I cant deal with it

Hoppas vi kan losa det nar jag ar hemma.. Forlat for allt jag orsakat.. Forlat om du har haft det tufft.. Forlat!


Update from California

Jag har varit ute i princip hela dagen forutom de 15  min dar jag duschade.. Vi var i San Francisco igar och darefter i San Jose... nar vi kom hem stack jag och kusinen och festade.. Det var en hemmafest och damn, de tvingade mig dricka for mycket.. De dricker oftast Hennessy eller vad den heter har borta.. Fyyy!!! Somnade i bilen i tre h men markte inget..

Nu ska jag ut och ata frukost med kusinen och hennes kompisar.. Darefter till mamma och uncle sen beger vi oss till sacramento och dar anordna dom en fest for mamma.. Imorgon beger vi hemat.. Fan jag  blivit fet..

Jag hinner tyvarr inte gora ngt mer an detta.. Jag hor av mig nar jag kommer hem igen.. Ta hand om er.. Muah Tuyet


Ingen semester?

Hii everyone... Jag anlande i sacramento tors kvall.. Det tog oss 11,5 h att kora men det var vart det for jag kom pa vad jag vill gora efter studenten och vad jag vill jobba med.. Det kandes bra men fragan ar om jag kommer ha samma vilja om nagra manader..

Nar vi kom sa blev mamma jatteglad, langesen jag sag henne skratta sa mycket.. Haha vet ni varfor? Har borta finns det nguoi hue overallt.. Det ar roligt och sitta och lyssna pa dom for sjalv pratar jag inte tieng hue utan tieng nam, like my father..

Det kanns som dramatik svavar runt mig vilket gor att man inte kan slappna av.. Jag har inte shoppat mycket och det blir nog inte sa mycket mer.. Vill inte slosa mer for klumpen i magen bli storre for varje gang.. Aja, det ar inte det viktigaste utan det viktigaste ar att alla omkring mig mar bra och ar glada.. Nar jag ar hemma blir det fokus pa jobb, plugg och korkort igen..

Muah.. Take care .. Tuyet


Update from WA..

Helloo guys .. hihi
Har ni haft det bra? Sjalv har jag haft det super.. Kom nyss hem fran shoppingen och denna gang fick jag inte med mig mycket hem heller.. Men det ar i alla fall battre an inget.. At pa KFC idag med.. Hihi kom Trang, jag bjyssar dig pa mat varje dag.. Haha om ena halvan bli fet sa maste den andra ocksa bli det, aight baby? haha

Imorgon bar vi at till Cali.. Hoppas de ha finare klader dar.. Tankte ga ut och steka nu.. Take care guys.. Och jag onskar sandy en superduper trevlig flygresa.. Ta det lugnt med festandet nha girls?! Muaah miss you

/T


Hello

nyvaken är man oh kl är 0940 här borta. Ska fixa smågrejere sen så dra man till flygplatsen runt 4 tror jag i eftermiddag. Planet lyfter 2035. Ses snart gubbar o kärringar! CPH thursday 1pm.... something like that. Tuyet är i California nu därför hon inte har update. men den jäveln har så jävla kul inteså konstigt! Hon kommer väl hem snart någon gång om det ens går.. hahaha! Ajja ska dra snart. Annars har jag inte gjort så mkt, varit o kollat på  The Hangover på bio... FAN va rolig film asså, den är så jävla bra haha! SE DEN. Oh så har jag adderat en ny drömresemål, YES you know it, LAS VEGAS Baby! Men först Bahamas, Grekland och sen Las Vegas.. Eller kanske andra ordningen omkring? =P Las Vegas är trots allt nämre haha..
Annars Selden igår bara, fetttråkgit för det ösregnade som fan. Litterally så var de som om någon stod med en slang och typ spruta vatten. Jäkligt mkt regn var det ialf. Men som ni vet gott folk efter regn så kommer Solen och om vi har tur så regnbågen med! ;)Oki doki take care now. peace out - S


Update from WA..

