The Last Day Of October.

Babyblå omringing, en lampa tänd, en ram på två tjejer ståendes på skrivbordet där laptopen också är. Skrivbordet som är gjort av glas har två bilder fäst under ifrån som består av två tjejer och en vit hund. Högtalarna sjunger Darin's senaste cover låt "Viva La Vida". Alla dessa sakerna finns i närvaroheten men ändå känns det tomt. Energi från dator och ljudvågorna finns här men ändå känns det tomt. Inget verka fylla den tomheten som man känner.
Ibland undrar man för mycket och ibland tänker man för mycket. Ibland vill man mycket och ibland får man inget. Ibland känner man stressen som är så energiuppslukande och ibland känner man ingen stress utan bara en massa tomheter som tar över en sakta utan ens medvetande. Ibland vill man bara veta allt och ibland vill man bara förstå. Ibland vill man bara ha någon att prata med och ibland vill man bara ha någon som kramar om en. Ibland så säger man saker man inte menar och ibland säger man inte ens saker som man vill säga. Ibland vill man få ut något men ibland så kommer inget. Ibland ropar man efter hjälp oh ibland så vill man inte att världens ska veta.

Ibland så önskar man att livet var som en sång. Play när man vill, paus när man vill, rewind när man vill, foward när man vill. Att ha kontroll över livet som man kan med en sång.



Meet me halfway..



Kom hem från Gbg natten efter den 29:e .. Iii, skulle först inte dit men på morgonen när alla bröder och släktingar åkte iväg så kände man ruset i kroppen att jag ville med dit! Haha.. Så åkte efter jobbet och det var faktiskt ganska kul.. Kass musik men det dög ^^..

Annars har jag inte gjort så mycket mer.. Umgåtts med familjen och släktingar.. Var och handlade mat med Tommy igår.. Vi glömde handla det viktigaste och köpte istället godis, chips och massa annat..

Iii idag får jag tillbaka mitt rum och min säng! Äntligen.. Ska sova som en grrrrrrrriiiiiiiis!!! ^o^


Homecoming Pt 1 (Dance)

 

Tja gott folk! Sandy som är övertrött och försöker skriva så gott det går för kära folkets skull. Speciellt Linh för hon tvinga mig update om Homecoming som förresten var askul! Jag är medlem i en skolklubb som heter Senior Class och tydligt så är de för Senior endast. Vi har under veckorna gjort träskyltar av superhjältar och dekorerade en egen float..  fan min svenska suger oh jag orkar inte ens förklara haha .. men en truck bil ialf.

Justice League of Seniors 2010 oh yeah. fan va skönt de känns som om man tar studenten snart:D haha! JAA!
Så homecoming dance var faktiskt skoj, dans och mkt skratt med vännerna.. Homecoming queen o king o prins o prinsessa och duke o dutchess nämndes.. De va kul också och så ja inte så mkt o säga förutom en härlig kväll med mkt dans och roliga moments.. Dagen efter lördag då så va de homecoming GAme day. och de va riktigt kul på morgonen tills senare under matchen då de började regna.. för folk som inte vet så varar fan en football game över 4 timmar om man vill.. shit asså men vi vann överlägeset mot Commacks Cougers.... oh yeah go brentwood indians. förövrigt så ska jag fan ta mig itll brentwood store så jag kan köpa tshirts o sånt innan jag slutar skolan för gott.. jag funderar på att ta nästa höst termin av för jag vet inte om jag orkar plugga direkt.. I need someeeee someee thinggggggg....... Like a big ass vacation to greece or MALTA or even better Vietnam! :D

AJJA, hoppas ni like. jag vet jag kunde gjort bättre men just nu orkar jag inte. Skolan suger verkligen men det går bra.. hihi G is back in business. Nice, få se hur året spelar ut sig. hihih (A)

 

bilder från homecoming dance

Jag, Denzel oh Anya

 

My favorites Carol and Jean :)

 

haha Jean jag o Matt..... Den är till dig Mimo, you like chocolate boys som sagt;)

Jag CJ oh Sandro PS: CJ är halvfillipino ;O

 

Tove Östman Styrke är grym!

 

jag tar de andra bilderna ngn annan gång. de flesta ha redan sett på fb säkert. peace out.


En novell

Smärtan och sorgen slukar upp dig inifrån. Du försöker gång på gång att springa ifrån mörkret men du märker snabbt att verkligheten har hunnit ikapp dig samtidigt som du inser att du befinner dig längre in i mörkrets stig. Du kan känna hur bevakad alla dina rörelser, steg och handlingar är.

