Leadership Award Night

Idag, tors 29 april.

Vann för executive board of Senior Class.



mama oh jaaaag

 

me and my bitches!

Jean and Carol haha love ya

 

 


TACK!

Min underbara BFF är en utav världens bästa/finaste/mest underbara vän.. Tack gumman! s2. När min energi tar slut, ger hon mig energi. När jag behöver stöd, ger hon mig stöd.. När jag är hungrig, matar hon mig (haha skämt).. Finns ingen finare än dig!

Och till min lilla gulleplutt .. ja, den dära tönten som alltid försöker göra mig glad.. Tänker inte ens på sin egen hälsa och sitt eget bästa -.-'.. Fick en liten överraskning idag tiihhi, det var så gulligt! Tack tönt!

Måste också tacka min fruga innan vi gräla igen.. Tack för skjutsen (Hahahaha, hoppas innerligt på att du läser detta och vet vad jag syftar på)

Var utelåst i 1,5 h innan.. Nu ska jag värma mig och vila lite..

Muah


En fin låt =)

Alicia Keys - No one

I just want you close
Where you can stay forever
You could be sure
That it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry 'cause
Everything's gonna be alright

People keep talking
They could say what they like
But all I know is
Everything's gonna be alright

And no one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel
For you, you, you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around

This I know for certain


Får jag gömma mig hos dig?

Det är TVÅ veckor kvar innan studierna tar slut. Det är assmycket plugg! Jag vet inte var jag ska börja, eller vad jag ska börja med. Jag kommer INTE igång. Hjälp mig någon? Det är fel period. Jag brukar inte ha svårt för att komma igång men jag orkar verkligen inte när jag har PMS. Ni tror säkert att det är bara en ursäkt men sanningen är att det är under denna period då jag är som tröttast på allt. GE MIG ENERGI!

Det som går runt i mina tankar är
1. Jag har en chans att få VG på matte C OM jag gör bra ifrån mig på sista provet MEN redan från början tänkte jag att jag skulle skriva ett IG på det sista provet för att jag skulle ändå klara mig undan bra ifall jag fick ett IG vilket gjorde att jag inte räknade någon uppgift alls på sista kapitlet. Antingen så sitter jag och räkna ut dessa sidor på två dagar och gör bra ifrån mig eller så skriver jag ett IG och får G som slutbetyg.

2. Jag suger på engelska men jag valde till Eng C för att det höjer mitt snittbetyg med 0,5 p. Jag har fem inlämningar kvar därifrån. Hix

3. Jag måste göra två inlämningar på Småföretagande B om jag ska få mitt MVG men saken är att jag inte får någon hjälp av läraren.. Blev så himla upprörd senast att jag skvallrade till min handledare om hur mycket hon sög som lärare! Hon har inte ens utbildningen till att vara en lärare -.-'

4. Sist men inte minst är en Svenska C inlämning och Nk B inlämning


Plugga hela helgen? ='( Vill gråta. Vill ha stöd från någon som prioriterar plugget högt!!! HICHICHIC.. Har ingen att vända mig till när det gäller plugget.. Känner mig så vilsen så bloggen fick bli min utväg..


Annorlunda

Bläää.. Med tanke på att jag varit sjuk och sängliggande i nästan en vecka, så känns det nästan konstigt att saker är som det är.. Det är inte förrän nu jag märker det..

Men i alla fall.. Kom till skolan idag och skulle skriva engelska provet.. Det gick bra hoppas jag.. Tihihi men det var ganska tråkigt med tanke på att ingen från klassen var där och att jag inte hade någon dator heller. Lämnade in den till datorkillen för två veckor sen men han hade visst glömt bort det hix..

Hoppas ni haft det bra.. Önskar er en fin vecka framöver..

Muah


Min helg

Har suttit och skrivit på mina två inlämningar. Är inte riktigt klar ännu. Fattas lite på den ena och den andra måste jag läsa igenom innan jag skickar in dom. Sitter och äter brorsans spagetti och köttfärsås.. Ni anar inte hur mycket lök han använde!

Lite kortfattat om min helg.

Fre
Körlektion. Träffade socker som kom med lite honungsdricka till mig (ubersöt) och jag blev lite friskare tack vare henne. Tack gumman! Hann vara med henne i en timme.. =( Var ute och motionerade efter jobbet. Fick besök av min älskade bästis Trang! Hann sitta och prata med henne i sisådär en timme också =(.. Men jag hann smitta henne också.. Hähä.. Dog på sängen efter hon stack (hostan och halsen svek mig).

Lör
Jobbet. Fick umgås lite med tönten. Cindy blev superCindy. Vi stack till MC och grisade oss. Spenderade min natt med henne (hoppas jag smittade henne också ha!)

Idag
Hände något väldigt underligt och spontant men ni får inte veta vad (A). Suttit och pluggat och pluggar. Död.


