Crash

En film från 2004, jag tror många utav er har sett den. Ville bara uppfriska ert minne, denna filmen är en riktigt bra film. Jag älskar den, har glömt bort den helt totalt men blev påmind av min psykologi lärare när hon visade mig denna. If you don't know anything, watch it and learn something.

http://www.watch-free.tv/drama/watch-crash-movie-online-free-2004/




Min sena present till Tuyet!

SMILE BABY!!!!!! You know there aren't time for sad days okay. :)


Lite bilder..

Min första tårta under dagen.. Taaack..

 

 

Leveras till jobbet.. Personen som skickade mig buketten

börjar på L, för den som är nyfiken..

Bästa kusin! TACK!

 

Jag och min älskling

Min andra tårta.. Hihih shitfin!

 


 

Hihi och gissa vad jag fick idag? ^^ Fick rosleverans på jobbet o^^o..

 

Från vem?!!!

 

TACK IAF!! Du gjorde min dag..

 

Det var ganska pinsamt.. Jag stod och gjorde hamburgare och hade ryggen mot fönstret.. Sen när jag vänder mig om så ser jag en person från butiken som ska leverera rosorna.. Han bara "En blomleverans till dig" Haha, jag tänkte "Har den kommit fel eller?" Sen började jag att le, kunde inte dölja mitt leende.. Så började han att flina.. Jag kommer inte ens ihåg vad jag sa till honom? Det snurrade i mina tankar.. haha

 


Anytime..

Vill skriva men har inget och skriva när jag väl loggat in.. Blä, bajs blogg..

Har kommit igång med projektarbetet.. Känner en aning lättnad.. Praktikplats, var? Jag ringer runt men det går inte framåt.. Damn you som inte svara mig..

Hur mår ni annars? Själv så är det helt ok.. Hösten är här och likaså depressionen.. =P.. Nej skojar..

Hihi


Jahap?

Irriterad? Ja


En obeskrivlig känsla..

Jag vill först och främst tacka allihopa för att ni gjorde min dag till en oförglömlig dag.. Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är.. 24 september 09 - 18 år gammal och alla nära och kära var eller kommer vara (imorgon alltså) närvarande.. Alla som jag ville höra grattis ifrån fick jag höra det av... Ett stort tack till er alla!!

Idag var nog den dag då jag fick mest mottagna sms och mest överraskningar.. Herregud!! Haha.. Tänkte dela med mig lite kort om mina överraskningar..

Överraskning nr 1: Fick rosor och ett stort gratulationskort vid 23.00.. TACK!

Överraskning nr 2:
Fick tårta av J,M och L på jobbet.. Haha de första som sjöng för mig.. Haha jättegulliga!! TACK!

Överraskning nr 3: C kommer med fika till jobbet men hann inte fika tillsammans =(.. Men tack iaf gumman!!

Överraskning nr 4: Trang och Phuong kom till jobbet!! =D

Överraskning nr 5: Ett blombukett leveras till jobbet.. Haha taack!

Överraskning nr 6: Ett vykort kom med posten.. Som låg på bordet och väntade på mig..

Överraskning nr 7: Fick en chokladfontän av A, V och S.. TACK!!

Och sista men inte minst.. Pappa kom ihåg min födelsedag.. hihi kom in till mitt rum och sa grattis.. Han fick en fetekram för det.. Haha..


TAACK ALLIHOPA!!! Jag hoppas jag kan dela med min glädje till er imorgon.. Festen tillägnas till er för att ni ska få känna samma glädje som mig.. Håll tummarna för det bästa nha?

Jag måste tacka en person extra mycket.. Som försökt få mig att vara glad oavsett vad... Som gjort det bästa för att se mig glad.. Taaack så mycket!!! Du är guldvärd!!


Muaaah


IDAG FYLLER TUYET ÅR!

JA MÅ HON LEVA! :D


Ne, slutah, Skojah do?

haaha.. helt seriöst ni som kommenterar  lämna ert riktiga namn :) Tack.


Besvikelse

Idag var det betydligt lättare att stiga upp än de andra dagarna.. Igår innan man somnade kände man redan "Imorgon måste jag upp tidigt för att hinna äta frukost och fixa mig". I vanliga fall brukar det vara "Hoppas jag vakna upp och ha mer energi imorgon"..