- Vem är du?! Vad vill du?! Vad är ditt syfte att krossa mitt liv så här?! hör du dig själv skrika med all den kraft du hade kvar.

Du försöker stirra med tomma ögon bakom alla träd och rakt in i skogen. Inget svar, bara sorg.

- Jag kommer inte undan, hör jag mig själv säga.

Ännu en gång vaknar jag upp kallsvettig och rädd ur en fruktansvärd dröm. Jag kollar runt i mitt rum och försöker finna lite ro. Jag hör röster från tv:n utanför mitt rum, jag är inte ensam ... Jag sätter på datorn och möts återigen av mitt förflutna - mina konsekvenser. Jag skäms och känner mig liten och skamsen

- Förlåt, piper det från mina läppar.

Jag kan känna hur alla mina organ och muskler arbetar för att inte bryta ihop igen. Det fungerade inte denna gång heller. Det är nästan pinsamt hur man kan tycka så synd om sig själv om man jämför sin egen historia med andras berättelser.

Nästa dag
Jag vaknar upp och känner värmen från dina läppar mot mina

- God morgon älskling, hör jag mig själv säga

- God morgon älskling! Hur mår du idag? frågade han mig med oro i ögonen

- Jag mår suveränt, försöker jag intala honom. Du då?

- Varför är dina ögon svullna?

- Jag är trött och samma sekund kramar jag om honom hårt.

Han får inte veta . . .

Jag lyckades att få honom att tro på mina ord. Lugn och säker vill jag möta dagen med ett leende - som många i min omgivning saknat.

- Kolla runt i lägenheten, säger älskling

Jag gjorde det han talade till mig att göra. Jag tittade nyfiket runt och såg att han hade satt upp lappar på väggarna. Jag ställde mig bestämt upp från sängen och gick runt och kollade. Jag fastnade på två lappar, en rosa och en blå. På den rosa lappen stod det "Om du stannat, byt väg och fortsätt framåt" och på den blåa "Ingenting är omöjligt"

Jag log för mig själv och insåg i samma sekund att sorgen, smärtan och aggresiviteten är borta. Han kom och kramade om mig bakifrån och viskade i mitt öra:

- Älskling, jag stöttar dig vad du än går igenom. Låt mig gå igenom detta tillsammans med dig!

Mina tankebanor är annorlunda gentemot dom igår. Jag tog ett beslut och det var att jag ska göra något som jag inte haft orken att göra på flera månaders tid - Face the truth.

En gång för alla ska jag visa mig stark "Efter regn kommer sol. Jag ska inte ge upp hoppet!"

Jag kramade om honom tillbaka

- Tack!




Hade tråkigt på jobbet så satt och skrev en novell för hand.. Kanske anledningen till varför den är så kort med men aja, jag delar med mig den.. Den är inte releterad till mig eller någon annan.. Enjoy =)..


Pics.

Lucky Hearts

Gulliga huh? ^^

 


Hihi, dessa bilder får räcka.. Ska tillbaka till tvättstugan..

 

Muah


@Jönköping

Iii det är så skönt att vara hemifrån och speciellt i ett hem där det är fint och hemtrevligt Hihi ^^..

Var och handlade på Ikea idag.. Det var roligt.. Gick runt där inne och kollade, lekte och drömde sig bort med T.. Det jag är mest nöjd med är krukväxten som vi köpte.. It stands for BFF..

Därefter stack vi och inhandlade mat..

Nu sitter vi och kollar på One three hill.. Glömt ringa hem och säga när jag ska hem.. Iii, sorry..

Fler bilder kommer när jag kommer hem..

 

<muah

 

 


God morgon

Tog bilderna nyligen.. Nyvaken, ofräsch och fula grimaser men skit samma.. Haha enjoy it people.. Im bored

 

Jag inväntar att folket ska vakna.. Därefter ska jag tvinga dom laga mat till mig.. Haha jag är hungrig :(.. Igår kollade vi på trick and treat..  Den filmen var skum men jag vågade kolla på den i alla fall..

Vi fikade på kvällen också.. Hihi saknar den känslan att vare ute på stan och ta en fika faktiskt.. Men en liten bondetjej som jag har väl vant mig att bo i Gnosjö..

 

 

 


Cheeks

 

Homecoming weekend! Lets go Bwood Indians!

Class of 2010 !


Äntligen äntligen!!!!