Jag, min bror och tva andra tjejkompisar var ute och shoppade igar i en storre stad.. Vet inte riktigt var vi var men kopcentret var riktigt stort dude! Jag trodde jag skulle talta i forever21 men nar man val kom in i den butiken sa var det klader overallt, da menar jag verkligen overallt vilket gjorde att det var svart och hitta det man ville ha... Sa jag orkade inte ga runt dar... Testade kaffet from Starbucks and i really looooveee it... Testade aven bubble tea som tjejerna rekommenderade men dock var den inte lika god... hehe..


Skulle egentligen ut med tjejerna idag och bada i en vattenpark men konstigt nog sa far jag inte ga ut av my uncle.. Dunno why but its kinda wierd huh?... Kanns som min morbror ar en kopia av min mamma.. Bada ar nog lika stranga.. I alla fall sa om jag inte fa ga och bada sa ska jag iaf shoppa!!! inte tanker jag vara hemma och gora nothing..hehehe men i for sig sa ar jag sjuk ju.. Hostan verkar bara bli varre...


Jag alskar usa forresten.. Hihi folket har ar so coola...

Muah / T


Update from WA..

Are you guys doing fine? Im doin ok, still sick and i hope i will get better soon .. We went to a mall today, not a big one but it was ok.. I thought it was nice and unfortunately i was forced by my brother to talk english ... he is kinda mean but you know what, he has become a nigger for real.. Haha and that does not suit him at all .. and when he talks he sounds like a gay.. Haha unlucky for him huh? Anyways he took me out to Kentucky Fried Chicken (KFC) for a few hours ago and wow, its food every where..

Now im wating for my uncle and brother.. They will come home soon and after that we will go out and eat.. again.. My mom hasnt eat yet ... I want to drink coffe from Starbucks but i havent had time to visit that place yet..





I survived!

Jag klarade flygresan till WA... 21 javla timmar som tog kal pa mig.. Sitter hos my uncle och ar sjuk.. Dessutom ar jag ensam hemma.. Men vill bara meddela er att jag inte dott annu.. Hoppas jag inte bli mer sjuk iaf.. Det ar varmt och fuktigt har.. Till skillnad fran Ohio sa ar WA skog och berg men dock varmare.. Haha, det varsta ar att all mat innehaller tusen kg oooooossssstttt...


JA SANDY KOM TILL MIG!!! SA STICKER VI OCH SHOPPA.. hihihi jag tror det ar 2 h tidsskillnad mellan oss... men hor av dig.. muah

Missing you / t


Friday Night

Tja Alla som aldrig kommenterar !
Trevligt!

Skulle bara låta er veta att Tät landar i eftermiddag här i USA och det är nog kvälls tid i Sverige då..
Jag har nyss vaknat.. sovit i min favorit tshirt - REAL MADRID fotbolls tshirt.... haha tror jag ska ge den till Kikki hon gillade den också... Hur som helst.. idag ska jag städa igen för några gäster från Virginia ska komma hit.. Sen så ska jag käka lasagnaa från Pizza hut.... Delivery to the door. Thank you sir! Igår så var jag ute med mina vänner en sista gång innan jag åker tillbaka till Sverige .. dom har inte tid eftersom dom ska jobba innan onsdag next week. det var skoj blev helt jävla BLÖT för dom hoppa i poolen med kläderna och sen gick dom upp och krama mig för jag skulle dra.. Thanks ALOT J and C... Bastards.... Ialf blev upphämtad av D så stack vi 2 och skulle kolla på bio men alla biljetterna va slutsålda haha.. och jag ville kolla på harry potter :(.. det fanns my sisters keeper också den ska jag kolla på med .. och alla nya filmer som jag har missat. fan .. jag som är film-fan!! Whatever.... TANKA HEM? HAHA neej.. Bio som gäller! Hur som helst så kollade vi inte på bio utan vi stack och käkade på Steak House som låg nära med.. Käkade någon sorts taco mat och kötträtt det va nice..sen körde vi hem till mig och satt utanför altanen och snackade om allt... Kl 1 något körde D hem..... hahah fan va mkt skvaller jag fick reda på.. Det var blandat, både creepy,sad and som fcked up shit. hahah!

peace out ..... Fan kanske dra till Tuyet denna helgen ;) ????  I WISH!!!!!! :P


Hotellet vi bodde på i Tampa florida... Skitnajs!
spelade lite volley boll med några människor som var där på semester haha..
hm om jag int eminns fel så var det några från Las vegas, pennsylvania och colorado....


