Pics.

Jag och födelsedagsgrisen

Födelsedagsgrisarna

Snygge bästis

(snodde bilderna från dig gumman)

Första bilden: Min och Mangos tårta till S & P

Andra bilden: Skiiiiiiiiiitgooood Strawberry Daiquiri

 

Sist men inte minst.. Vår fula chaufför.. Haha!

 


Let the world know, baby this is us

Hihi har fastnat för bsb - this is us.. Somnade till den igår..

i alla fall.. Skulle ladda upp bilder men lillbrorsan har kameran.. Ni får vänta =P


Ibland önskar jag

att du förstod mig bättre.


This is us

Igår var verkligen en bra, nej en superbraaaaaaaaa dag!! Det började med att vi lyckades överraska både Socker och Tjockis med tårtan.. Tihih och tårtan var dessutom god.. Efter jobbet följde sötnosen med mig hem och under tiden jag fixade mig så hann vi ha vår pratstund.. På vägen till Jönköping ringde älskling och väl där träffade vi henne och dom andra som åkte lite senare.. Hihi vi fikade och därefter var vi på åtta glas. Shit, det var verkligen fint där inne. Centrum is nothing nu.. haha..

Nej nu måste jag gitta.. Jag är verkligen trött så ja.. Skriver jag osammanhängade? =S Aja.. Bilder kommmer.


I wish you were here

Helg förknippar jag med att kunna sova ut mig vilket gör att jag bara vill sova så fort jag har ledigt. Som idag.. Jag brukar inte vara trött vid denna tid utan snarare väldigt pigg. Men bara för det är helg nu för mig del så känner jag mig otroligt trött och vill bara lägga mig ner och sova.. Kommer förmodligen göra det efter duschen.. *väntar*

http://www.comparestoreprices.co.uk/images/pe/peppa-pig-ime-for-bedsleeping-bag.jpg

RIP (L)

 


holy shit!

vädret denna veckan har ju inte varit det bästa! Måndags össssssregn! skojar inte, det piskade regn som fan från himlen. Igår var det riktigt NICE! Soligt och lite sådär våren på gång dock var det skitkallt. IDAG när man vaknar jo då ser man snöfall! MAASSSSAAA!! fan asså what in da heoooo..... hahaha =P

well well. jag har matte nationella senare vid 12....... ska plugga på de tlite nu ... boring... men äntligen är de dags att ta provet så jag kan ta andra kurser!! jag tror jag ska välja illustration!! hmm sen måste jag fixa fafsda grejen!! så den är klar så kan jag äntligen börja snacka business med min representant från full sail.. wop wop.

peace out.


Feels good

Det är jättemycket snö ute (som ni redan vet, haha).. I alla fall blev nyligen klar med inlämningen som ska in ikväll.. Ska bara läsa igenom den en gång till och sedan skicka in den.. Oh, äntligen!

Vet ni vad?! Jag har äntligen fixat en praktikplats. Denna gång blir det på Scandic i Värnamo.. Hihi så glad! Slipper gå runt och oroa mig. Tror nästan det är det som stressat upp mig på sistone.. På tal om praktik så måste jag skicka ett mail till läraren och säga det. Jag hade förmodligen inte fått platsen om det inte vore på grund av en person. Tack för hjälpen! : )

Trang, Jag, Tan och Yanyan

Utanför Trangs hus


Nk B

Har Nk B just nu och snart ska vi ha bild.. Blä.. Snart är det helg.. Vill sova..

Här har ni låten, inte direkt den jag fick lyssna på första gången..


Sex on the beach

http://blogs.mirror.co.uk/sex-doctor/css/sex-on-the-beach.jpg

Spankers - Sex on the beach (8)..

 

Haha någon mer än mig som är på festhumör så här dags?


26 Jan

I shouldnt feel the way im feeling.. blää


En utav mina favoritlåtar.. Dead and Gone ^^


En hjälpande hand?

Varför kommer jag inte igång med plugget? Jag känner mig så stressad och så trött.. Kan inte någon pusha mig? :(.. Ska nog sitta inne i helgen och plugga.. Jag måååååååste!! :(

Tihihi men på fredag är vi lediga, studiedag, och då ska man umgås med socker.. Tihihi.. Det får bli mitt solljus för veckan.. Något att se framemot iaf..


Så annorlunda .. Så fel ..

