my heart is not for sale

HIHI LIGGER PÅ SÄNGEN NU OCH FÖRSÖKT SOMNA IN MEN JAG KAN INTE.. SKA UPP HALV NIO IMORGON HIC. HAR FÖR ÖVRIGT INTE GJORT SÅ MYCKET. TRÄNAT OCH UMGÅTTS MED SÖTNÖT OCH L.. VI ÅT POTATISGRATÄNG OCH FLINTASTEK IDAG IGEN. MUMS. EFTER DET SPELADE VI UNO HAHA. JAG KOM SIST OCH L VANN. UNO NEERDS! DET LÄR BLI EN LÅNG DAG IMORGON. BTW KOM PÅ ATT JAG BEHÖVER EN LÄSLAMPA TILL. HAR EN VID DATORN OCH BEHÖVER EN PÅ VÄGGEN BAKOM MIG. ÄR SÅ HIMLA LÄSSUGEN NU. OM NI UNDRAR VARFÖR JAG ANVÄNDER CAPS ÄR FÖR JAG BLOGGAR MED MIN MOBIL. VET INTE HUR MAN ÄNDRAR DET :( GOD NATT IAF. PUSS /T                           


Äta eller ätas

Äntligen läst ut boken Champagne flickan =) Det är en verklighetsbaserad bok och mycket riktigt är den inget annat än bra.. Handlar om en svensk tjej som hoppa av juristlinjen för att arbeta som strippa i Köpenhamn.. Boken var som sagt tilltalande.. ^^.. Har även kollat ut första säsongen av Melrose Place och jag har ingen blekaste aning om säsong två har kommit ut.. Orkar inte kolla upp det.. Jag har i alla fall en bok till som jag köpte när jag var i JKPG senast..

Igår var en riktigt nice dag.. Började med att ... kommer inte ihåg.. Men jag hann i alla fall städa, träffa sötnosarna T & L, åt Koreansk BBQ hos P och dagen avslutades med att vi spelade UNO! Hahaha så kuuuuuuuuuuuul ^^..


Whine up

Vi just nu


Stereo Love

Summer love ^^


When you talk

Allting händer för en anledning




Hmm, jag gillar denna mening.


You can go ahead tell them

http://www.stephaniesuarez.se/images/2009/melrose-place-2009_61938648.jpg

Melrose Place 2009

Vaknade halv tio idag av att mamma väckte mig.. Jag minns knappt när det var senast jag vaknade så här tidigt.. Detta påminde mig om hur det kändes att vakna tidigt, äta frukost, fixa sig och sedan är man redo för att ge sig av till skolan.. Wow, gymnasietiden är verkligen över.... för gott..

Hihi, har börjat följa serien Melrose place.. Den är bättre än förväntat och jag är verkligen glad över att jag fastnat för en serie.. Haha, det var ett tag sedan jag gjorde det men nu vill jag låta mina semesterdagar består av lata dagar, vilket innebär att jag ska tälta framför serier och läsa böcker ^^



Dundertrött

Det tog verkligen tid att ta min gumpa hem från JKPG.. Men när jag väl kom hem började jag städa och tvätta.. Efter det lagade jag mat (???!!!) men det roliga är att jag glömde tvätta kycklingen innan jag började marinera den.. Haha.......

Aja, vill tillbaka till JKPG.. Men först och främst ska jag se till att vila ut mig och återhämta mig från en "näästan" sömnlös natt då jag inte kunde somna.. hichic


I love the way to lie

Klockan har hunnit slå tolv och ännu en "morgon" möts man av kvittrande fåglar utanför fönstret.. Mmm, du sippar ur ditt kaffe och känner hur koffeinet övertar din kropp - sekund för sekund. Inom en kort lopp piggnar du till och är redo för att möta en ny dag med nya möjligheter, nya lärdomar, nya misstag, nya människor..


Haha nej skojar.. Är otroligt rastlös med tanke på hur dåligt jag har sovit i natt.. Paret grisarna sover fortfarande medan jag sitter i köket och dricker kaffe.. Snart ska jag åka hem till lilla Gnosjö (nooo) för att tvätta kläder.. Funderar på att äta frukost utan dom men vi får se.. Tråkigt att äta själv hichic..

Det har varit ett tag sedan någon (haha där vaknade miss T) utav oss har bloggat.. Men jag bjyssar på ett litet inlägg ^^ Generös right?


God morgon ^o^


Beautiful monster

Trött men ändå inte.. Vaknade upp runt 03.00 idag och vid 6 drog jag ut och tränade.. Annars har jag bara tvättat och sen jobbat..

Vill sova men vad är det som håller mig uppe? Mina tankar?


Back to reality

God morgon sunshines ^o^..
Iii hur mår ni? Det var ett tag sedan jag bloggade.. Själv mår jag väl helt ok.. Kom hem till Sverige igår och vaknade precis upp.. Det känns väldigt wierd att vara hemma igen.. Känns väldigt annorlunda och det klickar inte.. Men jag ska inte klaga.. Hihi

Känner mig väldigt sugen på mackor nu haha.. Jag ska mumma mina mackor tills magen säger ifrån..

Tänkte vaknade upp tidigt idag (inte så här tidigt) och hjälpa och umgås med Mami.. Frågan är om jag lyckas hålla mig vaken tills dess.. Känner mig fortfarande trött hic..

Men jag önskar er god natt och sleep tight iaf.. Muaah