Rubrik?

Im all yours


Thank u for everything you did for me!

Jag tror att jag har träningsvärk i magen på grund av allt hostande.. Haha, låter helt sjukt men så är fallet.

Jag sover 3/4 av dagen.. Trots att jag är bara hemma så känns det jättetomt utan mitt bankkort :(.. C har kortet för jag glömde det i hennes bil. Det känns som jag uppskattar vartenda krona nu när jag känner mig fattig.. Gud vet när jag får tillbaka det haha -.-'..

Nu ska jag dricka upp min kopp te med honung.. Därefter sova igen?

God natt :P haha


Sjuklingen..

Usch, känner att jag bli sämre för varje dag.. Trots att jag somnade rätt tidigt igår så sov jag aldrig - eller halvsov. Jag kände hur ont jag hade i halsen.. Vaknade upp mitt i natten och försökte göra allt möjligt för att smärtan skulle försvinna men det gick inte.. Därefter virvlade jag in mig själv i mina täcken och svettades som en gris - det hjälpte.

Det bästa med att vara sjuk är att mami ta väl hand om en.. Men jag känner mig en aning bättre nu efter jag druckit min citrondricka..


Ska nog återvända till sömnen.. Ta väl hand om er. Muah


Min vän

Min vän Tuyet sa till mig nyligen
"det är att testa sig fram även om du väljer fel väg nu".
När jag läste det tyckte jag inte om det, i mitt huvud så var det direkt ett stort NEJ som ploppade fram. Det bevisar bara hur envis jag fortfarande egentligen är och inte vill acceptera att jag som alla andra måste göra misstag i livet.
Haha ibland vill jag faktiskt bara skjuta mig själv, the easy way out men nej så ska det ej gå för mig allt ska vara svårt!


hej!

som ni har sett så har bloggen fått ett nytt ansikte.. ett litet plus till ninja music playern till sidan ;) kolla igenom listan. bra musik! fan märkte nyss att google translatern är borta.... palla fixa! :P HAHA. nej jag ska fixa den snart.
det är thanksgiving holiday här i U es Ah... ledig veckan ut så gött men fan jag har saker som jag måste göra. Palla! Fan efter denna helgen så kommer det vara 3-4 hela veckor tills jullov.. buhu jag som har jullov den 23 december, så ni kan ju vara rätt glada och tacksamma! Idag så orkade mamma inte göra någon sorts middag för hon jobbar rätt mcyket och lagar mat varje dag så vi ska ut och äta senare. Wihh, få se om jag kan ta ut cash och köpa födelsedagspresent till min kusin Thuy My och Kikki som fyller år snart! :)
/ Sandy


update: Nu har jag fixat google translater... Så nu kan ni läsa det i vilket språk ni vill!!! Ska snart göra mig i ordning och dra ut o äta middag med mami..... Saknar alla mycket!!!


Anything You Want In The World

grymt upptränade av Shakira i söndags. Så jävla grymt, såg hela shown live på tv. Flera artister gjorde grymt bra ifrån sig. LADY GAGA is the shit, 20-talet är inget utan henne.

 

 


Karma.

Där dog min skoldator - eller hårddisken.. Alla mina arbeten från ettan tills nu och speciellt loggboken till projektarbetet. Iiii och alla mina bilder.. Hix..

Aja.


I mitt hjärta

Med handen på hjärtat saknar jag tiden i Kristianstad - mitt hem, min trygghet och min skatt. Jag vill flytta hem men samtidigt känns det inte detsamma. Trang brukar tälta i Småland och Sandy finns ju inte där längre. Varför ska jag då längta tillbaka? =S Hmm..

Jag kommer ihåg hur blyg och naiv jag var när jag bodde där nere. Jag behövde ingen annan eller ville inte släppa in några andra i mitt liv - för jag hade trots allt dom bästa vid mig. Jag kände inte behovet att öppna mig för andra eller lära känna andra. Vad var dom till mig? Jo, bara bekanter. Därför kan jag uppfattas som kall och ointresserad ibland (?).

Men jag känner mig fortfarande lika hemma när jag befinner mig hemma hos familjerna Nguyen. Det känns så tryggt, så hemma! En plats som jag alltid kan "rymma" iväg till och komma hem med en bättre psykisk hälsa är kristianstad. Trots det vill inte en del av mig dit. Tänk om det inte är detsamma mer? Tänk om folket förändrats? Vad händer med mitt s.k. hem då? Ja, jag vet. Allting förändras med tiden men ändå. Jag har svårt att se verkligheten. I min värld finns det bara goda människor och allting är så vackert. Ja, jag har hört det många gånger.

