Just words...

som vanligt


Its something with Mimo...

Den tönten kom igår. Vi spenderade timmar till att söka, läsa och änuu mer sökande. Tills slut fastnade vi för två alternativ. Hihi. Därefter sov jag som en gris. Det gör jag alltid när Mimo sover bredvid. Jag är oftast inte van vid att dela säng och sover oftast sämre första dagen men Mimo är mitt sömnpiller. Hihi. 


Cause baby tonight....

1. Innan vi åkte ner till Skåneland
2. Min nya jacka men tror dock jag ska lämna tillbaka den
3. Min nya väska som jag inte kan bestämma mig om den är fin eller inte
4. Aja, märket matchade min plånbok i alla fall.. GUESS is the shit än så länge ... tills jag får min kärlek =)
Köpte för övrigt också smink och ansiktsmask från Lumene.. Min favoritmascara är från det märket..


En bra och en dålig nyhet

VI BÖRJAR MED DEN DÅLIGA NYHETEN OCH DET ÄR ATT JAG MÅSTE VÄNTA I YTTERLIGGARE MINST TVÅ MÅN TILL INNAN JAG KAN FÅ MIN TID I VÄRNAMO. HIC OCH DET VÄRSTA VAR ATT DE INTE VISSTE OM DET SKULLE BLI BÄTTRE ELLER SÄMRE FÖR DET BEROR PÅ HUR MIN KROPP REAGERAR. SUCK. DEN BRA:IGA NYHETEN ÄR ATT JAG SKA TILL KRSTD IMORGON. WIIE! HIHI HOPPAS JAG HINNER GÅ EN RUNDA PÅ STAN FÖR ATT KÖPA NYTT SMINK OCH HYGIENARTIKLAR.                                       JAG SAKNAR MIN BABY HIC! 


Down down down

Äntligen fredag! Solen skiner och en latmask sitter och njuter i sin rosa morgonrock och sitt kaffe =) Haha..

Ska snart bege mig till läkaren.. Buhuhu.. Senast fick jag två sprutor i ansiktet.. Vad ska de hitta på denna gång då?Hic..


When you´re not around I just feel a little down

"God morgon" sunshines.. Tihihi, vaknade för en liten stund sedan and guess what? Tihihi har sovit prick åtta timmar idag.. Måste varit jättetrött igår för jag slocknade bara utan att känna av det själv =S.. I alla fall känner jag mig lite piggare idag än dom andra dagarna då jag sovit lite mer.. En bra början.. Har även börjat med att motionera mer.. Yey! ^^

I helgen kommer tjejerna upp till JKPG och för första gången har jag bestämt mig för att stanna hemma.. Brukar annars vara en självklarhet om tjejerna kommer upp, men orkar verkligen inte festa och det skulle kännas ganska surt om jag satt hemma och någon blev tvungen att stanna hemma med mig bara för jag inte vill festa.. Så ja, jag kanske ska åka ner till Skåne istället.. Hälsa på hemtrakten ifall min snälla bror kan jobba åt mig annars blir det väl lite shopping istället..
Btw, hann träffa Socker förra veckan och Alec denna vecka.. Hihi det var på tiden =)..
Puss
Jag och Cindy för inte så längesen (Var lite sjuk och trött den dagen)