Åker snart ^^



Umgicks med vännerna idag.. Vi grillade och tack så mycket T & A.. Sen spelade vi volleyboll..

Om cirka 1,5 h åker vi till flygplatsen... Kommer dela med mig om mina dagar i usa här.. Håll utkick..


Muah


Muddafackfackfack..

Im sick and that sucks.. Måste ställas inför stora val och det suger ännu mer.. Life is a bitch because you are a bitch... What goes around comes around.. Isnt that true? Then i should stop bitching around and get me a better life there i can hit everyone who is on my way hähä... I hate to choose, why cant we just skip that part and move on like nothing ever happaned?




But guess what? i have never been a bitch which means that my life is great the way it is - not..








rastlös? kanske


When things go wrong and you are said..... you have to believe :)



har haft ganska skoj i tampa... CLEARWATER BEACH... besök det när du är i Tampa Florida. Och Sushi Alive... mumsiiiii! snart är de sway den :)


Varför..

Bjyssar på bilder från helgen.. Har dock inte alla ännu..





Fortsättningen följer..


Nooo..

Har ni haft en bra helg? Själv har jag spenderat den med tjejerna.. Kände mig så otroligt livlös och rastlös i fredags.. Efter jobbet tog jag mitt pick och pack till Kristianstad.. När man väl var framme (Kl elva på kvällen) träffade man min älskade Mimo.. Senare träffade man på gamla klasskamrater, oh blev väldans glad.. Alla har förändrats så himla mycket.. Det var också festival där nere så mycket folk var det ju.. Senare gick vi mot house och bagels och fikade.. Efter en stund dök älskade Trang upp... Is chai latte is the shit ;)..

Lördagen och söndagen festade vi... Yanyan fyllde år igår och det blev självklart en lyckad fest.. Grattis hjärtat!! Hihi jättegod mat.. Haha det roliga är att jag och co tältade vid chokladfontänen där vi åt jordgubbar doppade i choklad.. Haha sen när det var nästan slut så stack vi därifrån och skyllde på barnen .. hähä ..

Kom hem igår vid 01-02 tiden (kommer inte ihåg) ... Nu sitter jag här och är sjuk.. Är det Mimmi som smittat mig? Håller på tappa rösten.. Ska vila mig ordentligt... Sen äta nyttig mat och träna, sen blir jag nog starkare och kan åka till USA frisk.. Tänk er, jag åker på fre... Känns inte som det..



PS MIMMI! Jag glömde kameran hos dig.. Kan du inte skicka upp den innan tors? hixhix hör av dig..

// T




You leave me breathless..



Shayne Ward - Breathless


Rubrik?





Fick sällskap av A och K på jobbet idag... Senare spenderade man kvällen med dom och N..
En helt vanlig sommarkväll.. Chill och mat.. Haha =)

/T


Sorgligt..

Oh, såg MJ´s lilla dotters tal .. Kunde inte hålla tillbaka mina tårar .. Stackars lilla flicka, stackars hela familjen..

RIP MJ ...


Twilight

Ohhh läste nyss ut fjärde boken av twilight och allt jag har att säga är awwwwwwwwwweeeeee.... Känner hur behovet skriker efter kärlek och trygghet just nu.. Helt otroligt vad kärleken kan göra med en... Det finns inga gränser men andras bild av det är det som får en att sluta... och förstås samvetet.. 


Nu skriker magen efter mat... Har ägnat min lediga tid till att läsa och glömt bort att äta..

Sov så gott underbara läsare.. 

/ T


Lucky day babe..

Hihi känner mig så himla glad och lycklig just nu.. Hur mår ni där ute? Håller tummarna för det bästa.. Om inte så kan jag gärna dela med mig lite av min glädje.. Everything i do, i do it for you baby ;) haha..

Är hyfsad trött idag men ska låta dagen passera med ett leende på läpparna.. Förhoppningsvis om ingen förstör något för mig.. Då får ni en box på huvudet sen på rumpan.. Hähä.. (A)

Nästa vecka smäller det.. Hihi ska börja packa snart .. Ska inte ha så mycket med mig men när jag åker hem från USA då dåååå ska jag ha mina grejer båda i min egen och mammas bagage.. Om det inte räcker så får broder min också ta hem lite grejer åt mig.. Haha ja så håll tummarna på att det finns fina grejer där ute.. Om inte då blir jag less..