Jag lever fortfarande i min bubbla. Men så fort någon spräcker den bubblan då kan man räkna med att jag se denne som luft. Jag är i vanliga fall snäll, artig och trevlig men om jag är elak mot någon då är jag verkligen elak till max, med andra ord måste personen har gett mig en stor anledning till att vara så.

Livet i Småland känns som ett spel. Du försöker söka efter skydd i varje hörn men vägen dit är lång. Men jag har många fina minnen här med och det finns men få guldvärda personer som vunnit mitt hjärta här.

aja, jag hade tråkigt så tänkte dela med mig små ord. Haha, som blev en uppsats..

Muah


A sweet escape <3

Look what I got! ^^ Hihi

 

I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.
Oh.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
No.

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place

 


Hihi låten gör mig glad! Och vet ni vad? Jag fick två koppar(!) Chai latte idag med.. Hmm, behöver nog inte äta kvällsmat ikväll.. Men tänkte gå ut och motionera nu..

 

Thank you!


Ge mig motivation!

Om exakt en månad är det jullov och jag har redan släppt motivationen.. Jag är sååå lat! Jag behöver minst 10 h sömn för att orka med dagen.. Jag orkar knappt stiga upp på morgonen trots hur många timmar sömn som helst.. =(

Aja aja aja..

Btw, såg new moon igår.. Shit vad snygg Jacob är.. GRRR! Satt bredvid tjockisen och vad hon stönade till honom!! Haha..

Ni måste se filmen ^^


Världens finaste föräldrar


Äcklig dröm..

Hihi igår var en bra dag.. Fick besök av tönten J (blä, han åt inte ens upp det jag gjorde till hmn), därefter kom C och överraskade mig med bilen.. Hihi hände inget speciellt men känner mig fortfarande glad för hennes skull =D Har inte träffat tjockisen P på jättelänge men äntligen (ÄNTLIGEN!) orkade hon ta sin rumpa upp till mig igår.. Haha..

Ska alldeles strax bege mig mot värnamo.. Hade en äcklig dröm i natt, blä..

Men önskar er en bra dag.. Muah





Ps. Mami är bäst och finast! ^^


GRATTIS!!

GRATTIS TILL KÖRKORTET GUMMAN!!!

Du anar inte hur glad jag är för din skull (dels för min och phuongs skull också, haha) för att du lyckades ta den idag! Du är den andra personen som fått mig att vara så här på grund av körkortet ;)..

 

Hihi, men du är fortfarande den lilla Cindy i mina ögon.. (A)


New Moon

http://blog.mtv.se/kenza/files/2009/09/new-moon.jpg

Jag känner mig väldigt yr och törstig hela tiden.. Jag försöker dricka så mycket vatten som möjligt men det känns som det inte är tillräckligt.. Igår vaknade jag upp och kände mig yr och det blev inte bättre när man hade drömt om spöken eller när man fick gå igenom alla sms som man fick under natten.. Likaså idag, samma visa. Jag har ersatt vatten mot energidrink, kaffe och cola.. Inte konstigt att jag mår dåligt huh? =) Det är bara mig själv att skylla på..

I alla fall så är det onsdag idag.. Snart helg igen, hihi =D=D.. Det var planerat att jag skulle kolla på New Moon på söndag men jag vet inte om det bli av.. Har ingen blekaste aning ifall vi ska kolla i Jkpg eller i Borås men men, som det se ut just nu så ser det inte ljust ut.. Vi har inte ens orkat boka biljetter..  Haha :(.. Så är det väl när man är lat och inte orka boka?

Men aja, hann med lite matte idag.. Förhoppningsvis kommer jag få mer hjälp med matten ikväll när jag kommer hem.. Det behövs!

Btw, ska nog ta sprutan imorgon med bror..

Muah..

 

 



Citat

"Vad vi är idag kommer från gårdagens tankar och våra nuvarande tankar bygger på morgondagens liv"


Art of love

Iii helgen är snart över.. Imorgon är det en ny vecka = nya möjligheter och kunskaper..

Önskar er god natt och sov så gott sen sötnosar ^^

Muaaaaaaaah..

 




Jobbig vecka framför mig.

Det var planerat att jag skulle vara hemma hela helgen och plugga men ja, alla vet nog hur det slutade.. Jag fick skuldkänslor av att strunta i en väns födelsedagsfest när han var på min.. Så jag skulle dit en "stund" vilket blev tre h sammanlagt.. Jag skulle egentligen hem vid tio, men då ville han inte och det slutade med att han fick dricka två shots och jag stannade ytterliggare en stund till.