Sista andetaget

(SKRIVER MED CAPS PGA ATT JAG BLOGGAR FRÅN MOBILEN OCH INTE KAN ÄNDRA INSTÄLLNINGEN) HIHI KÄNNER MIG PIGG. KANSKE TACK VARE DAGENS TRÄNING? I ALLA FALL HAR JAG KOMMIT IGÅNG MED ATT LÄSA BOKEN SISTA ANDETAGET AV CARLTON STOWERS. EN VERKLIGHETSBASERAD BOK SOM HANDLAR OM ETT LITET BARN SOM BLEV MÖRDAD AV SIN EGEN FAR FÖR PENGARNAS SKULL. USCH, KÄNNER MIG SÅ OTROLIGT LEDSEN NÄR JAG LÄSER BOKEN MEN JAG VILL VETA HUR ALLTING SLUTADE. HOPPAS HAN FICK SITTA INNE I FINKAN RESTEN AV HANS LIV! MEN MEN. SKA FÖRSÖKA LÄSA UT BOKEN GANSKA SNART. SKA HITTA EN ANNAN BOK SOM GER MIG GLADARE KÄNSLOR EFTER DETTA. HIHI KANSKE EGOBOOST SKRIVEN AV BLONDINBELLA? DEN HAR FÅTT BRA RECENSIONER. VILL LÄSA DEN HIC. SKA BORSTA TÄNDERNA, LÄSA LITE TILL, PRATA MED POJKEN OCH SEDAN SOVA. IMORGON SKA JAG UPP TIDIGARE ÄN VANLIGT. LOVAT MIG SJÄLV MED ATT BYTA UT DÅLIGA VANOR MOT DOM BÄTTRE DVS: MINDRE SÖMN, MER MOTION OCH LÄSA MER. BTW, SNART ÄR DET VAL.. MÅSTE BESTÄMMA MIG FÖR VILKA JAG SKA RÖSTA PÅ. JAG SKA VARA MED OCH PÅVERKA SAMHÄLLET FÖR FÖRSTA GÅNGEN. HIHI SOV GOOOOOTTT! 


Kärleken jag fann

En tidig höst i år vilket även innebär att fler deppiga och sega dagar kommer. Jag ska i alla fall ändra denna bild för i höst ska jag verkligen umgås med folk som ger mig glädje och lycka.. HIHIHI. Om exakt en månad blir jag nitton år gammal och någon vecka/några veckor innan mig fyller Tony 15 år och Lingen 20 år. Shet tiden går så himla fort. Innan september fyller även bror år. Så många som fyller nu under Aug och Sep. Hihi har ingen blekaste aning om vad vill göra under min dag. Blä


Awee

Min lillkusin ringde mig idag. Satt och pratade med henne lite och från ingenstans frågar hon mig: Varför är du så fin? Haha sån sötnöt, Mina produkter kommer snart yeey! HIHI. Förresten så torterade min pojke mig igår. Var ute och promenerade med honom igår. Tror inte ni att jag vaknade vid sju med världens värk i benet idag? Haha. :( Svagisen Tuyet. 


Bästa du, bästa jag.


You are the best! ♥

Tänkte träna för att sedan grisa mig på sängen med mitt godisland som jag fick från sötnosen min.. Tänkte kolla på The last song.. Har känt mig så otroligt trött på sistone. Energinivån står verkligen på noll.. Har inte orken att ta tag på något överhuvudtaget..

Ska kila ifrån datorn nu.. Muah


I want ....

En STOR godispåse med MASSVIS med olika godissorters och en egen aladin chokladask :(                      


UPDATE: Gissa vem som har den bästa baby? Hihi 


The BFF day

Åkte till JKPG igår och umgicks med min finaste BFF. Vi bakade och tog det lugnt Känns mycket bra att träffa henne oftare i alla fall. Hihi. Ha saker som jag måste göra imorgon. Måste komma ihåg


Found my Love

Gått och blivit kär..... I en väska som kostar några k..

Dags och börjar spara =) Wish me good luck med tanke på att jag klickade hem ett par jeansleggings och ett par klackar nyss..

Vill ha dig så mycket.. Hic..


When you really want something


suck

MÅR VERKLIGEN INTE BRA JUST NU. HÅLLER JAG PÅ ATT BLI SJUK? :( BEHÖVER KÄRLEK


Unstoppable

Jag tror på riktigt att jag blev född till att ägna min tid på sängen.. Trots åtta timmars sömn är det en ren mardröm att vakna innan klockan tolv (heeey, kl är 11.11.. Tihihi någon tänker på mig just nu)
I alla fall så är jag riktigt stolt över mig själv idag.. Haha.. Vaknade självmant upp en timme innan väckarklockan skulle ringa och tränade =).. Nu mår jag bra..
Önskar er en superfin dag.. Solen lyser för fullt och se till att ha en toppen dag oki!
Muaah ^o^


I love YOU



Happy Birthday Mom!

Min älskade mamma fyller år idag =).. Åkte till jobbet tidigare än vanligt (är oftast alltid försenad) och detta berodde givetvis på att jag skulle förbi blomsteraffären innan.. Köpte mamma rosor och en liten bricka där det stod I LOVE YOU.. Tihihi.. Gav mamma rosorna och sa: Grattis.. Kolla mamma, I Love You (pekar på brickan) och som svar fick jag: Me ko love con too dau.. Haha! =(

Annars har tjejerna bara åkt hem idag och fick träffa på A en liten stund...


