Desperate Housewives.

Jag har suttit och glott på denna serien nu hela dagen för den fångade min uppmärksamhet. Nu är hela min dag över snart kl är strax på väg att slå 21 30. Hah, för helvete Sandy. LAST AND FIRST TIME! Jag måste skriva min uppsats! Dock har jag söndag och jag var ledig fredag så jag får punish mig själv haha. Ajja, jag har varit så trött på skolan på senaste tiden men de går väl bra. Juste vi har haft ännu en snöstorm. Jag vet inte hur det ser ut där ute men skola på måndag igen!
Bild från Jean's 18 års födelsedag på Alla Hjärtan's Dag.
Hade skitkul, ett senior minne jag kommer minnas förevigt. Thanks. Buhu snart är allt över men WIH GRADUATION IS SOON HERE! :D Fasiken!


Im watching you walk away

Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig.......


eller den personen du är på väg att bli....


eller den personen du blivit....


eller den vägen du väljer att ta.....


eller det du lämnat kvar efter dig.....




The Botten is Nådd.

hur långt kan man gå? hur långt kan man sjunka? hur kass kan man må?

kändes för jävligt illa men det börja bli lite bättre nu min vän
om jag tappar fästet och trilla ner ska jag klättra upp igen! ;)
Tja tja tja tjaaaaaa!
Greetings from Long Island. Det är fy i helvete kallt här plus det har ösregnat i flera dagarna nu och inte nog med det så ska vi få snöstorm! Skit nice, när jag äntligen trodde att vi skulle få fint väder så blir det bara sämre. Allting känns så fucking irriterande på senaste tiden. Jag har en bra anning varför men jag orkar inte prata eller varken lägga märke till det. Jag behöver bara kontrollera mitt tålamod och ilska :) haha. Timbuktu's låtar gör mig lugn, hans låtar är ju om att softa och chilla och älska livet. SLUTA HATA! haha. Sean bananen. För det sämsta rådet du kan någonsin få är "Rök, det gör dig lugnare" HAHA, fan va idiotisk. Lol asså. Ajja palla. The botten is nådd är över så nu börjar nästa låt "De löser sig". Manyana manyana eller som vi säger de manana manana hahaha nej jag vet inte hur man stavar det. Men IMORGON vänner imorgon. Imorn är det fredag! Är jag glad? JAAAAAAA! Damn denna veckan flög verkligen förbi, känns som jag inte ens var i skolan. Imorse så försov jag mig. Missade 3 lektioner men det skiter jag i. Inga viktiga lektioner ändå, inte som jag kommer faila heller haha! FAN Asså jag längtar tills allt är ÖVER! Längtar tills alla kommer hit så vi kan fira studenten tillsammans! Längtar så vi kan få ha lite kul och soliga stunder! Längtar tills jag flytta UT och dra till COLLEGE om de ens händer. "DE kommer ordna sig, de gör de alltid de löser sig så oroa inet de kommer fixa sig till slut" Thank You Mr Timbuktu! haha.
HOPPAS ALLA HAFT DET BRA! Jag kan inga bloggar heller så mina vänner ni andra dä rute om ni har en blogg o läser denna dela med er blogg jag har skit tråkigt ibland så läsa blogga är kul! Skriv kommentar o lämna er blogg. Thankssssss!!
Fin Klänning? yeah, något sånt till balen? :S NEESH :P haha
Notte Marchesa. Deras klänningar är gudomligt vackra.


Tihihi

Åt nyligen ... igen.. Det känns som det är det enda jag gör nuförtiden.. Blää..

Har ju praktiserat dessa dagar och som ni redan vet så har jag inte haft så många timmars sömn men jag har klarat mig galant.. Jag arbetar med en jättesnäll och öppen tjej som är runt 24 år typ.. Klickade redan första dagen jag kom.. Då satt vi och pratade om killar haha.. Dagarna är som roligast när hon är där. Annars har jag fått sköta bokningar, svarat i telefonen, fixat nycklar till rummen osv.. Jag står som sagt i receptionen.. Än så länge har jag fått höra kommentarer som: du är duktig, lättlärd och vet hur man ska ta hand om gästerna.. Yeey! Nog om det..

Numera har jag haft svårt för att sova.. Tänkte träna och se om det hjälper.. Men jag är såååå laaat när det gäller den fronten =(..


Lycka är inte att nå sitt mål, lycka är att vara på väg

Bestämt mig för att dynga.. Otroligt jobbigare att vakna efter 3-4 h sömn än att inte sova alls.

Har levt på kaffe de senaste dagarna.. Gott och bäst men ge kroppen brist på vatten..

