På väg att bli..

Jag har burit på denna trötthet sen i fredags.. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller beror det helt enkelt på något annat.. I fredags när man var ute med tjejerna, kunde man inte tänka på något annat än tröttheten.. Deckade direkt när jag kom hem.. Dagen efter när jag vaknade var jag fortfarande trött trots 7,5 h sömn.. Efter jobbet sov jag 15,5 h.. Och idag sov jag 12 h..

Idag satt jag på jobbet och frös =(.. Men jag känner inte mig sjuk men samtidigt gör jag det.. Jag känner mig ovanligt trött och glömsk.. Glömde koden när jag skulle larma .. usch..

Ska försöka plugga lite men denna trötthet gör så att jag bli trött på skolan också.. Ge mig ljusa dagar ..

Hoppas ni ha det bättre än mig.. Muah / T


..Tuyet ..

Detta kommer låta helt sjukt men jag sov i 15,5 h :$..


THANK GOD IT'S FRIDAY!

jisses vad glad man kan vara för att det är fredag! THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!!!
hahaha sitter här vaknade för typ 20 min sen.. fuck försenad! ska egentligen vara på en talang show i skolan just nu . men ajja min kompis är försenad också.. han ska picka up mig men hans broder är sen med bilen så ja jag få väl ta o vänta med.. hur som helst..har fixat mig så sitter o väntar lite mer.. är faktiskt astrött och orkar inte dra till showen men jag har redan payat 5 bucks.. så jag få väl dra ialf..... -.-!  vill bara sova huhu!
however hur har ni spenderat eran fredag? Svetid är väl runt 1 tiden .. kl e 19.26 här borta just nu... hm lördag imorn. måste kööpa grejer inför washington d.c resan! whoh.. få berätta imorn om vad som ska hända i april!!! Bästa månaden av året.. hahaha :) ska försöka fota kvällen .. harnågr avänner som ska uppträda på scen! hoho swka bli skoj!

bye bye !!  btw trang.. Di linh kommer i april !!!


bild på en utav mina mostrar i vietnam! FREEDOM I Say!


Jahapp..

Usch, jag vet inte vad jag ska känna .. Gråta eller skratta? Haha, en bra fråga.. Fan, jag lyckades inte pricka in de två sista kriterierna på MVG vilket resulterade ett betyg på VG+.. 2 KRITERIER??? Hallå, ge mig bara ett MVG-?? Jag lyckades ju pricka in alla andra?

Jag är för tillfället jättebesviken, arg och ledsen.. suck

Ni tänker säkert att VG+ är bra men... Jag tycker inte det...


Update: Vet ni vad? ^^.. Istället för att sitta här och klaga så kan jag faktiskt göra något åt saken.. Terminen är inte slut och det finns fortfarande chans och hopp.. Bara att kämpa in i det sista.. Jag borde istället vara glad över det jag har presterat men jag gjorde inte mitt bästa.. Det är det!! Aja, kämpa gott folk.. För det ska jag göra..

muah/ T


Lång Onsdag

Hej gubbar och damer!
sitter i mitt rum i long island new york. Omringad av baby blåa väggar och solen skiner soft utanför. Det känns som en sen sommar eftermiddag, sjukt nice! Me like it. Ja onsdagen idag har varit extremt lång, så jävla trött är man också! Kom hem idag vid 5 tiden om inte 5 30 nästan. Stannade efter idag och avslutade filmandet som skulle ta plats i skolan för våran musikvideo. Jag och min grupp som består av 3 andra tjejer. Raneish, Yasmine och Yadee. Jag är så jävla glad vi är fan snart klara! Det enda som behövs göra är att redigera alla scener vi filmade på datorn vilket ska fixas imorn(Torsdag). Yeah Fredag måste skitet vara klart. Hur som helst efter 1h ungefär i skolan så blev vi fyra hämtade och rullade vidare hem till Yasmine's hus. Där filmade vi resterande av vårt skript. Eller knappt vi följde inte skriptet utan kom på egna vinklar och video"shots". Det va ganska soft, käkade pizza efteråt sen raka vägen hem efter att lämnat av de andra två tjejerna. Raniesh o Yade.  Yasmine hade världens fetast hund, så söt och fin och mysig! :D haha påminde mig fettmkt och chowy hundar. haha. Foxy hette hennes hund eller hon hade 3 st men jag gillade foxy. Ey miss Fatty ;)

