Lost..

God morgon sötnosar..


Twilight


Oohhh..



Smeksmeksmek.. grrrrrrrrrrrrr...


Ni som läst boken vet säkert vilken scen det är =)


Donnu what to say..

God morgon..
Har ni sovit gott där ute? Själv sov jag dundergott... Har ätit så dåligt de senaste dagarna.. Känns som jag svälter mig själv, men snart kommer väl matperioden igen.. Dagen började med ett kopp kaffe och stack till praktiken vid 7.50.. Gjorde klart inlämningen, thank god!! Sen träffade man P & M, skulle egentligen hjälpa henne med maten men jag hade inga krafter kvar så jag gömde mig i henne rum och ville sova.. Men det fick jag inte.. Sen fram mot klockan 15.00 åt jag min första måltid.. Efter jobbet bar jag mig mot festen, men när jag kom hade T redan stuckit.. Damn yoou..

Jag såg framemot att äta sushi på festen men när jag kom hade redan hulkarna ätit upp allt.. Shit, var tog min mat vägen? Tänkte jag då.. Då sket jag i att äta också... Hihi, det var allt om mig dag...

Muah..


Hello kitty is the shit ^^





Nästa inköp? =D Helt urgulliga ju.. Hihi


=)


Sandy och jag.. Jag kommer slå den tjejen när hon kommer hem.. Först vill hon att jag ska blogga med henne, nu känns det som det är bara jag som blogga.. Kenny lämnade Sandy och började blogga med Le.. Nu lämna sandy mig och blogga med tjejerna.. Vem vill börja blogga med mig och därefter bli lämnad av mig? ^^ Jag delar gärna med mig bloggen.. hihi, generösa Tuyet.. =)




Im so sorry tuyet!

I love you! haha! Ok så jag ska strax gå och borsta tänderna och gå sova.. fan de är ju skola imorn! PALLA DET lovet är redan över fan va kasssssst! :( BÖLAR ju snart brallorna av mig. nooooot. har haft 5 skitnajsiga dagar med sol och omg! Obeskrivligt. ajja snart for jag hem! FAN VA KUL! LINH TAR STUDENTEN SNART GUBBAR!!!!!!!!!!!! FRAM med champange!



jävla sexiggggggg ????          Sandy: WORRRRD! hahaha

ciao bellaaa


Maaat..


Summerat: Denna dag spenderades med tjockisen.. Shoppade på a6 och ikea.. Fast vi åt för det mesta och inte konstigt.. Det är två tjockisar vi pratar om.. Sen Trang oii, vi fikade där du praktiserade... Nice place men min chai latte var inte god =(.. Du får göra till mig nästa gång okidoki? =D..

Sen efter vi kom tillbaka satt jag och höll Phuong sällskap när hon packade ner hennes grejer.. Sen stack vi och åt igen..

Hihi tack för en fin dag gumman oi.. =) Btw, hon lärde mig att locka håret med en plattång.. mohaha..


Nej nu ska jag sova.. Sov gott där ute.. Muah


=)

Sov gott allihopa ..


Twilight - New Moon trailer 2009



....

Om du tänker låta detta dö ut så ska jag låta dig göra det.....


^^

Har börjat kolla om The OC igen, tredje gången.. Hihi, fast denna gång är det från första episoden från säsong 1.. Jag har även hunnit med att ta hand om mig själv.. Har lagt ansiktsmask på facet nu och smörjt in kroppen ordentligen med bodylotion.. Hihi tummen upp för mig =)..  Imorgon blir det väl hårinpackning.. Funderar på att klippa mitt dumma hår också.. Eller jag har funderat ett tag men jag har inte orkat göra något åt det än.. Hihi, jag är fikasugen.. Tycker det är så himla mysigt att sitta utanför ett café med mina flickor.. Någon som är lika fikasugen som jag?


Leva med..