Vill egentligen gå ut och ta en promenad men det är sent och kallt..


Om fyra timmar

ringer min väckarklocka.


Sova eller inte sova? Det är frågan

haha


Lördag

Har ni haft en bra dag? Ii själv är jag otroligt trött men tjockisen ville ut, jo då får man hänga med.. Råkade somna igår framför datorn efter vi hade diskuterat om vad vi egentligen skulle göra.. Haha

Ligger på min sköna säng.. Ska jag göra om det jag gjorde igår? Sova? Haha.. Jag vill.. Dont kill me baby..


Fortsätt så Sandy!! (A)

Blev ni förvånade över att Sandy hade bloggat? Jag blev.. Haha

I alla fall.. Jag drömde om min student. Hade varken min mössa, klänning, skor eller tid till att fixa mig i drömmen.. Blä.. Jag hoppas veeeerkliiiiiiiigeeeeeeen att mr-bäst-på-allt kan fixa min klänning.. Annars blir jag jätteledsen :(.. Jag har hittat en reservklänning men den är bara helt ok.. Blä, är det ens värt att punga ut 2-3 k för en klänning? Men bara för att jag vet hur den ser ut så duger inte andra klänningar.. Aja, skit samma.. Tar det så som det kommer..

Vill böla efter "min" klänning men ska träna istället.. Muah


Trangs födelsedags tårta 2009

haha fan jag skulle precis påbörja skriva detta och jag kan inte ens komma på vad vissa bak grejer heter HAHA . så detta får en beskrivning från min egna ordförråd. haha.
Mimmi började med att göra ihop det glänsigaa som man lägger överst på tårtan så det ser lite glassigt ut. dock tror jag den blev fail så vi använde inte det. Ops:P
Vi köpte redan själva bröd kakan så vispade Mimmi jordgubbs massa och Dien gjorde Grädde. medans vi andra lagade mat.
tror vi hade Vanilj massa med men jag hittar ej bild.. IAlf PÅ ME GRÄDDEn :D
sen hjälpte jag mimmi för vi var klar med maten.. Så dekorera vi med choklad skivor.. glömt vad paktet heter men många av er vet vad de är.. den rosa lilla boxen haha. från marabou.
förresten när ni kommer hit i sommar...... SÅ TA MED MåNGA SÅNA ROSA BOXAR TACK! :D ELLER BÄTTRE SKicka I POSTEN! Jag skulle uppskatta det väldigt mycket :)
Finito.... not almost... Jag var tvungen oh göra mina "WEEE-OHH"
på med jordgubbarna haha.... Mimmi o jag good team.  men hon vill inte fota med mig för
vi alla ser nyvakna ut.. stack till maxi o sen hem till Dien igen o laga o baka.. Trang o Yanyan va på väg till JKPG från skåne :)
på med choklad bokstäverna vi köpte på MAXI. Mkt effektiv. jag tror de var där vi köpte dem.
minns inte att vi stack någon annanstans.
mimmi strödde rosa socker på jordgubbarnaa
de hade choklad nummer med så de va nice. GODA CHOKLAD :D
TADA FÄRDIG :) En väldig personlig kreativ tårta till Trang. hehe fanns asmkt jordgubbar kvar.... mummss saknar jordgubbar och choklaaaaaaaaaad  :D    HA EN BRA DAG ALLA :)


OK KÄRLEK KOMMER HÄR TÄT.

haha förlåt igen. men du gör ett bra jobb redan så jag behöver ju inte ;)

GE OSS SOMMAAAAAAAAAAAR !!!!!!!!!! :D


Ett gott skratt för er

Löpbandet som jag fick av mami året efter jag flyttade till Gnosjö

 

Resultatet av för mycket skräpmat = two pack

P & C har redan kommit gång med träningen..

De kommer förmodligen se strålande ut på Rhodos.. Nu är det dags för mig att kriga..

Håll tummarna okaaaaaj? o^^o

 

 


Like A G6

Vad har hänt med alla glada människor? Vad har hänt med att ta det så som det kommer? Det är som att varken glädjen, tryggheten eller nuet existeras mer..

Aja, jag lyckades vakna tidigt idag trots att jag somnade sent.. Jag ska dricka upp mitt kaffe och sen träna. Det var ett tag sen..

Ha en fin dag sötnosar ^^..



I look up the sky, now the world is mine

Hihi vilken gullig dröm jag hade idag..

Iii sitter just nu och dricker kaffe OCH smoothie.. Min smoothie blev ganska misslyckad idag.. För mycket mango och papaya och för lite vaniljyoghurt..

