Ska bli ett intressant år. Jag håller på och plugga till teorin för körkortet förresten.. Ja i New york state så får man ta ett junior körkort.. Jag är bara 16 just nu men fyller 17 i april gubbar oh ladies =] Teorin är enkel som fan och dom har inte så många skyltar som i Sverige här borta! Weeh for me.. Ska ta testet denna månaden också. Jag ska söka jobb med på Panera, ett cafe/resturang ställe typ. Få se dom har jättemånga coola ställen här som man kan lätt få jobb hos.. Måste tjäna lite cash ju.. Som dom säger.. En kvinna/tjej huvudsaken en "female" borde alltid ha lite mad money i fickan =)

bye bye - sandy