Ohhhh, jag är så glad!! Äntligen lov! eller åtminstone snart.. Jag har gjort klart allt .. Blev nyligen klar med min sista inlämning innan lovet.. Iiii, im so damn happy.. Trodde inte jag skulle hinna för jag började på den idag och den ska vara inlämnad vid midnatt.. Iiiii, har suttit och skrivit som en dåre sen klockan 15.00 tills nu.. Jag har jobbat och sånt emellan också.. ^^

Ska till Jönköpings flygplats imorgon och efter det återstår en lektion och seeeeeen är det lov!!!


Har betalat handpenningen till studentresan också.. Rhodooos!!! Here we come baby!! =D


Nu är jag trött som en gris.. Ska hoppa in i duschen sen sova.. Sov så gott sötnosar..  Muah


This Lyric just hit me in the FACE!

LÄS DEN! För då kanske vi alla äntligen kan fatta något. Något så simpelt.
2010 here we come oh jaaaaa alla som säger att 2009 var bra , EFF YOU, you know it wasn't that good so stop lying cause everybody hates a liar eventhough we all are one

You can travel the world
But you can't run away
From the person you are in your heart
You can be who you want to be
Make us believe in you
Keep all your light in the dark
If you're searchin for truth
You must look in the mirror
And make sense of what you can see
Just be
Just be

They say learning to love yourself
Is the first step
That you take when you want to be real
Flying on planes to exotic locations
Won't teach you
How you really feel
Face up to the fact
That you are who you are
Nothing can change that belief
Just be
Just be


'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be
Just be

Just be
Just be
Just be

I was lost
And I'm still lost
But I feel so much better

'cause now I know
It's not so far
To were I go
The hardest part
Is inside me

I need
To just be
Just be


Goomoorron ^^

Idag beger vi oss mot Växjö, måste fixa ipoden innan vi åker.. Har ni sovit gott? Själv har jag inte sovit så värst mycket.. Igår 4-5 h och idag cirka 7 h.. I vanliga fall brukar jag ha 9-10 h sömn per natt men aja, man lever bara en gång.. Får ta igen det i graven =P... Kidding..

Önskar er en fin dag.. Muah


Couple Tshirt... iii soo cute ^^

v8068p-1.jpg V8068p-1 image by feefeefashion

 

11.jpg Model 11 image by toko_awan

 

17.jpg Model 17 image by toko_awan

 

15.jpg Model 15 image by toko_awan

så ball ^^ haha

 

6.jpg Model 6 image by toko_awan

Hihi så gulligt.. Undrar var man kan köpa såna tshirts? :O

 

 


Världens finaste flickor..

Hihi vilken kagge *shy*..

Man får inte glömma egobilden också.. hähä ^^


I MISS SUMMER :(


Jag ger upp... för ikväll!

ha! Ger in ikväll för jag orkar inte gå över massa tekniska metoder man kan använda imorgon på SAT provet som motsvarar Sveriges högskoleprov. Kostar mig 65 dollar för att ta testet, missade deadline dagen så jag fick betala extra. Bäst att man gör provet då annars är det $65 för nada. Har glömt hur lång tid det kommer ta men jag förväntar mig att den kommer vara i över 4-5 timmar med paus emellan antagligen, dock inte helt säker. Men gud, jag som trodde jag äntligen skulle få sova ut efter en jobbig vecka. huhu, jag hatar verkligen och vakna kl 5.30 VARJE DAG! Vet ni hur jobbigt det är? Haha!

Dock har det varit en intressan vecka med nya kunskaper inskaffade. Jag har lärt mig hur man använder Audio-Board för Broadcast TV. Det är som att vara i en riktigt Tv-stations studio och hantera alla tekniska grejer för TV-sänding. Hektiskt vecka med tusen tankar i huvudet. Jag sände in min ansökan till Fashion institute of technology i veckan för programet Fashion Merchandising och Management. Dock var de bara första delen av ansökan, har bokat tid med min syo men jag har inte fått någon tid och det har gått över en vecka! Har ingen tålamod för SEG service! Detta suger. TISDAG som gäller. DEADLINES är nära oh jag ska ansöka till 2-3 andra colleges för Business! Competition är högre för varje år så man måste vara ute i tid. arrrrrrrrrrrrhhhhh.... Anar inte hur irriterad jag är, vill flyga iväg bort från all den här press.. Förresten fick man en "feel-good" moment igår när man tänkte på studenten 2010. Men jag är fortfarande pissed. Undra hur jag kommer vara efter detta halvåret? Det är oktober nu, 2 månader kvar tills jul. Vill hem och fira svensk jul, Jul i USA suger för moder min tar inte det seriös whatever jag tar de seriöst för jag värderar olika saker o ting. Jag minns förra året så skrev jag kanske något liknande, det har gått ett år och jag skriver ett nytt "sådant". hmm..... Om jag har tagit mig igenom det en gång så ska de gå igen, haha men de är annorlunda denna gången :) Dock kan jag inte förklara, har svårt att finna några ord just nu. Känner mig väldigt tom och lite borta från verkligheten. 