Har egentligen rätt mycket plugg att göra men jag orkar inte med tanke på smärtan i magen. Iii, varför försvinner den inte? =(

Nästa vecka börjar praktikveckorna. Hoppas innerligt att jag kommer ha mer energi då. Ska stiga upp vid 5.00-5.30, hur ska det gå till? Jo, kaffe is my best friend .. Tihih



Jag bryr mig inte
Jag ser inte
Jag hör inte
Jag vill inte veta




Det är vad jag försöker att intala mig själv i alla fall


Semla


Iii, my beauty man överraskade mig med att komma till köket med två semlor till mig och en till honom idag.. Åt inte ens upp en hel igår men man kunde inte säga nej.. Den tönten, vad ska jag ha två till?! haha.. TAACK!!

I alla fall, det har varit en bra dag idag.. Hoppas ni haft det bra.. Bloggen är asstråkig men förstår inte varför jag blogga heller.. Aja, Sandy! Ge bloggen lite kärlek.. Peeeliiiite!


Smile

Min socker bjöd på fika idag.. Fettisdagen är ju imorgon men hon är förmodligen inte hemma då, så vi fettade oss idag istället.. Tack så mycket gumman! o^^o.. Det var trevligt och roligt..

Har precis ätit kvällsmat och nu sitter jag här och äter mango och dricker grönt te.. Supermätt..

Det känns bra att veta vad jag vill göra och dessutom bättre att mina nära och kära vet om det och att morsan är med på det. Ska verkligen ta vara på alla dagar nu fram tills dess..

S2



Chuc mung nam moi & Happy valentines day S2

Har ni haft en bra tet? Hihi själv jobbade man och därefter firade vi tet hemma.. Det var fullt vid matbordet och det som förvånade mig var att vi barn skålade rött vin med mami.. Haha, hur ofta händer det? Aldrig.

Därefter pratade jag med Sandy.. Ett tag sen jag hörde hennes röst.. Jag var så trött att jag låg på golvet och snackade.. Efter det skulle bröderna till Gbg och festa.. Jag och Anhieu stylade min äldsta bror.. Synd att kameran inte var hemma, då hade jag kunnat visa er bilder.. =( hixhix.. Det var roligt.. En quality time med familjen.. S2


 

 

 

Familjekär!

 

 


They say whatever and i´ll do whatever

hade mina sista två prov idag.. fick tillbaka mitt resultat från förra veckans prov.. jag borde vara glad men jag är inte.. fick mvg-.. eller jo, jag blev glad men inte tillfredställd.. förstår ni vad jag menar?

imorgon är sista dagen.. äntligen.. vill festa med tjockis, men verkar inte vara någon bra idé.. hemma? plugga? städa? ..... sova? mmmm sova..

vill skolka imorgon.. men måste plugga projektarbete..

kämpa


You are a troublemaker

Nothing can hold me down
Im going to touch the sky
- Watch me


Just nu.

hej hej alla :D kolla in seimei.blogg.se har bloggat där innan idag..

haha tuyeeeet de är bra! keep it up.. jag sa åt dig att du kunde blogga här med eftersom blogga själv var tråkigt :P Så  jag är med dig fastän jag inte bloggaR;) ahhaha!
ush har inte gjort mkt idag. Hjälpt mamma med rätt mkt. Jävla tönt är hon kan inget sjäääälv hahha! nej jag älskar henne! Ibland få man stå ut med jobbig shit för de man älskar. Jag sitter o kollar på superbowl just nuu. LETS GO SAINTS säger jag bara. Dock så är de snygga grabbar på new orleans laget med haha ;) roliga reklamer har dom med. Det är min "LÄXA" från min business lärare att kolla på reklamerna. Vi ska prata om det imorn och jag orkar inte ta anteckningar palla dock kommer jag glömma bort reklamerna förutom den som var med BUZZ light haha ironi för "Lost" serien HAHA!! BUZZ LIGHT yeeah man. Superbowl 44 !! ALLA SOM KAN Hjälp till o donera $$ till Haiti !! damn mannen dom lider riktigt illa där nere. Min skola hålle rpå o gör en fundraiser för det o jag är med o samla in cash. Många från haiti som bor här eller ja en stor pop...
Kollade på DEAR JOHN IGÅR....... BLEEEEEEH SÄMST!! ok i början men annars sämmmmmst


Födelsedagsgrisar ^o^

Idag är ingen vanlig dag utan idag är den dagen som två underbaringar blir ett år äldre, ett steg närmare sina mål och lyckligare!

 

GRATTTTIIIIIIIIIIIIIIIS EM IUU:S!