Igår fick jag i mig min första måltid vid kl 15.00.. Hihi, märks att hösten är på väg va? Lilla jag orkar inte lyfta på rumpan och gå till matsalen.. Haha! Ja, men i alla fall..

Jag fick förresten min klänning igår från stylebystars.. Usch, en ren besvikelse faktiskt... Kvalité var sämre än förväntat, storleken Small var för stort och färgen var inte vit utan beige vit.. I vanliga fall brukar de ha jättefina klänningar men just denna var det en besvikelse =(.. hixhix..

Önskar er en fin dag.. Muah o^^o


I need to love your passion

Varje gång jag ska skriva ett blogg inlägg så vet jag aldrig hur jag ska börja! Just nu i skolan så snackar vi rätt mycket om hur man kan starta och skriva en uppsats eller vad som helst genom att använda sig av någon sorts metafor eller bindande berättelse. Jag orkar verkligen inte med all press just nu men jag har verkligen "mastered" it så jag känner mig inte alls stressad. På min "to do list" finns bland annat, SAT-College Application-Scholarship-College essay-letters of recomendation-finicial aid och mycke mer! Det är asjobbigt tycker jag men efter allt är avklarat så kommer det kännas som ingenting. Likadant som allt annat i livet, efter den svåra tiden så känns genomgången som inget! Vilket är ganska konstigt, men det är bara att försöka förstå och studera mänskliga beteende och det mentala.

Min helg var väldigt relaxing, lite överraskande men ändå inte för jag hade vissa saker i baktanken som jag inte än hade framhävt till mitt medvetna sinne. You know we have a unconsious mind.... But we're not suppose to know about it. lol... huhu saknar en viss K väldigt mycket, hade ett långt och fint samtal med käraste igår och de var väldigt blandade känslor från båda sidor... (Mest hennes) hahaha :P Skojar! I love you!

Så ska tala lite om min helg, i fredags så stack jag ut med mitt vietgang till Queens och käkade i någon Koreansk Resturang. Jag måste bara säga att den var ASBALL! Skit fin design och väldig mysig lounge.. Bra för dejting eller för vänner som tycker om att chilla och mysa. Maten var suverän förutom att en viss dish var jättespicy så jag blev sjuk dagen efter. Min kropp var inte vann vid den sortens spicyness! Muhaha, vi käkade och drack god sprit! I liked it a lot. Blev lite dizzy för jag visste inte hur mycket alkohol som var i den men jag klarade mig! I lördags så tog jag en sväng med min vän som behövde ventilera lite.. Det var en nice dag förutom att det blev väldigt kallt senare på kvällen. Fick ta hand om min vän som va lite sjuk också efter fredagen. Konstigt :P hahaha... Mådde ialf bättre sen mot kvällen så det var bra!

Helgen var som semester och nu idag efter skolan så kändes det som jag nyss hade lämnat helvetet. haha jag orkar inte med skolan seriöst mitt schema är fuckt up och dom har inte fixat det än. Fucking retards! Just det var på bröllop helgen innan och det var faktiskt jätteskoj! Jag hade en awesome time. oh jag har fått bilderna.. finns fler på facebook så kolla där ni som är vänner med mig. annars take care bye - s

linh om du läser detta: kämpa ok! Vi ses snart igen. I miss you much. Och alla där hemma. Mimo yanyan o Trang! Hoppas din bday blir skoj tuyet oi. SHOTS SHOTS SHOT! ;) hahahaha

vietnameisk tradition med gåvor till bruden.

 

shorties haha, Han i mitten med grå suit är brudgubben!

stiliga från brudgummens sida... ;)

 

Van and Khai.

 

 

smile the end. bye.

 

haahaa


Meet me at the hotel room (8)

God morgon underbara dag!

Wiiieee, gissa vem som är glad idag? ^^...

Sitter och dricker mitt kaffe.. Ska duscha nu, sen fixa mig sen till skolan..

 

 

Ha en fin dag sötnosar.. Muuuuuuuuuuah


Keep fighting Sändy!! ^^

Oh, låter som du har mycket på gång.. Men kämpa på som du alltid gjort =D Du kommer klara det galant.. Fan, jag måste också hitta tillbaka till den gamla Tuyet.. Jag kan bara gör en sak i taget nu! Orkar knappt plugga längre, jag har blivit en glidare på grund av mitt slappa schema =( ... Men jag ska ta tag i det nu! I HOPE!