TACK FÖR ATT DU LÄSTE MITT FINA KLADDIGA INLÄGG!

me and my teacher Ms Ramos

 

jag o min grupp i simhallen, arbetar med ett projekt för en show som vi har skapat known as "The glimps."

 


Paris Hilton

haha vad folk än tycker om henne så tjänar hon faktiskt pengar. Det handlar inte om kvalite längre fan haha! Hon spelar döds offer i sådär många filmer, vet ej men jag har sett henne i house of wax där hon dog och nyss på teve i serien Super Natural så var hon blev hon också ihjälhuggen :P HAHA! CASH FLOW!!!!!!


Hixhix..

Min morgon började inte bra ..

- Var tvungen att cykla till skolan..
- Kom 7 min för sent
- Tog med bankkortet, som inte är aktiverad
- Glömde mina kontanter hemma
- När man kom fram till skolan fick man höra att anh 2 var nyligen där.. Varfööööööööör skjutsade du inte miig? :(
- Jag känner mig asstrött!

Meeen dagen är inte slut än.. Den kan bara bli bättre, aight? Jag ska iaf försöka.. Ska ta tummen ur röven och plugga nu..

Hoppas att ni hade en bättre morgon iaf.. Muaaah


Ps. Är det inte sådana här morgon där man borde ha en kille som bodde nära? Hihih skojar, jag ska fanimig ta körkort snart! Och ge mig en bil också, hihi då slipper jag anpassa mig inte någon annan. (a)


Missing you!

 



En fin lyrics..

 

"I never thought that I would lose my mind
That I could control this
Never thought that I'd be left behind
That I was stronger than you, baby
Girl if only I knew what I've done
You know, so why don't you tell me
And I, I would bring down the moon and the sun
To show how much I care

Don't wanna lose you now
Baby, I know we can win this
Don't wanna lose you now
No, no, or ever again"





Inviger min present ^^

 

A fake smile ^^


Vilken helg..

Gomorron gomorron!
Hur är det med er där ute? Själv så lever man fortfarande.. Otroligt seg men kämpar fortfarande.. Hähä.. Det har varit en underbar helg så att säga.. Marylan fyllde hela 20 år och det firade vi henne i fredags.. Kul kul =) Måste bara påpeka att folket här dricker väldigt bra.. Haha..

I lördags stack vi och bowlade och käkade på BK efter jobbet.. Var väldigt trött, fick bara fem h sömn i för sig..

I söndags vaknade man inte förrän kl 18 även om man somnade vid 04 på natten.. Vilket gav ett resultat av att jag bara sovit fyra timmar i natt.. Men jag klagar inte för im happy im glad that i have you, i'd like to thank you, and  thank you means mercyyyy!!! Haha skojar, jag är borta i hjärnan..

Muah




God natt ..

Har sammanfattat 30 sidor på flera timmar.. Ja, vad ska man säga? Cindy är rätt seg av sig.. Haha, väntade in henne.. Medan hon satt och skrev och skrev så hann jag med facebook och blogg emellan.. Men hon har lättare för att lära in saker än jag.. Hihi =)

Det har varit kul faktiskt.. Satt och åt och skrattade emellan pluggstunderna.. Hihi.. Nu ligger hon på sängen och sover. Vilken gris.. Vi som skulle "plugga" också.. Jag känner mig inte så värst trött.. Tog en lång dusch precis.. Kanske därför hon hann somna? Håret är fortfarande blött och med andra ord kan man säga att jag inte får sova än.. Ska nog ta och försöka plugga in de tre första a4 sidorna som jag sammanfattade.. Resten som Cindy gjorde får jag ta imorgon.. Provet gör vi inte förrän efter lunch..

Sov så gott sötnosar.. Muah



Jag och Cindy bajs (Dalarna)


Nice Sandy =)

Sitter i klassrummet och känner mig förkyld.. Var är min sol? Hihi..

Det är några veckor kvar innan höstlov, shit vad tiden har gått fort. Det är rätt mycket kvar att göra i skolan.. Ii, kämpa är väl ordet?

På fredag är det födelsedagsfest.. Marylan fyller hela 20 åååår på lördag =)...

Måste tillbaka till plugget nu.. Tjingeling..