Iii vet ni när jag vaknade idag? Vid 18.00 .. haha.. Helt sjukt hur mycket jag kan sova.. Lär sitta uppe rätt sent idag men imorgon har vi ingen Eng C.. Som tur är =).. Har hunnit städa och ska återigen proppa i mig en måltid och duscha innan jag bädda ner mig..



Double M and Me

Igår fyllde min lilla Mimoo 19 år..

Shit vad gammal! Haha skojar.. Grattis i efterskott sötnöt!

 

Ps.. Saknar dina inlägg Sandy!!


Woollaah, everybody is gone!

Loggade in på msn och skulle leta efter "gänget" men ingen av dom var inne förutom Phiphi men efter några minuter så woppps, där försvann han också.. Shit, detta har aldrig hänt förut.. Har någon kidnappat dom? :(

Vad hände med det nattliga gruppchattet? hichic

Imorgon ska tre underbaringar har en födelsedagsfest tillsammans.. Men jag tvekar hit och dit.. Det var aldrig så här förut för då var det alltid en självklarhet att jag skulle dra.. Aja, jag har verkligen blivit en kärring :(..


God morgon ^o^

Har varit utan laddare sen årskiftet men idag ska jag till datorgubben och få en laddare.. Äntligen.. Att sitta själv där när alla sitter vid sina datorer är inte kul men jag hänger med under lektionerna iaf (A)..

Hihi jag mår betydligt bättre idag för jag har fått i mig sömn.. Igår var en riktigt pain-in-the-ass-day.. Jag somnade nog in några sekunder under sista lektionen.. Jag försökte att göra mitt bästa men jag orkade inte mer.. Sen blev jag pigg och jobbade ^^. När jag kom hem bestämde jag mig för att ta en lång promenad.. 1 h ^^.. Riktigt skönt! Ni borde testa det någon gång med.. Rekommenderas för personer som har sömnproblem..
Så ful min bror var också.. Brukar fråga honom om han vill ta en promenad med mig men då säger han alltid nej.. Men igår så gick han bakom mig utan att jag visste det..
Aja, jag önskar er en fin dag.. Jag ska fixa mig sen trilla iväg till skolan..
Muuaaaaaaaaaah


UTTRÅKAD!

Fan känner mig degig! Har spenderat två nätter rätt sena. Somnade 4 i fredags igår var det 2-3 tiden lite bättre or not haha. Fan jag pallar inte göra något. Har skolgrejer men jag orkar fan inte. Asså vanliga skolämnen intresserar mig inte. Dom är sååååååååå jävla TRÅKIGA! :P HAHA! Saken är ju itne själva ämnet, det är ju läraren och hur han eller hon lär en om ämnet! Om personen är tråkig och prata "vuxen språk" så komer det ju klart vara SKITTRÅKIGT! Allt handlar om karisma och entusiasmen. Har en lärare icke de så är de ju garanterat en tråkig klass. Som tex Ekonomi, det är sjukt tråkigt! Men min lärare gör det intressant med skämt och allvar vilket jag tycker är vad en framgångsrik lärare borde vara.

Ajja nog om det jag har fortfarande tråkigt haha. HMHM.. Juste Mr ross och sondo skönhetstävlinge för killar var cancelled vi sålde ej nog me biljetter... DÅLIG PROMOTING SÄGER JAG BARA! VARFÖR sätter man FOLK som inte vet hur man ska få ut en event i "CHAIR BOARD" Liksom seriöst. Så fail aasså, de hade varit en riktigt bra show och jag tkr dom borde vara smartare i val och välja vilka som borde vara in charge. however tror vi kommer ha det senare någon gång!! Nästa vecka är det midterms exam och veckan efter är det regents! Buhu.... :( men man få lnågra dagars ledighet heheh ^^

bilder från dagen innan jullovet. (Julysa och jag.)


(
(Sandro, Gerson and Julysa. My three birds hahaaaa. )

(me and Gerson.)


Ahn yohng

Tihihi vad har ni för er? Själv vaknade jag upp för inte så längesen.. Sovit riktigt gott trots att det var 4 timmar.. Jag hoppas jag kan somna in snart igen annars får jag sätta på We got married eller kanske läsa ut boken jag började läsa för några dagar sen? =) Ja, vi får se. Tänkte lägga mig i föräldrarnas rum iaf.. Ni har förmodligen haft en roligare helg än vad jag har haft men jag får ta igen allt jag missat nu till våren istället.. Jag har gått i pension än så länge.. hahaha..

men sov så gott sötnosar.. muah


Lets go party, now work that body


I want you


Tonight Imma let you be the captain

love me, love me.