ialf kom hem så nu sitter jag här kl är snart 1800.. trött som fan har läxor men jag orkar inte kolla igenom ska ta och sova ett stund om inte hela kvällen haha.. however torsdag imorgon och sen vaar de fredag nej inte än. men snart yeah! SÅ nästa vecka åker jag till Washington D.C !! WOHO Äntligen!!!! Nästa vecka kommer bli fettnajs.. kommer bara gå 3 dagar för vi har ledigt på torsdagen plus att på fredagen så åker jag och alla andra till WASHINGTON BABY!! Fatta va fett de kommer bli !!!!!!! Inte långt kvar till sommaren heller för vi är inne i April vilket betyder lov och min födelsedag såklart sen är de fan i mig hem till SVERIGE !!! Saknar er där hemma enormt! woooooho trang tar studenten! Vi ska festa rejält eller hur? ;D

PEACE / Sandy


random bild på mig o min storasyter Teng(Trang) :)


"The old me is dead and gone"

Har varit spänd sedan igår och det har inte släppt sig än heller och det beror på att jag har fortfarande inte gjort mitt tal (Sv B - NP).. Men det var inte så roligt som jag trodde det skulle vara eller kan det beror på att jag har varit trött idag.. Men de som redovisade idag var duktiga.. Fortsätt så vet ja..

Efter jobbet var jag ute och övningkörde med min älskade far.. Det var lite tråkigt i början för pappa höll på att rätta mig hela tiden men efter en stund klarade jag det fint själv så där satt pappa tyst och hängde med.. =D..

En sak som jag fastnade för idag var - hur kan man ha så många fördomar utan att ha några kunskaper om självaste ämnet? Kan det beror på att man väljer vilken information man vill ta in och genom detta leder till att man generalisera t.ex. hela området?

Btw, ser att Sandy har ändrat headern.. Snyggt =)





Dead and Gone




Update:
Jag är nog lite efter vad gäller att uppdatera nya/bra låtar.. Denna låt hittade jag idag och jag är förälskad i låten.. Haha..

 I alla fall så ska jag råplugga på mitt talmanus nu.. Svenska NP imorgon, kommer bli ledsen ifall jag inte lyckas kamma hem det högsta betyget.. Gör inget ifall det är ett minus framför så länge det är ett M efter så blir jag nöjd.. Wish me good luck ..

Ha en trevlig kväll.. Muah


Happy day =D



Jag har inte gjort ett dugg idag
Sov i ca 5 timmar..

Men vet ni vad? Jag vill ge er alla en kram.. haha


Gäsp..

God eftermiddag..
Har precis haft lunch.. hihi, det blev smörgåstårta och mättande var det givetvis.. Jag känner mig lite sömnig och dessvärre ska jag jobba efter praktiken också.. Ska nämligen på UF-mässa i Gislaved imorgon och få ta passet idag istället för imorgon.. Hihi, ni få gärna komma och hälsa på imorgon.. UF-mässan håller hus i Gisleparken och WatchMee UF finns på plats 122 (tror jag? o-.-o)..

Hihi jag fick åka hem innan lunch men jag valde att stanna kvar och göra klart en uppgift.. Var inte här förra veckan så lika bra att göra dubbelt, eller? Kommer nog inte hinna göra klart hela uppgiften men men..

Solen skiner idag men det är dock fortfarande kallt..

Önskar er en trevlig dag/helg.. Muah / Tuyet


Ja så kan det gå..