Träffade tjejerna igår.. Var och fikade med dem och jag fick äntligen min Chai latte.. Den smakade nog som bäst när jag var där för första gången.. Hann inte vara på stan så länge.. Fick med mig hem ett linne, nagellack och foundation bara..

Var hos tandläkaren igår också och det enda jag kan säga är att jag kommer förmodligen dö med min tandställning.. Bli så himla ledsen varje gång jag lämna platsen..

Fick ett samtal från underbara S igår.. Alltid roligt och skönt och prata med henne .. =D


Ilska..

Under dessa två dagar har jag burit på en ilska som kan sprängas vilken sekund som helst. Problemet är att jag inte vet varför jag är arg och frustrerad... Jag har legat om nätterna och tänkt på olika saker som gjort mig oerhört arg vilket resulterar att jag inte kan somna för den innre rösten håller mig vaken..

Valde att stanna hemma idag från skola för jag vet att denna ilska kommer såra någon.. Igår satt jag och klagade på en lärare, fick utbrott när det gick lite snett och speciellt när mina kunder var fucked up.. Jag och bror jobbade och medan jag hjälpte tre andra kunder kom en äldre dam.. Hon sa till min bror att hon har väntat i 30 minuter (hon fick hjälp direkt) och hon var upprörd, men hon hade precis kommit.. Det såg både jag och min bror.. Det måste nog ha tagit henne 30 minuter att gå från bilen till oss.. Fucked up kvinna.. Men oavsett om kunden har fel eller är dumma i huvudet måste man bemöta dem som om man vore en fucked up slav... "Kunden har alltid rätt" Den dagen jag bli kung ska jag slå skiten ur dem så slipper dem klaga och kan njuta av livet istället...


PEACE



Nothing to say..

För tillfället är jag inne på en jag-har-inget-och-säga-period.. Var förstående mot mig sötnosar =)...

Jag är också inne på min dumma matperiod.. -.-'...

Verkar som Sandy har dissat mig för gott ... hixhix.. Men om ni vill följa hennes vardag finner ni henne inne på seimei..

Muah..


Klumpig värre..

Har ni sovit gott sötnosar? Själv däckade jag så fort jag lade mig på sängen.. Igår vann jag priset för årets klumpigaste person.. Jag skulle nämligen åka till Jönköping efter en hel del tjat om vad jag egentligen ville göra... Jag sprang ner till busshållplatsen och var hur glad som helst.. Gick på bussen och satte mig.. Skulle ringa min älskade bästis och meddela henne att jag är framme vid kl fem.. JAG HITTADE INTE MIN MOBIL!!!! Jag hade glömt den hemma och jag kan ju inte åka utan att har sagt något till henne för då står jag där helt ensam.. Och jag kan inte hennes nummer heller..

Så dum som jag var hoppade jag av vid samhället och gick till Gatuköket.. Sen inväntade jag en annan buss för att åka hem, jag orkade inte gå trots att det skulle bara ta cirka 10 min.. Haha..

Jag kämpade förgäves att komma ut från Gnosjö.. men gnosjö gillar mig för mycket så jag kom ingenstans.. ironi

Men senare på kvällen kom Trang ändå.. Hihi, vi stack till BK och käkade.. Sen åkte dem hem igen..

Idag blir det grillning.. ^^


Knasbollen Tuyet ..


..Tuyet..

Saknar bobo... hixhix...


Arioso

"Någonstanns inom oss är vi alltid tillsammans,
någonstanns inom oss kan vår kärlek aldrig fly
Någonstanns
o någonstanns
har alla tågen gått och klockorna stannat.
någonstanns inom oss är vi alltid här och nu,
är vi alltid du intill förväxling och förblandning,
är vi plötsligt undrans under och förvandling,
brytande havsvåg, roseneld och snö."


Skriven av Erik Lindegren


Matte B

Vilken morgon.. Jag ställde väckarklockan på klockan halv sex (skulle nämligen plugga lite matte inför NP idag) men jag hörde inte alarmet och sov ända till klockan åtta, ungefär. Åkte till skolan och hann kolla igenom några sidor i matteboken.. Vi får se vad resultatet bli..