Fan vad jag älskar er alla där ute.. Haha, im so happy im so glad!!!

PS.. sandy, du vet nog var det innebär o^^o


/ T


Vänskap är bland det bästa som existeras..





 

 

    

  

  

     


/ T



...

Dagens konservation.. Lillebror kom ut till jobbet..

Lillebror: Chi 5, mamma säger att du ska beställa 2-3 kg bacon..
Jag: Varför ringer ni inte ut?
Lillebror: Mamma säger att du får damp..


haha... stackars lillen

/ T


Im not mad..

Im just disappointed..


TÄT!

di dau roi? jag är på msn! yallah


Nattbloggning..

usch, känner mig jättetrött.. Har ni haft skoj idag? Själv har jag haft det dunderskoj... Var på grillfest hos A.. Haha så skoj det var.. Sjöng för första gången! haha helt otroligt dåligt men men... Tänkte sova men fick ett samtal.. Ska förmodligen ta årets första dopp i natt med dom andra.. Sticker förmodligen snart..

Sov gott. Muah / T


Im so sorry

Usch vad hemskt detta är.. Har inte precis varit mig själv i stort sett en vecka nu.. Har bara velat sova och äta, sen sova och äta igen... Har varken tänkt på att städa mitt rum, diska eller träna överhuvudtaget.. Det värsta är ändå när vågen visade att jag hade gått upp tre kg på mindre än en vecka.. Detta är sjukt! Ska ta tag i det nu.. Städade mitt rum och diskade nyligen.. Fräscht och rent igen...

Jag spenderar bara mina dagar på jobbet.. I do not complain för jag är glad att gör något vettigt i alla fall.. =).. Om cirka 14 dagar åker jag till USA.. Hihi, jag längtar inte direkt men det känns lite nu när man träffat J.. Hon hälsade på mig på jobbet med sin vän.. Hihi satt och pratade lite om USA och det verkar faktiskt vara nice där...

Annars är det inte så mycket mer.. Grillfest på lör.. Fika och bio på sön? Hihi banga inte J...

Muah / T


Florida

here I come!! Åker till Florida den 11 Juli - 13 Juli .. Tampa Florida Baby!!!!!


Rädsla...

De senaste veckorna är rädsla det sista jag upplevt. Det kan beror på för jag känt mig så trygg och inte behövt oroa mig. Jag började till och med tycka att jag blivit starkare/modigare när det gäller den fronten. Jag kunde öppna fönstret på natten och bara kolla ut. Om man jämför detta med hur jag var innan kan man säga att det var modigt gjort. Det låter helt sjukt eller hur? Men ni läsare ska veta hur feg jag egentligen är... Inte gullig-feg utan över-gränsen-feg tycker jag.. Vissa perioder kan vara mildare än andra.. Men ibland vågar jag inte gå själv från parkeringen in till mig vilket tar 1-2 minuter. Det är oftast någon som följer mig ända till dörren.. Hur kommer det sig att det är så här? Hmm, jag vet inte själv faktiskt..

Jag kom att tänka på detta för några dagar sen när jag hade drömt mardröm.. Jag sov inne hos min mamma själv och rummet är lite större än mitt bara... Vaknade upp mitt i natten helt skrämd och svettig.. Jag låg och tänkte i några sekunder om jag vågade gå från sängen ut till vardagsrummet medan i tankarna spökade det tankar som "Tänk om någon ligger under sängen" "Tänk om någon kan ta mig om jag står upp?" Ja, sjuka tankar eller hur? Vettskrämd som jag var tog jag täcket och kudden och sprang ut .. Gick till mitt rum och där satt bobo uppe.. Som tur var .. Han tröstade mig men jag tänkte fortfarande på hur rädd jag var.. Hur långt får det egentligen gå? Jag börjar bli bättre för varje dag. Jag kommer ihåg när jag var yngre, hur jobbigt det var för mig att gå på toaletten på natten.. Rädd att se något jag inte vill se ... Idag känns den biten bättre... Men varje gång jag känner av den känslan känns det som jag är på ruta ett igen..

/ T