Igår umgicks man med Jenny Socker.. Hihi, båda låg nog på sängen och halvsov och snackade.. Haha men roligt var det =).. Fick min första födelsedagspresent för iår också.. Hihih, så glad jag blev! Det känns som jag fyller år varje dag tills nästa vecka.. Haha, det känns jättekul ..

Sandy oiii, det är lugnt gumman.. Jag vet att du vill fira mig men att du inte kan.. Men du ska veta att du finns i mitt hjärta.. Hihi så du är närvarande under den dagen med!! Ska fota så mycket jag kan för att dela med mig till er som inte kan komma!


Muah


Incorrect dear Flying Heo.

nonono I haven't given up my dear Tuyet! haha haft en jobbig forsta vecka med schema andring 24/7, no jokes!
AH ANTLIGEN FREDAG! Ska hinna prata med Aleng innan helgen tar slut:( I MISS YOU SO MUCH! and i miss you too tuyet oi.. Im sincerely sorry for missing out on your 18th birthday dear. I really am! I WANNA BE THERE FOR YOU! Ey kom ihag en sak, no negativo ok. Denna dagen ska vara din super bday.. :) Ata good svenne tarta och oppna fina 18ars gavor haha.. OR if I was a rich Bitch I would so take you to Tokyo! ;) But Im not so lets forget that i mentioned that.. haha...


Veckan gick faktiskt snabbt och det borjade med att jag hade 4-5 laxor tills idag men det slutade upp med att jag endast hade 1 eftersom mitt schema andrades sa vissa kurser de hade valt ska jag ens inte vara i.. De obligatoriska! Jag har tagit bort nagra och lagt till fortsattning fran forra arets Media Communications. har Tv-broadcast nu. Men jag har inte an kommit in i klassen an, vantar fortfarande tills mandagen! Hm, Min 12th grade english ocksa.. Det ska vara English Honors eftersom jag fick diploma for junior med basta average. Sa det ar fel dar och honors ger mig hogra GPA nar jag soker in til college vilket jag har kollat pa under vecka.. De collegens jag har haft sen forra aret i tankarna ar NYU/business school of Sten, Art Institute med Constraction of Video Production eller Stony Brook. Vi far se vad som hander... Forst oh framst maste jag bara signa up till SAT.. haha glomde bort och nu maste jag payya deadline fee:n.. sucks men whatever!  veckan har varit bra, jag var pa en football game igar.. Brentwood(vi) vann med 21-17 mot melville nagot.. minns ej.. hoho... Ganska nice.. Om jag ska vara helt arlig Tuyet oi sa har jag gatt oh lagt mig vid 7-8 tiden varje dag haha.. vaknade vid 11 en gang.. och en annan gang vaknade jag 4.. sa maste fa ordning pa mitt livs rutin. Har hunnit prata me nagra i veckan... inte manga bara de narmsta.. ushush.. nu har jag ont i magen, just det! BROLLOPET!!! :D Det var skitkul forresten! Men jag berattar nar jag har fatt alla bilderna fan. Orkar inte nu.. VI HORS!!!! /  Sandy


Sandy har gett upp..

God morgon =)..
Iii, har du gett upp Sandy? Haha har inte alls gått så många veckor ju.. Hixhix.. Hon har nog det tufft i skolan.. Har inte haft kontakt med henne på ett tag.. Hoppas du ha det bra gumman oi!

På sistone har det inte hänt så mycket.. Skolan och jobb som vanligt.. Har sovit ungefär åtta timmar men trots det var det svårt att stiga upp från sängen i morse.. Why? ...

Igår tog man kontakt med några.. Ville få bekräftelse om vilka som ska komma nästa vecka.. Iii, jag tycker inte om att planera... Verkar som killarna få ta över.. Haha!

Btw, var hos tandläkaren igår.. Tog bort mina fula tandställning.. Resultatet blev helt ok .. Jag är inte klar ännu.. Ska fixa två tänder till och sen återstår det en operation.. Det räcker inte med att man köper ett fint hus, man måste inreda det fint också!! Haha bra jämföring? Aja.. för min del är det så..