Hoppas du är glad nu, det är väl så du fungerar. Komma emellan de som varit där för henne hela hennes liv.....
Jag bryr mig inte är man trög så är man..... orkar inte :] Nu förstår jag mig på vad vissa människor säger till mig.. Jag som alltid försvarade dig.. ajja vad får man när man "hjälper" folk?

påminner om min fucking dag jag hade igår. Fuck it.
När folk frågar mig om hjälp då håller läraren käften för han vill att dom ska bli godkända och jag är den som kan allt och inte är lika efterbliven som vissa andra och inte förstå sig på uppgiften man får. Men när jag frågar om hjälp så ska han ge mig IG om jag inte gör arbetet utan att få hjälp.

whatever..


till det glada Tuscani lasanga beställdes igår från Pizza Hut. Det var gott och sen så en sak till.. men de tänker jag ej tala om.





Imorse


Väntade på skjuts till skolan..
Trött? haha



Dammig spegel..



Huvudvärk

Denna vecka blir det sex skoldagar.. Helt otroligt hur mycket som måste hinna med..

Jag gick på samhällsprogrammet först och bytte till turism (specialutformadprogram som baseras på samhäll) och mina främsta anledningar var

1. Ville ha en blandning av teoretisk och praktisk
2. Mindre plugg för att hinna med att jobba efter skolan..


Men turism är mer krävande än SP... Hur lyckat är det? Borde kanske ha tänkt på det när turism:erna går ut med 450p mer än alla andra i skolan? -.-'..

Aja, bita ihop och kämpa bara..


GOSSIP GIRL

is on the tee vayyyy rite now....  :]


Hello Monday!

Så skolan går rätt bra för mig, nästan skrattretande. hahahhahahahhahaha! ja inte bara lite.
Att ha lektioner på engelska, jag får faktiskt ge mig lite beröm för att faktiskt förstå ganska mycket av det dom säger. Jag har Matte B, Media kommunikationer, Engelska, Franska, US historia och government, Technical drawing och Vetenskap/NO.

ALLA ORD O ALLA TERMER... shieeeet... idag insåg att jag är ganska grym..... :]


nej jag orkar verkligen inte skriva fina fjoll inlägg med fucking reennnn svennesoonska.. nej för jag har tydligen tappat de fina skrivsättet jag en gång hade. ajjjjjaa.. screw that shit..
o jag orkar verkligen inte skriva om mina dagar heller för ja de har hänt för mkt för att det ska kunnas skriva neer på en blogg som är mkt mkt roligare när TUYET DEP GAI bloggar. hon är waaaay better than me på detta. Bloggande är inte min grej helt enkelt men jag gör det för dels tuyet skull och andra personer och för att KENNY dissade mig för  gaaaaaaay leeeeee.. yeah fuck u lee :] haha ta de som en komplimang. oroa dig inte.. toalettrörmokare är tillbaka snart så hon kan spola toalleten tusen gånger!

byeee much love.. thoi toi di an mot bat phööö gaaa bay gio day......

o en sak till .. jag gillar traffic live grejsen.. SER att många smålänningar gillar o läsa..... JA jag vet. Tuyet är en mycket vacker svan men tyvärrr är hon tageeeeeeeeen ! HA HA HA :]ja de svider ibland... hahhahaha


avslutar med en asfuul bild som täcker hela mitt ansikte.. ja bättre än att photoshoppa som vissa ANDRAAAAA! HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA ! nej skojar bar.. lite out of control. haha :P
men ni älskar mig ändå...... fuck u om du inte gör det.. I can care less dear.


Toppen

Helgen är snart över och imorgon är det skolan + simning (oh nooo)..

Fredagen började inte bra.. Alarmet ringde och efter en lång natt (bokstavligen) vaknade man upp med huvudvärk.. Oh no, var tvungen att sjukanmäla mig och jag ogillar verkligen att ringa så jag tog det på det "snygga" sättet och det var nämligen att skicka email till praktikplatsen.. Det gick suveränt!.. Somnade om med skuldkänslor, ville inte missa något.. Vaknade efter 3 timmar och mådde bättre.. Tänkte åka till praktikplatsen men jag brukar sluta vid kl 2-3, och jag skulle inte varit framme förrän 1 så det var onödigt.. Gick ut och jobbade istället och efter en stund dök gulleplutten upp och glad blev man =D.. Blev en liten överraskning och det var SUSHII =D=D och tredje boken av Stephanie Meyer =D=D.. TUSEN TACK SÖT!! =D=D