Önskar er all lycka och det bästa livet har att erbjuda.. dvs min kärlek? Haha skojar..

 

Love you! S2


So the more you're good to me The more I try to get you to leave

Jag har sovit i tretton timmar totalt och under den tiden hann jag drömmar ett antal konstiga drömmar.. Haha, i drömmarnas värld finns det inga gränser.. Helt sjukt.. Jag sov så gott efter samtalet..

Aja, vill åka till Jönköping och leka med baby but ack också att man inte har körkort -.-'


Smoothie ^o^

Min till vänster och brorsans till höger.

 

En smoothie efter "träningen" är mycket braw =)


Love was when I loved you

HOLY SHIT! Ni måste se detta :O Helt sjukt!


Buske

Jag har velat klippa mitt hår så länge men ingen C har varit på plats.. Blä på dig gumman! Mitt hår växer verkligen som ogräs och det är för långt nu.. Men inte konstigt med tanke på att jag klippte mig endast en gång förra året och det var när Cindy klippte ca 2 cm på längden.. haha.. Vill inte gå till frisören för dem klipper oftast för kort medan vännen min vet hur jag vill ha det.. Jag väntar fortfarande på dig! hihi

Här kan ni se lite av längden =)

 


Min synvinkel

 

Jag vet varken vem du är, vad du vet eller din syn på mig men jag tänker inte döma dig utifrån det du har skrivit. Jag har aldrig nämnt eller sagt att jag blivit, blir bra behandlad eller är ensam om att bli det utan det är något du fått för dig.

 

Jag vet vilka du syftar på och jag vet även vad du syftar på. Men tycker inte du att det är lite elakt av dig att hoppa på mig så där genom dina hastiga slutsatser? Jag tror säkerligen att du någon gång fått uppleva att andra dömer dig utan att du fått komma med din version. Vi båda är mogna nog att veta vad som är rätt eller fel, men att vi definierar det på olika sätt är en annan femma. Eller vad säger du?

 

Jag vet som sagt inte hur du är som person men jag själv är en som ger andra chanser till att visa mig vad de går för. Du kan kalla mig naiv eller trög, men det är så jag är som person och jag mår bra av att inte vara fördomsfull mot mina medmänniskor (som du skrev). Jag kallar inte detta naiv eller trög utan att jag vill behandla andra (min omgivning) så som jag själv vill bli behandlad.

 

Sen förstår jag även vad ditt buskap är men har du tänkt över hur mycket det kan skilja på mitt/ditt/andras sätt att behandla olika personer? När någon behandlar dig som skit, behöver det inte betyda att den personen kommer att behandla dennes omgivning på samma sätt? Situationen beror på dig också. Jag säger inte att jag är bättre eller kommer att bli bättre behandlad för det vet man aldrig och om jag någon dag kommer att hamna i samma soppa då har jag bara mig själv att skylla på – och det är jag fullt medveten om.

 

Även om det inte syns så har jag mina aningar jag med. Jag ser kanske snäll ut men inte dum. Jag tackar dig för ditt tips i alla fall!

 

Peace


Kyla Och Snö

me no like. längtar tills det är över så solen och värmen kan titta fram! Stranden, mjukglass :D och jordgubbar........ ohhhhhh pallaaaaaaaaaaaa:P orka rinte blogga heller....


Summerat

blä, bloggade innan men det gick inte att publicera

iaf..

1. Skolan
2. Sallad till lunch (tack vare P).. Det roliga var att vi åt under lektionen
3. Raggat
4. Jobbat
5. Åt
6. Plugga på Nk B prov och en Eng C inlämning
7. Åt
8. Tvättat kroppen/ansiktet

Just nu: Chattar, smsar och ligger.. Ska ifrån datorn prick elva..


Music


Tinh yeu khong ly do

Jag ska blunda...

http://blogs.yankeegroup.com/wp-content/uploads/2008/01/handcuff.jpg





Gimme that

Mamma väckte mig imorse eller nej, hon tvingade verkligen upp mig.. Vi skulle sjunga för pappa för han fyller hela 49 år idag.. Jag var så trött så jag orkade inte stiga upp men när bror kom in och försökte så gav jag upp.. Jag fick hålla i tårtan medan dom andra sjöng tihihi.. Sen sprang jag tillbaka till sängen när jag var klar men nej, vi var inte klara. Mamma tvingade oss att fota i sovkläder och med halvöppna ögon.. "minnen".. =) ja, så såg min morgon ut.

Hihi men jag lyckades gratta honom först (A).. Gjorde det redan igår vid ett .. Men återigen..

Happy Birthday papi, min fina pappa S2..