Muah..


Dagens svar

Jag: Cindy, vad vore du utan mig?
Cindy: En drottning utan slav...



Hahaha!


Kylan är här

med andra ord måste man ta hand om en själv extra mycket.. Jag kom nyligen ut från duschen och känner mig jättefräsch.. Älskar den känslan! Spenderade lite mer än 40 minuter där inne.. Ja, man kan ju undra vad i hela friden duscha man i 40 min för? Jag älskar bara känslan när varmvattnet sprutas mot ens hud.. Alla bakterier och likaså alla dessa tankar försvinner med vattnet.. Tänk er tanken att bara sitta där inne och inte göra något överhuvudtaget.. Ingen tid att passa, man behöver inte tänka på något.. Ohhh! Jag har märkt en sak också.. Nästan alla mina vänner duscha på morgonen medan jag väljer hellre att duscha på kvällen innan jag går och lägger mig.. Främst är det för jag arbeta och lukta hamburgare när jag kommer hem och andra anledningen är att jag vill hellre känna mig ren innan läggdags!

I alla fall.. Nu är jag klar.. Klockan är lite över nio på kvällen och jag har redan gjort mig redo för sängen.. Borstat och smörjt in mig med bodylotion..

Matte C återstår men jag vill inte.. Har ingen lust idag .. Jag skjuter fram det .. som vanligt..



Vilken onödig inlägg egentligen.. Aja! o^^o


BFF

Haha en gammal bild på oss.. Skolavslutning..

 

Enjoy it ^^


Heos..

God morgon sötnosar..
Ligger på sängen med tjockisen T bredvid.. Somnade ett par timmar före henne.. De bakade mitt i natten, överskottsenergi? ^^

Det har inte hänt så mycket mer än att jag har latat mig efter jobbet.. Somnat före alla andra och vaknat upp senare än dom också.. Haha, vilken heo aight?

Måste pl... pluuu...pluuggaa idag.. :(..

Men iaf.. Lite kort om min helg.. Muah


God morgon..


Super Junior - Hate u, Love u

 

 


Tick Tack, buy me a boat so I can float away.

Hej! Idag har jag avklarat min forsta skoldag. Skitnice... not.. Jobbig dag, men det var askul och traffa alla vannerna. Jean, Carol, Jazmil, Ruben, Matthew, JMJ oh sa vidare.. hihi, har lektioner med vissa av de bara. Mitt schema ser ut sa hara.

5.15 AM
- Vaknar jag
6.45 AM -  Buss Arrives
7.25 AM -  Class starts
oh min forsta klass ar economics med Mr Sutch
En kurs ar 40 min per dag oh darefter sa har jag 4 min mellan varje lektion, varje dag.
2nd - AP English - engelska pa college niva
3rd - AP Biology - biology pa college niva
4th - Gym Class woho det ar battre i ar :D jag ska valja Yoga och Dance ;)
5th - Math prep class
6th - College preparation
7th - Math prep class every other day only.
7th on other second day har jag lunch
8th - Business ownership and management
9th - Pshycology

nasta semester sa har jag andra kurser for vissa av de jag har nu ar half year courses only. ..
yeye
sa ser min dag ut VARJE dag.. namnde jag att jag har 9 lektioner varje dag :D yeah.. hard work.. huhu
Iallafall nasta ar sa tar man iallafall studenten, den kurs jag tyckte var ganska intressant var Pshycology men jag tyckte business kursen ar rolig som fan. Ska bli skoj! Kampa hart fan! // Sandy


Jag bryr mig inte..

Det har hänt och det kommer hända.. Folk frågar en "Vad har hänt? Varför? Vill du inte berätta?".. Frågar dom för att de verkligen bryr sig eller för man bara vill veta vad som har hänt? Jag är trött på detta, så trött att jag börjat ta dom med en nypa salt.. Jag bryr mig inte om vad dom har hört, jag bryr mig inte om vad dom vet.. För vet ni vad? Jag vet att jag har bättre vänner än så.. Vänner som ta hand om mig när jag behöver dom, vänner som ge mig en hjälpande hand när jag har det svårt, vänner som fråga MIG om det stämmer och vänner som är värd att kallas för VÄNNER.. Har du det? Nej, tveksamt..