Som man bädda får man ligga men planera hur jag ska göra har jag allt gjort.. Jag har suttit och gjort sammanfattningen till provet imorgon. Skulle egentligen gjort den igår men idag fick jag stressgöra den istället.. Jag är äntligen klar med den.. Ha två timmar på mig att plugga in den sen därefter plugga in eng-glosor och efter det plugga på provet igen..

Som ni alla vet har jag varit på praktik vilket har gett ett resultat av att man halkat efter i Matte C.. Så denna vecka ska vi ha extralektioner = längre dagar än vanligt.. Plugg, plugg och endast plugg i mina tankar!!


An angel of mine .v.

Kom på en händelse som inträffade i fredags.. Vi hade Nk B som sista lektion och i slutet av lektionen skulle vi packa våra saker och välkomna helgen.. Jag hittade mitt betygspapper som vi hade fått under dagen.. Jag sa till min lärare "Här Björn, det här är till dig" Han kom fram till mig och tog emot pappret och hans reaktion var "Har du så bra betyg?!".. Snacka om att titta ner på mig.. Han är den första läraren som sagt till mig att jag har för hög frånvaro men inte konstigt med tanke på den perioden då jag tältade hos tandläkaren för jag skulle ta av min tandställning.. Hihi


Sämst!

Kära blogg, idag var en skön men ändå dålig fredag. Varför? Jo idag var man tvungen och dra till ff skolan för moder min tvingade mig. Jag mådde värre för jag har varit sjuk sen måndags och trodde nästan att jag kanske hade fåt influensan. Tack kära Buddah att jag inte hade den utan bara en vanlig förkylning, typiskt mig. Oh om jag verkligen tänker efter så brukar jag vara sjuk ganska länge pga sånna små grejer. Sjukt! Minns att jag var sjuk under nyår en gång, de var den sämsta tiden någonsin! Medans Trang stack ut med tuyet och smällde raketer fick jag ligga inne i min säng och glo ut från fönstret. Woho, so much for excitement.. or not... haha ja men fick ialf glo frn fönstret ut och jag såg inte så kry ut. Hade gått ner och jag såg nästan ut som Trang... hahahahahha! Nej skojar bara..
men ialf, hm halsen är inte så bra.. Den få väl recover under helgen annars så ska jag strax dra och lägga mig. Måste verkligen gå och lägga mig tidigare, jag har tyvärr hamnat i en väldigt dålig cirkel där jag har blivit lat och orka inte bry mig mer oh jag skyller bara på mig själv. Annars när jag va i skolan idag så hade jag tydligen glömt bort att vi hade prov igår aka torsdag... jag va ej i skolan då.. damn.. hade typ 3 prov tror jag.. Fick göra dom idag, ett vetenskaps, matte, fysisk träning oh business uppsats... Damn... Men det var inte så svåra tackar buddah igen för det och denna dagen gick faktiskt förbi snabbt. Ha ha tackar buddah igen... =P Nej nu får jag sluta bullshita. så gott folk hoppas ni har haft en fri-oturs-trettonde-fre-DAG och hoppas helgen bli swell för er del :)


OH en sak till!! The Amazon Kvinna is Back :D
missed you boo! ha ha ha.....


Isn't she just the sexiet thing Alive? xD hAhahahah! ILY, dont hate me (A)..


Homecoming Pt 2 (Game day)

Morgonen efter homecoming dance så var de dags för Gameday! På morgonen så samlades de som va medlemar av Senior Classen inklusive mig... Vi har under flera veckor förbrett inför denna dagen för vi va med i en tävling med där vår skapelse skulle dömas och den som vann skulle få cash. Så de va Sophomore class vs junior class och senior class.. Vi vann såklart haha, fast alla hade ganska coola grejer med.

Temat var Superheroes för alla och var o en skulle komma upp med en ide hur man skulle kunna framföra de till skapelse. Så Senior Class bestämde sig för att göra flera superheroes av trä som skyltar nästan. Vi fick måla och göra en massa andra skyltar.. kom upp med en quote "Justice Leauge of Seniors".. Hm, de va ganska längesen 2 veckor kanske? Vi vann iallafall med flera poäng och det var jättemånga som va där för att stötta footballs laget.

Så ja jag vet ganska seg med uppdateringen men ska ändra på det för de är ganska jobbigt med all collegework man måste göra för att ansöka. Det är ju annorlundare här för man måste ansöka för lån och stipendium plus man måste göra högskoleprov och få bra poäng så man kan komma in och om de inte hjälper så måste man kunna skriva en bra uppsats om vad de nu de vill att man ska skriva om...... Jag kan "go on" forever.... :D Hoppas alla kämpar på, värt i slutendan de vet vi alla!