Mackor

Iii jag är så nöjd med dagens körning.. Körde en dubbellektion tillsammans med en annan läraren som jag inte kört med förut.. Hon var sträng men bra till skillnad från de andra gångerna jag kört med trafikskolan innan. Jag skulle egentligen kört för två veckor sedan men då skadade jag ju foten.. Nu har jag haft uppehåll i en månad, damn.. Såg det på pappret idag då jag körde senast med dem och shit vad tiden går fort!

Tihihi, satt och åt min lunch nyss.. Mackor som vanligt.. Haha jag lever på mackor så om ni undrar varför jag KAN se smal ut så är det på grund av det.. (A)

Nu är det äntligen helg.. Plugg, plugg och plugg.. Snart är det sluuuuut!


Sverige's framtida jobb.



Jag gjorde lite sökning på stipendium idag från Sverige och gick in på Syoguiden's hemsida och såg detta!
SKOJAR DU MED MIG???   " SVERIGE BEHÖVER FLERA LÄKARE, TANDLÄKARE,FÖRSKOLÄRARE och BIBLIOTEKARIER? WHAAAAAAAAAAAT?
seriöst det är fan i mig 2010, nämn EN unge som är född i 1990-2010 talet som vill bli bibliotekarie? Shit asså, vilken jävla framtid då. Man tjänar knappt något och man behöver inte en UTBILDNING för att bli bibliotekarie herre gud.  omfg.. this is fucking ridiculous!!!  Vafan är det för framtid som inte kan erbjuda bättre möjligheter för Svenskar i Sverige. Vilket jävla skämt asså. Ofta en 22 årig ny utbildad student vill arbeta och söka jobb som bibliotekarie. Bibliotekarie jobb är för GAMLA som inte har något och göra om dagarna som vill få sin tid passera om dagarna.  SÅÅÅÅ UPPRÖRANDE... JAg hoppas att min familj och kusiner väljer att studera utomlands. Detta är fan i mig BULLSHIT.

"Däremot så utbildas det för många ekonomer etc.."
Skojar ni? Fan är det för syoguide, haha klart som fan att "FÖR MÅNGA" ekonomer utbildas. ALLA VILL TJÄNA STORA STÅLAR. DOOOOOH? man spendera inte halva sitt liv i skolan för att bli bibliotekarie. -_________-


T som i tönt

"Jag har mycket energi b... haha"

Vet ni vad som händer i nästa sekund? Jo, tönten somnar.. -.-' grrrrrrrrrr! *sur*

Stack till skolan idag.. Trodde jag skulle klara av det men jag hann vara där i 30 min innan jag ringde brorsan för att be han komma hämta mig igen.. Haha.. Kändes ganska pinsamt då näsan rann och få hostattack medan läraren hade genomgång.. Tänkte göra lite pannkakor för att tröstäta men jag vet inte om jag orkar.. Vill ni ha? =D

Muaaah


Helt sjukt

Sovit i totalt 16 timmar nu.. Dags och bli frisk? ^^


Snälla :(

Låt mig bli frisk. Jag orkar inte vara sjuk mer.. Känner mig bara sämre och sämre.. Måste till skolan imorgon men känner mig så svag.. hiiiiiiiiiiiiiiix


TGIF!

Igår var man ute och firade födelsedagen tidigt med vännerna. Plus firade min andra kompis Shivani samtidigt. Vi både planerade o ha en lite utgång med alla. DE va skoooooooj! Tills vi skulle hem hahaa!

ajja laserland blev det ! Längesen man spelade.. fifan som grabarna blev svettiga euww haha . men jag hade skoj .. vi stack sedan vidare till TGIF o käkade! GOTTTT!! Cheesecake vanilla mmmmmmmmmmm! :D
Shivani and Me!! happy bday to us.
pina colada virgins hahaha -.- i sverige hade de vatt the real shit:P HAHA!
gänget... saknas dock många andra... =/...
PEACE


Sjuklingen..

Det började hos anh 2 och nu är nästan hälften av familjen sjuka.. Jag kände mig så extremt svag i morse och nu sitter jag och svettas.. Iii =(...

Har inte varit så aktiv vid datorn på sistone.. Ni får smsa mig om det är något =)..


Happy BIRTHday to my MAMA!

14 april 2010, I love u mom happy 38th Birthday!
Vi va ute o åt middag igår och tog henne o shoppa o sen firade vi med tårta hemma som jag köpte!







sorry dåliga mobilbilder!


Krasslig

hejdå.


gayy mtf hahaha


TokBox - Free video chat and video messaging


SURPRISE Sandy ^^

Ditt stora paket

Tihih hoppas du blev nöjd med dina grejer så jag slipper returnera.. Vad tycks baby? ^^

 

Avslutar med en bild på mina nymålade tår.. Hahaha!

 


Plugg

nhoooo wuuua.. thuoooong wuuuaa..



eller met wua.. ^o^


1 månad kvar

God eftermiddag sunshines.. ^o^
Har ni sovit gott? Själv sov jag ganska dåligt.. Vaknade upp för ett par timmar sen från en mardröm.. Kände mig lite nere när jag vaknade upp men det är borta nu.. Kunde inte somna om så gick upp och kokade kaffe istället..