Hittade en text på Internet.. Ni borde ta er tid att läsa den!

"Sköra som glas och förstörda som krossade speglar. Men olyckan blir bara deras egna då ni håller den inne. Visst sw luftar den på internet, gnäller i bloggen, och klagar lite i olika forum. Vrider och vänder. Lyssnar till hur folk klagar och pushar. Men ord kan inte laga er! Ni kan inte laga er själva!

För tänk dig en spegel i tusen bitar utspridda över ett badrumsgolv. Du vet att du inte kan laga den. Även om du mot all förmodan skulle lyckas plocka upp alla bitar, alla små skärvor och sätta dem på plats innanför ramen så skulle det inte hjälpa. Bilden skulle ändå vara lika sprucken och bryta upp bilden i ett spindelnät av trasighet mellan sprickor.

Du kan inte laga spegeln själv. Du behöver hjälp av någon som kan sin sak och vet hur man gör. Du behöver en riktig glasmästare. Det spelar ingen roll hur trasig spegeln är, några få sprickor eller skärvor lika små som brödsmular så är spegeln ändå sprucken och sprickor fixar inte klister.
"


Jag försöker möta dagen med ett leende oavsett vad som har hänt.. Livet går inte i repris, aight? Hihi..

Ta hand om er.. Cheer up babes..


Snart klar..

Hej gott folk ^^..
Slutade redan vid kl 13.00 idag.. Självstudie på Religion, dvs sista lektionen.. Är snart klar med mina plikter för dagen.. Det som återstår är att hämta tvätten, klä in alla täcken och kudden med rena lakan och örngott, vika kläderna och plugga lite matte c.. Sen är jag klar för dagen..

Jag har börjat kolla på True Blood (en vampyrserie) och den verkar vara bra.. Håller på tanka hem An American Crime och första episoden från serien.. Jag rekommenderar den första filmen.. Den är verkligen bra! En utav mina favoritfilmer och därför ska man se den igen.. Hähä..

Ska man börja på inlämningen från Religion som ska vara inne nästa vecka? Njaa, vi fick den trots allt igår.. Hmm, men om jag gör klart den nu så slipper jag tänka på det mer och simma imorgon? Aja, vi får se..


Ha det bra!

Dagens låt: Jeremy Greene ft. Na´Sha - Gotta let U go

"I dont wanna let you go
But i need my space to grow
Baby im sorry, i know you need me
But i gotta let you go
I dont mean to break your heart
I wish i known this from the start
You say that your sorry, now im that leaving
But i gotta let you go
"


GRATTIS!!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ALENGCHEEE!!

 

Önskar dig det bästa och lycka till med allt du gör.. Ät mycket god mat åt mig med gumman oii! Hihih..

Återigen, GRATTIIIS!!!


En hemmafru

Hade bara två lektioner idag.. Kom hem, städade och bokade tvättid. Imorgon ska jag tvätta för första gången på 2 år?! Haha.. Jag har inte behövt göra sådana saker förut på grund av att jag jobbade varje dag efter skolan och sen på lördagar.. Nu har jag blivit en hemmafru istället för en arbetsmyra.. Med andra ord, jag kommer ha mer fritid nu än förr vilket betyder att jag kommer ha mer tid till att plugga och definitivt ska jag lägga mer tid till att fixa körkortet... Ska vi kriga Sandy? ^^ Tror det är lättare för dig än för mig men det viktigaste är att vi båda får köra ute på vägarna LAGLIGT! Hihi..

Jag känner mig väldigt rastlös nu.. Kan det vara för jag inte är van att vara hemma förrän kl 19-19.30 på vardagar? Aja, jag ska nog börja låna hem böcker och läsa eller? Vi får se..


Önskar er en fortsatt fin dag.. Muah / T


Monday morning...

Hello alla glada! De flesta slutar skolan vid denna tiden.. Jag vaknade for nagon timme sen och markte da att vadret idag kommer suga riktigt men de gor inget..Sen jag kom hit forra veckan sa har det varit fint vader anda sen dess, for fint och for varmt sa man kvavs assa. haha... Wellwell skolan borjar pa onsdag. yippie? Back to my niggahs man.. Har inte haft min mobil sa ingen kan ringa mig plus att alla bor sa langt ifran mig.. Which is cool, har nagra pa min block som jag kanner... Ska bli skont med att borja trana igen! Ska ta och byta mitt schema for fan.. Vill inte ha gympa vid 4th period, fettjobbigt! Plus gympan suger i denna skolan hoppas det blir battre i ar!