Rihanna - Rude Boy

Rihannas "Rude Boy"- Hot or Not?


Khung roiii..

En sömnlös natt.. Jag håller på att somna framför datorn men jag börjar om en timme.. Ska klara mig.. Men jag börjar bli khung, riktig khung..


Baby S2

Hur mår ni där ute? Själv mår jag si och sådär.. Har vänt på dygnet och kan säga att det inte är alls kul. Somna typ vid 9 på morgonen och vakna upp gud-vet-när. Men idag tog jag tummen ur guuumpan och steg upp från sängen tidigare än igår vilket jag kan glädja mig över. Imorgon börjar skolan och "snart" åker vi till Rhodos baby och därefter studenten 2010!! Haha, nej men jag ska inte tänka så långt. Får ta en vecka i taget.

Dom senaste nätterna har jag spenderat min tid till att tänka på och försöka komma fram till vad jag vill göra efter studenten.. Jag vill göra så mycket vilket gör att det blir svårare att figure out vad jag egentligen vill. Vissa saker vill man bara göra just för stunden.. Tur att man har Sandy och andra som orka lyssna och ge råd för utan henne och dem hade jag varit totalt vilse men ja, tack så hjärtligt mycket!

Bjyssar på lite nyårsbilder.. Jag har tyvärr bara dom bilder jag är med på ..

2xHoney

Tihihi vi hade matchande klänningar den dagen

 

Blä ingen helbild på våra klänningar =(


Ewie, Yanyan, Ignore me, Mimo

Fina Phiphi, Jag och Trang

 

Jag och fina Luucat


Här pratade vi med Sandy.. Så ja, Sandy var också med på bild :P


Oj, lade märke till att det var rätt många som inte hamnade med på bild.. Nästa gång ska jag använda min egen kamera!! *blä..

 

 


Framtidsplaner

Tid för att tänka på vad man ska göra i den kommande framtiden ja nu efter sommaren! Vet att många är fortfarande clueless och vet inte vad man ska göra eller undrar ifall man har gjort rätt val eller fel val.. Allt jag har och säga är att TIME WILL TELL! Vi kan inte förutse framtiden vi kan bara hoppas på att den går för det mesta så som vi planerat. Kom ihåg planer är en sorts guideline för oss att följa men det betyder inte att allt kommer följas men om man verkligen är beslutsam och passionerad så kommer man lyckas fullföra sina planer! VAD som än händer så händer det för en anledning! Har man dåliga tider? Ja man ger inte upp då nej, man kämpar på! Du kan böla och tänka på allt det dåliga senare för de kommer finnas massor av tid till att deppa!

Låt inget håller tillbaka er! Vi lever i ett samhälle där vi tyvärr som ändra sättet vi tänker på ifall vi vill ha mer av vad vi ha framför våra händer! Om du nöjer dig med ett bra jobb och bra relation med nära så är de ju bra för dig! More power too you!




ashhhh orka inte skriva mer.... hade kaffe rush hahah! måste sluta drickaaaaa KAFFE!


Take me to your heart

Hihi, den här lilla tönten har det säkert jättebra i VN just nu medan hans vänner befinner sig i en snötäckt Sverige.. Så avundsjuk =(.. Låg och tänkte på honom igår och jag hoppas veeeerkligen att han mår bra och är lycklig nu.. Senast man fick höra något från honom så lät han väldigt glad och lycklig iaf ^^..

I miss you .v.

 

 


Rubrik?

 

 

 


Fiender är oupptäckta vänner

Livet kan beskrivas som en berg- och dalbana. Ena stunden kan det vara riktigt riktigt bra och sedan andra sekunden vänder det hela och då ligger man under jorden och skrota. Jag har alltid trott att det var bara så för min del, mina humörsvängningar, men nej, jag är inte ensam om det. Kan livet vara på det sättet för vi människor ska lära oss att ta vara och uppskatta saker/personer runt omkring oss? Vi alla försöker att intala för oss själva mer eller mindre hela tiden att uppskatta saker och ting men resultatet vara oftast bara kort för det är egentligen oss själva vi lägger mest fokus på. Du ska göra saker som gör dig glad, du ska umgås med personer som gör dig glad, du ska, du ska och du ska.. Det är inte direkt så att man umgås med vissa personer bara för att vara snäll, eller har jag fel?