Lördagen

Hihi efter maten tog man en runda - brottningsrunda mot bobo.. Haha, otroligt och roligt var det!! ^^

Söndagen

Åt friterad banan med glass och urrrrrkkkk vad äcklig sirapen var... Det förstörde rätt mycket men aja.. Senare åt man pizza och mätt var man.. En slappedag med andra ord.. Btw, lärde mig att spela poker.. Haha.. Tuyet is the king now  =P


Ingen pluggdag idag heller

Sitter för tillfället på jobbet och lyssnar på Over my head.. Jag brukade sitta och plugga på jobbet på lördagar men numera är det "äsch, ta det imorgon istället".. Men det komiska är att jag hinner plugga en hel del men vad orken eller viljan är, är en helt annan femma..

Min älskade mor har förmodligen förbrett det som behövs till goi cuon där hemma och när jag kommer hem ska man nog rulla ihop det bara.. Bobo är där hemma (grr på dig ifall du ha ätit goi cuon utan em!!) och ska förhoppningsvis dyka upp och hämta mig snart..

Vill göra något idag men frågan är vad.. Åka till Gislaved och äta i den nya restaurangen (?) hihih

Aja, trevlig helg på er.. Muah muah..


Bilder 2


Cindy och Jag hejar på Sverige


Åt glass innan vasaloppet


En del av vasaloppet


Nunäs (Tillverkning av dalahästar)


Fail..

Sitter just nu och har ont i magen och anledningen är att det var jag som lagade maten.. Det är helt annorlunda att vara hemma och laga mat än vad stå i gatuköket och grilla/steka.. Matlagningen har alltid varit en utav mina svaga sidor..

Idag på teorilektionen failade jag stort.. Haha, det är helt otroligt hur man kan vara när man är pigg och när man är trött/hungrig.. Nej men iaf vi hade genomgång om vägmärken..
Läraren ställde frågan: Åt vilken håll är kurvan? (hon menar alltså höger eller vänster)
Efter några sekunder utan att jag tänker mig för
Jag: Rakt fram? Eller?

De runt mitt bord sitter och gapskratta men jag fattar inget.. Men efter ett par sekunder så förstår jag.. Haha.. Nej men helt seriöst, idag har jag bara skitit i vilket och det beror på att man sov så få timmar i natt.. Det är inte alla dagar man är på topp men det är inte alla som förstår det heller =)..

Just nu känner jag bara att jag inte orkar tänka på dramatik.. I just wanna have fun och göra det bästa av dagen.. Jag orkar inte gissa ut hur folk mår eller vad de behöver, varför inte köra det enkla sättet genom att komma till en när man behöver någon att lyssna på en?

Jag själv var en person som förväntade mig att mina vänner skulle förstå och märka av det själva när jag var nere men det funkar inte så.. Ens vänner är också individer och vi individer kan inte läsa andras tankar.. Och det är inte alltid man orkar ge när man inte få ta.. Det händer oftast att man tänker på vad andra ha gjort för fel, men hur ofta är det man tänker på när "oj, jag har heller inte varit bra"?

Jag syftar inte på någon utan det är så mina tankar är för tillfället.. Det kan hända att denna beskrivning kan gå in hos mig själv också utan att jag vet om det.. Men som jag har sagt tidigare (till mina vänner) så kom till mig och säg ifall det är något hos mig som är mindre bra eller som får dig att må dåligt (på ett snällt sätt) istället för att hålla det för dig själv eller gå bakom ryggen.. Första alternativet uppskattas mycket mer.. Det är inte alltid man kan se sina dåliga sidor och om man inte kan se dem hur ska man få kunna förbättra sig?

Projektion (Psykologi A) =
t.ex. snålhet.. Den snåle personen blir blind av sin egen snålhet men ser det hos andra..