Be Tuyet oi, snart fyller du 18 ar! Och du ska ta korkort med glom inte det :)  Forovrigt sa vill jag faktiskt bara saga att man kan gora vad man vill om man verkligen "Put your mind into it".
/Sandy

jag o jenny i sthlm 09 .


Lying to each other..

Jag hatar september, visste ni det?


Ginuwine - Lying to each other


Nemen tjenare ^^

Oj, visste inte att lilla Sandy hade börjat blogga igen.. Men nu är det väl dags igen.. Välkommen tillbaka Sandy.. Haha =)..

Hur har ni haft det där ute? Själv har jag haft det både upp och ner men för det mesta dels bra.. I fredags åkte vi till Jönköping och firade Nhi.. De som däckade först gjorde det redan vid klockan tolv.. Men det var annars kul =).. Jag känner mig så trött på att festa nu, men ändå vill man inte vara en bangare när ens kompis fyller 18 aight? Snart är det min tur.. Vi får väl se vad som händer då..

Det är söndag igen vilket innebär att en ny skolvecka börjar imorgon.. Det känns som jag inte har kommit igång ännu.. Vet inte vad jag ska göra eller inte göra.. Dålig planering med andra ord.. Men jag ska kämpa likaså du!


 

Btw, min mobil är död.. Orkar inte ladda den..


Ny start...

är vi inne i September månad! Folk kanske undrar varför jag(Sandy) lagt lösenord på bloggen, det var för att vi skulle kasta denna och göra en ny blogg men palla det... Vi få fortsätta såhär, kommer med en ny design snart! Skolan har börjat för Tuyets del men för min del så börjar den inte förrens nästa vecka på onsdag dvs 9 September.. Fick hem mitt skolschema idag, ser ganska okey ut förutom att jag har två st kurser som jag minns ganska bra att jag inte valde. Retarded americans, i swear..


Åkte tillbaka till Usa i måndags, kortfattar sommaren så har det varit en jävlans skön ride hemma. Varade nog lite över 1 månad... Jag bugar för mina vänner och alla nya ansikten jag har fått träffa och dels lärt känna lite bättre denna sommaren. Fastän sommaren inte riktigt är över här borta så kan jag inte vänta tills nästa redan då jag tar studenten från BHS! Kan redan se det i mina drömmar, de ropar mitt namn "Sandy Nguyen" och jag reser mig sakta men säkert upp klädd i min vita robe med min coola amerikanska vita hatt och smilar stort som en idiot! hoho, nej men datumet är satt den 27 Juli 2010 tar jag studenten oh det är bäst att ni kommer annars jävlar!;) Fan va gött oh vilket försprång jag har som tar studenten ett år tidigare än vad jag borde ha ha ha, in your face säger jag bara till mina gamla klasskamrater ;) *Skadeglädje* nej inte så mycket men lite!!!

Min fredag har varit ganska lugn, rent utav sagt så har alla mina dagar varit rätt lugna sen jag kom hit. Förutom idag så sprang jag ut och in i huset hela tiden.. Ganska varmt idag och jag var tvungen och rasta hunden. Om man är ung så ska man inte skaffa sig något stort djur för det är nästan som att ta hand om ett barn. Så länge det inte är en pipi fågel eller hamster haha... I helgen så är det festival i den lokala community collegen, ska dit med mina vänner tror jag. Får se om inte moder min planerar något annat... Ska klippa mig på söndag, köpa skolgrejer och en massa annat tror jag. Förutom det så pluggar jag på teorin, superenkel.. Har körkort till höst vilket ska bli supergött.. Efter det söker vi internationellt körkort så jag kan rulla på svenska vägar med;) Ajja dags o dra, har varit trött under en lång period nu.. Jetlagged fortfarande! Så kl är snart 9 på kvällen här vilket betyder att den är 3 på morgonen hemma i Sverige. ajja kanske bloggar mer om sommaren imorn vi få se. Good night! kesskess-Sandy
ps.I miss you guys back home.. and Aleng who is in china and having a BLAST!