Efter provet träffade man på gullunge J.. Som tur blev man lite gladare .. Tack gumman..

Tänkte vila lite nu och sedan ut och jobba.. Ha en fin dag.. Solen skiner.. / T


Fem saker jag gillar och ogillar..

Tuyet gillar
1. Kärlek från nära och kära (I can´t get enough)
2. Gladiatorskor
3. Bära nya kläder (älskar känslan)
4. Sushii =D
5. Twilight-böckerna

Tuyet ogillar
1. Tandställning
2. Finnar
3. Tandläkarebesök (tälta där alldeles för ofta)
4. Känna mig stressad
5. Ostädat rum (men jag lyckas ha stökigt ändå) haha


Fucking day

Hade ingen lektion på morgonen.. Kunde ingen jävel gå ut med information om det? Har sovit i cirka två timmar och här sitter man i skolan och glömt pengarna hemma sen kunde man sova ut lite till.. Bajsbajsbajs..

... peace / T


Firande..











Firade Hoa som fyllde 20 år.. Grattis i efterskott söt =D
Det var skoj skoj.. Ska egentligen ligga på sängen och snarka nu..
Men jag är inte trött.. Tänkte räkna lite matte istället.. Sov gott med er.. Puss / T



Bloggtorka

Jag har nyss ätit nudlar..

Om du vill veta..


/ T


o^^o.


God kväll sötnosar..
Hoppas ni inte tänker fel tankar om mig efter mina konstiga inlägg.. Haha, så kan det se ut när jag är stressad.. Jag måste poängtera hur trött jag verkligen är just nu.. Jag har varit förvirrad i stort sätt hela dagen.. Vilket känns väldigt underligt..

Det som känns lite "bra" är att Bobo är minst lika upptagen som jag själv.. Vilket gör att jag slipper ha skuldkänslor över att jag är upptagen..

Aja, det har tagit mig 20 minuter att skriva detta inlägg.. Jag finner inga ord att skriva för min hjärna behöver vila och sömn..

Jag bjuder på en bild istället.. Ser inte skoldatorn stoooor ut?

/ T


Damn..

Jag borde egentligen sitta och plugga teori men jag orkar verkligen inte mer.. Jag tror att jag kan det mesta, vilket inte låter bra.. Jag ska kunna det mesta.. Känner mig för tillfället trögfattad och tjock, vilket leder till att min koncentrationsförmåga ligger nere på 0.. Men vet ni varför jag sitter och skriver detta inlägg? Jo, för att ha en anledning till att inte plugga.. Men vet ni vad? Jag måste ju plugga, därför ska jag plugga.. Plugga är bra..

Nej skojar bara med er.. Försökte få med så många "plugga" som möjligt..

Det är faktiskt kul och lära sig något nytt, men det är mindre kul att man glömmer bort det - vilket jag alltid gör.. Jaja, ville bara dela med mig lite gnäll för det få mig att ta in mer kunskaper ;) .. hahaha...

Ha en fortsatt fin kväll.. För om några månader ska jag, Tuyet Pham, ta körkort!! Hahaha nej ska sluta vara fucked up.. Bye


Sääändyyy..

God morgon älskade... o^^o.
Haha, jag har inte gett upp ännu.. Jag har haft mycket och göra och kommer ha det i några veckor framöver.. Hur har ni haft det? Själv har jag har det bra men stressigt...

Ni får stå ut denna och nästa vecka... Muah / T


What the F!

NEJ, TUYET HAR GETT UPP! :P I didn¨t ok. jag har bara varit jätte upptagen. kan inte hjälpa det (A) ......

SOOOOOO JAG STARTA EFTER DENNA VECKAN: har fortfarnade jättemkt o göra fan! :S



PEACE OUT HOMIES! ;)