Fråga gärna =)

Jag har en ny blogg nu.. Vill ni följa mitt liv får ni gärna fråga mig efter adressen ^^.. Var inte blyga hihi..

Som ni säkert redan vet tillhör denna blogg egentligen Sandy (Sunday) och Kenny (Kentah) = Kentahsunday. Då brorsan valde att sluta blogga här för att blogga på en annan blogg så blev det att jag joinade Sandy istället.. Men Sandy har även lämnat bloggen för att blogga på tjejernas blogg.. Det blev inte lika roligt att blogga på denna blogg utan Sandy dit to.. Hic..
Men bloggen får förbli ett minne =D..
Muah <3


Något nytt

Det känns väldigt långsamt att vänta på någon annans svar. Jag hoppas på goda nyheter =).. Håll tummarna för mig sötnosar.

Det är redan fredag. Tider går så himla snabbt. Dags att införskaffa mig en ny dator snart? Inget jag tänkt på att göra detta året men nu när den möjligheten kom upp så måste jag ha en ny. Jag funderar även på att byta blogg.. Denna har dött för längesedan men ändå har jag fortsatt med att uppdatera den.. Haha..
Om ni vill följa Sandys liv finner ni henne på här
Trevlig helg gott folk ^^


En möjlighet som kom oförväntat.

JAG KÄNNER MIG BÅDE GLAD OCH LEDSEN. GLAD FÖR ATT JAG FICK DENNA MÖJLIGHET (JAG FÖRVÄNTADE MIG NÅGOT ANNAT) OCH LEDSEN FÖR JAG SAKNAR REDAN MIN FAMILJ OCH MED MERA. JAG ÄLSKAR ER MEST! <3 


Bilder


Tu tu tu tu

Ett tag sedan jag bloggade.. Har inte känt mig så pigg efter helgen.. Sov så dåligt hela helgen men jag hade en rolig helg i alla fall! ^^

I fredags fick jag sällskap av Socker.. Vi hade det väldigt mysigt och roligt även om vi inte gjorde något speciellt..
I lördags åkte jag, S, P & S till Jönköping för att umgås med T & V.. När vi väl kom fram möttes vi av att den ena stod och bakade lussekatter och den andra höll på med maten.. Gulliga töser ^^.. Det skulle egentligen bli utgång men vi hade inte turen på vår sida.. Vi pratade istället halva natten lång.. Det är verkligen svina kallt hemma hos TD.. Hic
I söndags väntade vi in älskling.. Därefter åkte vi in till A6 och shoppade.. Sen skulle vi äta julbord på IKEA men det blev andra rätter istället.. Första gången jag åt där ^^.. Vill dit igen för att äta köttbullar.. Haha meatballs är the shit! Hähä.. Hittade julklapp till Ong xa (som han fick peka ut själv haha). Hoppas han blev nöjd iaf ^^.
Tänkte bjyssa på bilder från helgen men jag har inte överfört dom till datorn.. Kika gärna förbi senare ikväll..
Muah


Värt varenda krona.

 MIN NYA ÖGONFRANSBÖRJARE OCH MIN 'NYA' MASCARA SKAPAR ETT UNDERVERK FÖR MINA FRANSAR. MAMMAS JULKLAPP. HAHA! 12 PAR MÄRKESSTRUMPOR. SÅ GULLIG HON ÄR.. SA TILL MIG ATT JAG ENDAST FÅR ANVÄNDA DOM UNDER SOMMAREN. HAHA!


The end.

Har storstädat mitt rum nu och tagit hand om middagens disk.. Det blev Phö till middag och kan ni tänka er hur mycket disk det brukar vara då? =) Men allting är gjort iaf..

Tänkte städa hemmet imorgon och packa.. För på lördag (om tåget går dvs) ska jag till Jönköping och umgås med mina tjejer <3..
Idag hände det en rolig sak förresten.. Jag kom hem från jobbet och såg att det var "presentpapper" vid dörren.. Frågade mamma vad hon hade köpt.. Så sa mamma att det var något till mig.. Jag trodde givetvis inte på henne.. Så frågade jag igen vad var det hon/någon i familjen hade köpt.. Så sa hon att det var mina grejer men jag hade inte beställt hem något (förutom från HM igår) på sistone.. Hon bad mig att gå in till Anhieu och fråga honom. Han flinade och sa att det ligger på min säng.. Jag såg inget på min säng och sket i det.... för några minuter iaf.. Sen frågade jag mamma igen och hon gick och hämtade paketet och sa att det var en tidig julklapp till mig.. Kan ni gissa vad det var?! Hahaha... Ni ska få veta sen.. Så ball mamma är =).. Jag älskar henne så mycket!


Pics

Haha, ett tag sen jag bjöd på nya bilder..

Here you go.. Jag ser verkligen trött ut..

Ursäkta mina grimaser..


Night night


Ett kap! =)

Kavaj - Khakigrön Kavaj - Svart
Tänkte beställa hem den gröna för ett tag sen men T-U-R att jag inte gjorde det.
Nu kostar dom 99 SEK/st (!!!)..
Fanns en kavaj till som jag ville ha, men den får vänta.. Denna månad ska jag slösa mina pengar på att ha skoj med mina vänner (och min pojkvän om han är snäll hähä)! =)
Jag vet att kläderna brukar vara skrynkliga när dem kommer fram, men hoppas att dessa inte är det :(.
Mina klänningar som jag beställde hem för inte så längesen var det.. En nackdel med att internetshoppa..
Om jag fick bo i endast ett plagg, må denna vara min absoluta favorit..
Är så himla kär i färgerna! <3