Jag avslutar det med att säga att jag är inte heller perfekt och jag har också märkt av några av mina dåliga sidor men det jag kan göra utav det är att försöka bli bättre.. =) Men ta inte för givet att en person som är snäll och förstoende kommer alltid att vara det.. Man förändras efter bland annat de motgångar man stött på..


PEACE MAN!!!



..Tuyet..

Har precis haft matte och som jag tidigare har nämnt så har klassen halkat efter i matte och det beror delvis på alla resor vi ha fått åka på som hör till turismprogrammet.. Jag låg och tänkte på det igår innan jag somnade och jag kom då på ett förslag och det var att vi skulle ha dubbel lektioner efter måndagslektionerna och detta skulle då vara fram tills vi gjort alla NP.. Efter det så behöver vi inte ha matte mer.. Är det inte bra? Hihi.. Då kan jag sluta tidigare på måndagar och har två timmars feta-rast på onsdagar innan teorilektionen till körkortet.. Då kan jag gå ner till gatuköket och äta eller sitta och plugga på annat.. Låter det inte bra?

I alla fall.... Vad jag själv har märkt är att jag skriver väldigt ofta om min skola/skolgång.. Men som sagt, det händer inte mycket mer i mitt liv just nu.. När det väl händer något så orkar jag inte blogga.. Konstigt..



Sitter just nu och väntar på min bror som ska komma och hämta mig.. Blivit en dålig vana nu.. Skjuts till/från skolan.. Undrar hur mycket det kan kosta i månaden? Men det tar trots allt 30 min att gå till skolan och att cykla till skolan - haha det tar för mycket energi för att jag ska kunna orka med skoldagen och jobba efteråt (jag är seriös)..

Kanske kan börja åka buss.. Bli lite miljövänligare och "dottervänligare" ;)


Pix


Bilresan dit


Jag i jättemycket kläder.. Andra dagen..


A, C & T.. Beger oss mot Vasaloppet (Mora)



Trötta? ^^


Haha döda mig inte C, jag tycker om dig också ^^ haha!!




Tog tyvärr inte många foton men iaf.. Sitter just nu i klassrummet själv =(.. Har checkat in några nya blogg som jag inte följt innan.. Tänkte ta och uppdatera min och Sandys blogg lite.. Varit så seg på sistone.. men hey, lite tålamod va? (A)..







3 månader kvar !



guess if im happy:) hahahaha


030709

Hej! Hoppas er dag har varit bra alla ni i Sverige. Jag som är i Usa just nu har nyss käkat frukost och klockan är bara 10.04.
Efter jag käkade min toastade macka klart och kollade lite på teve i vardagsrummet så följde jag mamma ut till pakeringen. Hon kör nämligen varje dag nu till jobbet och har sin man brevid sig. Hon har tränat ganska länge nu och börjat bli riktigt grym på det med. Dessutom är det auto på bilen så det är mycket enklare. Hursomhelst det första jag märkte när jag gick ut idag var vädret! Herregud jag var omringad av sådär mycket snö men vädret var jättevarmt och solen sken! Jävlar vad glad jag blev! haha. Hade bara tshirt på mig och gick ut de var den bästa känslan på aslänge! Idag ska jag bara ta det lugnt och chilla ltie grann, måste städa huset och ikväll så kanske familjen ska ut och käka på T.G.I Fridays! Bara för jag vill :) men annars imorgon så ska vi iväg tidigt och handla mat... hursomhelst måste njuta av helgen! Det ska bli en underbar helg med värmegrade! Idag är de ungefär 55*F och imorn ska de blir 60*F :D yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

// Sandy


Oh man It's Friday!

HALLELUJAHHHHH!
Yes imorn få jag sova länge, så najs. Igår kollade jag på ABDC, QUEST CREW VANN!!!! HAHAHA YES FUCK YOU BEAT FREAKS! .. nej skojar bara. Beat freaks var bra o plus dom va tjejer .. fettgryma men nej.. quest is the best! :) medans jag firade VICTORY med tv:n så gjorde jag min uppsats som jag faktiskt slutförde! Äsh jag slackade lite faktiskt. men jag orkar inte bry mig. Det få bli som det blir ska kriga i college istället. Bajs på HIgh school's jävla Homework. Hursomhelst It's over men de börjar igen nästa vecka:P fuck. haha

Men som tur så är det två veckor kvar till Washington D.C resan !!!!!!!! WOHO can't WAIT! :D
Ska dela rum me 3 andra tjejer.. mina amigo's.... ayoo..... damn damn vi kommer besöka så många kända ställen.. omg can't wait!