Tihihi beställde hem ett par skor till mamma häromdagen.. Dom kom nyligen fram och ett paket på ICA väntar fortfarande på mig.. Jag vet inte om det är mina studentkläder som jag returnerade eller om det är Sandys grejer. Ska åka och hämta dom innan jag åker till jobbet..

Tänkte ta och kolla på mina avsnitt från 90210 idag.. Wiiie =D.. Min mobil håller på att dö men jag orkar inte ladda den.. Får nog bli utan den idag..

Måste ansöka till högskolan snart också.. Jag orkar verkligen inte..

Önskar er en superfin dag.. Sandy oii.. Solen tittar fram idag.. Kanske tack vare din glädje? Tihih..

Muuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah *otur för er som får en blöt kyss från mig.. * hähä skojar


Trimmad frilla.


Yeerrrp!

haha, trött som man var så gjorde man effort för lite video inspelning to you guys. ENJOY AND LAUGH yoo ASS ofF!

TokBox - Free video chat and video messaging


"Varför kan man inte vara tillsammans med alla?!"

Haha så oförväntat sagt av min vän.. Gör inget speciellt mer än att sitta och skratta åt personen just nu.. Min fot värker men jag har lyckats jobba ändå.. Känner mig så ovilad och trött oavsett hur lite eller hur mycket jag sover.. Blä, men som tur är har jag mitt koffein som håller mig pigg ^^



Blää, det har inträffat rätt mycket på sistone.. Vill inte att min omgivning ska vara ledsna.. I hope everything will be fine snart.. Cheer up baby! s2


Mina söta änglar

Bloggen har varit så tråkig så tänkte ge den lite liv..

Har fått sällskap av Trang och kusinerna i helgen.. På söndagen åkte vi till Borås för att möta upp Mimmi och hälsa på Akke.. Tog en powernap där och därefter begav vi oss till fotbollen.. Träffade på bland annat Linda där. Konstigt nog så sluta hon aldrig förvåna mig.. Sen så åkte vi hem till Akke igen och väl där bjöds det på påskmat av hans gulliga flickvän.. Det blev ändrade planer och Banh bao erbjöd oss att han kunde komma och hämta oss senare mot kvällen.. Vår hjälte!

Mot kvällen var det trädgårn.. Hade sjuuuuuuuuuuuuuktskoj.. =D Haha.. Men kvällen slutade för tidigt för min del men som tur var hade jag tjejerna och alla änglar vid mig..




Tänkte dra till Cindy och grisa mig nu.. Hon är som min hemmafru.. Laga mat och baka till mig.. Haha, shit vilken underbar hemmafru..


It hurts

allting blir så fel.. allting är så fel.. vad händer?


Can't you see?

Grudges..... please, fuck you bitches. shady shit and deals, please. fuck off, its like you're running your fucking shit in front of our faces like we're blind. Please, nah Im not going to please you. Bitches are so stupid and dumb. all the bullshitting makes me stronger haha, oh mah goodness. :P


Nöjd

Var ute och körde med pappa idag. Skulle köra brorsan till hans flickvän innan vi skulle vidare.. Tro mig, han kommer inte vilja åka med mig igen.. Haha.. Det gick sämst och går alltid sämst i början.. Fick motorstopp typ två gånger sammanlagt.. Sen körde jag föräldrarna till City Gross för att handla och det gick bra ^^.. Tvingade mamma att handla för att jag skulle få köra.. Så snällt eller hur? (A)

För övrigt hann jag se på The notebook igen.. En jättefin film om första kärleken.. Sen tränat och tagit hand om mig själv som jag skrev tidigare.. Inväntar min bästa vän som är på väg.. Ska nog dra ut henne på en promenad sen.. Tihihi

Önskar er en fin helg.. Muah


Som en söndag

Idag känns det verkligen som en söndag. Enda dagen då jag är fri från skolan och jobbet men det är även denna dag då jag brukar sitta med plugg.. Men idag ska jag vara pluggfri, det förtjänar jag ^^.. Skulle egentligen upp och plugga projektarbete med gruppen men vi hade ingenstans att vara så vi skjöt fram det.. Vaknade tidigt i onödan hix..

Ska ut och köra alldeles strax.. Därefter blir det nog en ta-hand-om-mig-dag idag.. Senast jag hade en sån dag var för två fredagar sen.. Då man tog en låååååååååångdusch, skrubbade kroppen, ansikstmask, skrubbade fötterna och fixade tossingarna.. Tihihi..  Kusinerna kommer förmodligen idag också.. Ska slå tjockisen om han kommer.. Han fyller nämligen år idag också.. Hoppas att dem och T kommer till helgen.. Bra sällskap är aldrig fel, speciellt med personer som man känt sen barnsben och som står en nära hjärtat.


När hormonerna tar över

Jag hatar dessa perioder
Jag hatar att jag av alla måste gå igenom det
Jag hatar att känna mig oförstådd
Jag hatar att hata!!!!!