♥ Goodness

My Friend, My Love & My Prince..

Tihihi, hittar ni vilket som är vilket?

Ledtråd

1. Vännen hänger

2. Kärleken finns i mobilen

3. Prinsen syns mest

Taack Mimooooooooo! ♥


Tired of you

Det var ett lyckat bröllop igår med massvis med goda rätter och trevliga personer.. =)

Har sovit otroligt djupt och drömt otroliga många drömmar och dessvärre känns dessa drömmar som äkta.. Hiic.. Jag har hunnit bli nöjd, besviken, ledsen, glad och överglad under drömmarna... Suck..


Say what?

Det var nog ett tag sedan jag steg upp från sängen vid klockan 12.00.. Känner mig pigg trots att jag somnade senare än vad jag ville.. Tihi, ska iväg om lite mer än en timme.. Ska nämligen servera på ett bröllop. Första gången för mig och ja, ni får säga good luck.. Jag vill egentligen inte men kunde inte säga nej när de frågade mig så snällt.. =)

Aja, ska äta min frukost nu.. Dagens bästa måltid och sedan fixa mig...



Even good things have an end

En påminnelse till både mig själv och till er
Man mår själv inte bra över att klaga på hur andra är - för någonstans där inne brister det hos denne själv.
Ibland ligger kanske problemet hos dig själv. Du vill så innerligt att den andra ska ändra sig för din skull men frågan är - kommer du bli nöjd? Eller kommer du försöka hitta andra brister att klaga på?
Varför inte bara skippa den parten och försöka hitta egenskaper hos sig själv där man kan bli bättre på? T.ex. Om du stör dig exempelvis på att din partner har kontakt med andra, så är det kanske din svartsjuka du borde arbeta på? För det är inget fel med att ha kontakt med sina vänner när man har ett förhållande. Det är inte fel att man ska kunna ha den friheten till att lära känna nya personer bara för man har en partner man älskar.
Ju mer du klaga desto mindre lyssna jag. Jag är öppen på förslag hur jag kan förbättra mig som person men klagomål klassa jag som tjat - och tjat är väldigt jobbigt att lyssna på.
Peace v.


Jag möter hösten med



1. Redken All Soft Heavy Cream

2. Clinique Liquid Soap Extra Mild
3. Clinique Clarifying Lotion 2
4. Clinique Different Moisturizing Lotion Dry

Får mina produkter slutet av månaden ^^.

Min önskelista:



1. Clinique Repairwear Lift Night Very Dry Skin
2. Clinique 7 Day Scrub Cream
3. Clinique All About Eyes Rich


Happy 20th Birthday Trang Thuy Nguyen!!! (CU tennng) Hahaha

Trang oi, Grattis syrran love youuuuuuuuuu!!! Cu teng di choi vui ve nha!!! Love uuuu!

Du är Vacker
Du är Smart
Du är Duktig
Du är SNYGG
Du är Töntig
Du är Rolig
Du är älskvärd
Du är lätt att hänga med
Du är förståndlig
Du är Omtänksam
Du är Envis
Du är Snäll
Du är Elak
Du är VÄLDIG GENERÖS
Du är Lojal
Du är BÄST
Du är lite COOL.
Du har bra klädstil
Du har bra smak för vardag o livet
Du har talang för mat
Du har kärlek för mycket
Du har Passion
Du är Trang
Du är Teng
Du är helt enkelt GREATNESSSS!!! :D hahah AMBLOYYEN!

Trang du är en av de få som skinner varje gång du tar ett steg in i rummet som jag känner! For REAL dude,
Du har självförtroende och attityd på ditt eget töntiga sätt men seriöst du klår ingens skönhet! :)

Happy Birthday igen!!! Love yaaa Tengg/Din syster Sandy ;)



DROTTNINGEN av ALLA!!!














bday 4 ÅR SEn............ :D Holy shiettt













hello kitty

KOLLA VAD JAG FICK! HIHI TJOCKISEN SKÄMMER BORT MIG MED HELLO KITTY STUFF. TACK GUMMAN!             


Champagne