HURSOMHELST! inget speciellt bara en massa skolarbeten. fk thaat.... men de lönar sig om man gör vad man ska göra...
Jag kom med i Honors Roll för andra quarter.. yeaaaaay ;) se lönar sig. en utav skolans bästa studenter... hehe yahhh. :)

ok g2g... bye hoppas ALLA ha en bra helg aight! ÄTA O DRICKA O FISA MKT OK.. bye byeeeeee =)
 

Tuyet.. hoppas du hade skoj i dalarna! du få ta o logga in så du kan berätta om vad du har varit med om I daalarna!;)


Hemma..

God morgon gott folk o^^o..
Min vecka har varit en blandning av intensiva och lata stunder.. Har som sagt varit i Dalarna från i lördags tills igår.. Det tog oss 8 timmars bilfärd innan man kom fram men det kändes inte som det tog så många timmar..

Jag var nämligen där på studiebesök med SmTu 2  (min underbara klass) .. Där uppe skulle vi göra en bamseuppgift som ska vara klart tills den 5 april.. Mindre än en månad kvar.. Det blir intensivt.. Bilder kommer inom kort..

För övrigt har det inte hänt så mycket .. Hoppas du mår bra Sandy oi =)..

Trevlig helg.. Puss // T


It could've been better



som sagt. livet har sina goda stunder men inte alltid.
sjukt vad man vill explodera.

ska plugga.. måste skriva fittuppsatsen som är till fredag och historia läxa. fan va jag hatar student lärare jävla bööööög är han så ful och äcklig och helt jävla PRYDDDDDDDD stupiod MR "GOODIE two-shoe" fuck you ......
och om jag inte har nämnt så hade vi världens Snöstorm i måndags.. 2 MARS 2009..... MARCH MADNESS som sagt.
fkn skit blev väckt 9 på morgonen och fick skotta och de hadeinte slutat snöa dåå utan de va vindigt o pisskallt..
how ever..... snön kommer säkert smälta bort i helgen få se de är asmkt mina vänner!! Tror new york har haft mer snö än sverigetill o med ... =S
aight agiht better goo now..... we can't waste anymore time. each minute and every second counts!


LESSSSS JA?

Börja bli lite less nu på allt! Trang kan du vara snäll och ta kontakt med mig. Det är något jag vill att du ska se. Så när du läser detta så får du gärna ta kontakt med mig eller vara ONLINE så man kan faktiskt nå dig.
Hur som helst hoppas Tuyet har skoj i Dalarna. Kanske hittar en fin bonde som hon kan ta hem till mamma oh pappa.
Igår var en underbar dag.. Fick bränna en del. Kändes riktigt skönt. Idag gjorde jag Goi Cuon. SÅ JÄVLA GOTT! Så länge man har fräsha grejjor så blir de feta gott. Och min nuoc mam... Delicious. Nuoc mam är en blandning av fisksås med lite chilli exstraser och lemon. Very goood Borat lajke.   hahaha!    hhmmm... kolla in     "The Veronicas - Untouched" den låten är en kick in da ass som är en "feelin-good" låt.  Anyways imorgon är det skola, yippie ! not....... har en uppsats som jag måste ha klar till fredag på en amerikansk författare som heter "Ernest Hemingway" heming GAY snarrare.. palla.. så jävla tråkigt! hm vad mer denna veckan? Jo mars är här. Ännu en deprimerande månad att komma över eftersom alla vet att April är den bästa månaden någonsin. Vem älskar inte April liksom? ;) mohaha.. Jag blir 17 år också förresten. Japp på väg att dö snart....      Hur som helst hur somhelst hur som helst.............