Att ge och att ta går oftast hand i hand, men vad händer ifall den personen som ge gör dig olycklig och ledsen? Nej, självklart stanna du inte. Du ska ju tänka på ditt eget bästa. Men vad händer ifall man tänker på sig själv och sitt eget bästa? Jo, det ska alltid finnas fördomsfulla personer överallt som dömer dig för den versionen den andra bidragit med. Ja jag vet, det finns ingen eld utan glöd men tycker inte ni att det är lite elakt ifall man dömer sina medmänniskor utifrån hur andra tycker om en? Vi säger till exempel att sättet jag behandla dig kan skilja stort om man jämför med hur jag behandla den tredje? Allting hänger på hur du varit mot mig och hur du är som person (Vissa gånger kan nära och kära spela sig in, allt beroende på om du sårat dom med meningen eller ej).

Jag tror innerst inne att vi alla är väldigt svaga vilket gör att vi, väldigt ofta, sträva efter något som kan vara svårt vissa stunder - styrkan. Styrkan kan vi finna hos andra personer, djur, saker osv. Det är just dom personerna, djuren och sakerna som vi håller oss nära hjärtat. Det man inte får glömma är att inte ta dessa för givet.

Jag vet inte vad jag egentligen vill komma fram till eller vad jag tjänat på att skriva detta inlägg. Ville bara skriva ner mina tankar och åsikter för det finns alltid någon som läser detta inlägg - även om jag inte känner alla utav er.  Men men...


LOL

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL  på dig :)


Thailand!

har kollat igenom Foki's blogg och såg alla thailand bilderna osv. Fan va coolt säger jag bara, bar under himlen? Jag älskar alla turist ställen för de har så många kreativa saker och coola grejer att uppleva.. True paradise! Visst det är skitcoolt och se hur de är annorlunda men de påminner ju om japan och korea. DOck tycker jag thailand har en riktigt nice twist för det är ju väldigt tropiskt! Japan och Syd korea är ju mer stadsaktiga länder och japan speciellt har ju mycket inflytande från Västländerna mest Amerika då. LETS GO TO PARADISE ISLAND ;)

ska blogga om min drömresa någon gång när jag har tid. Atlantis Bahamas!
men måste fixa läxor o sen sova.. skola imorn..surt i know..... hoppas alla har eller ahft ett bra lov.. mitt är OVER! :(


Förkyld

Försöker återhämta mig och mitt gamla leverne som jag hade innan jag gick på jullov.. Måste börja planera och göra upp mina nyårslöften (lite sen men bättre än aldrig, right?). Måste få in mig mycket vitaminer och det gör jag genom att dricka smoothie tihihi. Sitter med ett glas nu som består av vanlij yoghurt, vindruvor, clementin och djupfrysta bär..

Min datorladdare har tyvärr gått sönder =( hixhix.. Funderar att läsa om fjärde boken i Twilight serien igen.. Min svenska är bajs..
Muah


Nattuggla

Hur har ert jullov varit? Själv har mitt varit bättre än förväntat och så bra att jag inte ville hem till Gnosjö igen. Tihihi, vi gjorde inte speciellt mycket nere i Skåneland men det var skönt att äntligen få umgås med tjejerna på hemmaplan.

Jag har vänt på dygnet och kan inte somna förrän sju-åtta på morgonen, hix! Inte alls bra med tanke på att jag börjar skolan på fredag.


Hihi mina söta hello kitty tofflor som jag fick av Trang i julklapp!! ^^



Jag och älskade Mimo


Mjam mjam..


Iii kanske ingen bra bild men ville få med Kikki också.. 4 h sömn den natten..


Jag har inte hunnit önska er Gott nytt år ännu och det gör jag genom att avsluta detta inlägget med

GOTT NYTT ÅR SÖTNOSAR!!
Jag hoppas både ni och jag kommer få ett ännu bättre år och mer kärlek 2010!!


HAPPY NEW YEAR 2010 !

another year has gone away another winter day...
vi ses nästa år :D haha