SENIOR CLASS OF 2010

ME, Steffany,Carol och Matt. (Nice Pose, haha:P)



Vår truck.. haha ganska snygga blev dom faktiskt! :D (Carolina poses;)



"Save The Cheerleader, Save The World."  - from Nbc Heroes.


Jag, Matt och Carol - Watching The Game.


August - The old me

En väldig bra låt som jag hittade i datorn häromdagen ^^



Verse 1

I apologize for the way that i did you dirty, so early
and i realize that i've compromise our ways and now we can fly
to the promise lake where our promises stays, laid empty unfulfilled
but until i can make, ?????
and all my misdeameanor crimes and all them foolish lies
you see i admit to them all
and im done with all them alibi's
and running all them lies
im tearin down those walls
and i got so many shoulda woulda coulda's, and i never shoulda put us, in a position to lose us noo
but i did, and we almost did, and now i wish i had this wish to flip so that i could reverse it


Verse 2
Now i'm turning over and only starting the day
and all them people who know me
might think that i sound a little crazy
im poppin a clutch and im about to turn a corner
im coming back to you cause i just cant afford ta
lose my girl over some nonsense
im just being honest
my life has no contents without you ohhh


Sorry seems to be the word

from Sandy. haha, sorry Tuyet. I'll try my best to do better. Det är mycket jobbigt just nu med skolan, jag är trött som fan! Jag har noll ide på vad jag ska skriva... hmm för jag orkar inte klaga på mitt liv och allt som är jobbigt och de är inte kul o läsa massa gnäll.. Pleasee you know what im sayin.. Imorn ska jag stanna i skolan och kolla på en film med min psykologi lärare. wihh ja hon har inga vänner därför är jag så snäll och erbjuder min tid.. HAHA nej jag skojarbara.. de tär för 20 poäng extra i testscore blahblah grejs... Så ska ja o mina vänner få mat med. NICE... kanske borde ta me extra mat? HM.. IDK...... Har gympa imorn oh då ska vi spela SOCCER! eller det är det enda vi har gjort i flera veckor nu. Fan va farligt oh spela me alla latinos... huhu jävla djur skit farliga haahha! de är dock mkt kul.. QUEEEEEEE??? OLE OLE OLE OLEEEEHHHHH............... jag har 3 läxor kvar o göra. jag pallar inte göra dom nu vill kolla på heroes som jag missade i måndags. ska snart kolla på den efter detta.... sen ska jag knocka lite sen få vi göra läxorna :D teeheee.. och så slutligen lördag så måste jag göra förbaskade SAT provet. och JA jag payyade för det så jag måste göra det! FÖR HELVETE.......... WHY ME? Hur som helst........ G IS STILL BACK but today was a BAD day. IDK why. it just was or was i just too darn tired to function :) NOPE.. IDK. bye.

take me awayyyyyyyy


Love Is Gone..

Hihih fick en kick efter jag lyssnade på denna låt.. Party!! =D

 


Bläää.

Jag tycker verkligen inte om min praktikplats =(.. Har gjort mitt bästa och döljt det bakom mitt leende men nej, jag tänker inte gå dit imorgon.. Är det inte meningen att man ska lära sig något nytt? Jag har redan arbetat inom restaurangbranschen i cirka 1-2 år.. Jag trodde mer att jag skulle få lära mig om konferenser osv men nej nej nej.. Det är restaurangsdelen varje dag.. hixhix..

Jag hoppas inte detta kommer påverka mitt betyg.. För jag behöver mvg:et på kursen för att kunna nå det snittbetyget jag vill ha..

Aja, ska gå och sova nu.. Ska inte jobba idag..

Muah


Sandy?! :(

Du låter bloggen dö ut ju .. Where are you? Hoppas du ha det bra!

Jag kom nyligen hem från praktiken.. Det är helt ok där.. Tänkte dra ut till jobbet nu..

Ibland är saker menat för att vara med varandra..

Ibland måste man kämpa för att det ska funka.. ^^




Kaffe, my honey..

Somnade inte förrän kl 3 igår.. Hörde inte när väckarklockan ringde imorse, det tog en väldans lång tid innan jag vaknade till och insåg att det var min som ringde..  Wops o-.-'o..

Idag börjar min första dag som praktikant hos Höganloft.. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och fixa mig sen bege mig mot busshållplatsen..

Ska fixa ett kopp kaffe till innan jag sticker.. Måste kriga! Måste få bra betyg! Det är nämligen så att det är en 200 p kurs..

Ha en bra dag.. Muah


Come come baby come.. Be my toyfriend..

Let me play with you..