Sandy Nguyen, Graduation 2010.

 


Hello Sweden

Varit lite off med att blogga från min sida. Hoppas ni har det bra i Sverige? Själv är livet helt underbart här i USA!! Det känns som jag är hemma men det fattas bara familjen och en fuling till så är resan komplett men jag är roligt i vilket fall..

Vi kom nyligen hem från bion där vi såg Sex and the City 2.. Ettan var bättre men men.. För övrigt har vi åkt runt och runt ^^...

Klockan är bara ett här men vi ska göra oss i ordning för sängdags.. Imorgon ska vi ha en grillfest..

Sov så gott.. Muaah


Thank me Later....


Online with Anh Son.


061210

Lördag idag, shit sista skoldagen är på måndag! Men imorgon så får jag äntligen se Trang och tjejerna! Ett går riktigt snabbt, åren bara flyger förbi! Just nu sitter jag o väntar på att min kompis ska hämta mig. Vi ska till Stranden(Jones Beach). Ska bli skoj, och hoppas att det inte regnar haha. Oh well, sista hang out med gänget innan mitt SWEDEN crew kommer ;)

Om två veckor så tar jag studenten! 26 Juni 2010, mark your calender!!!!!! :)


COOLER THAN ME?


Nya Bal-bilder från BHS Prom 2010!

 

 


GOOD-ASS WEEK!

Jag vet att jag inte har skrivit inlägg på länge, men jag gillar inte och blogga haha. Gör det såklart för mina vänners skull så de kan veta vad jag gör ibland här borta! SAKNAR ER ENORMT! Jag kan inte fatta att ni ska åka hi snart! Det har redan gått över ett år snart och jag är glad att de som kunde komma ska komma! Ni andra, ni vet att jag saknar er. Vi har en speciell relation, eller jag tycker det iallafall. Vart enda person är unik till mig och detsamma gäller relationen.

Till mina kusiner Anh och My.
Jag saknar er jättemycket, ni betyder så mycket för mig! haha och nu tänker dom "Nu är Sandy Konstig igen". Nej skojar bara, Anh vet vad jag menar. Jag bryr mig om er och vår kontakt är riktigt bra. Tack vare både sidor. Är stolt över de personerna ni är idag, ni är duktiga och ni tar verkligen inte skit från någon ;) Vi syns i Juli hoppas jag!

Hur som helst denna veckan har varit OMEGA!! :D
Första så hade jag bara skola i två dagar. Resten av veckan ons-fre idag så har det varit FINAL EXAM week och jag hade bara en och ta oh de vart idag. Ett jävla bög test som jag inte ens borde ta men var tvungen iallafall. Men det var ingen skada, jag avslutade tidigt och tog bussen hem till Jean. Vi städade fifan vilket jävla bombnedslag haha! Sen kom Carol och lagade omellett till mig. Vi åt pizza, känner mig fet. ska träna i sommar hade jag tänkt hahah!
Annars har veckan varit riktigt nice, ledig i två dagar med mamma! :) Hon tog ledigt. Vi stack o skrev ut bilder, handlade mat i Queens. käkade dimsum o massa annat. BTW mat för över 200 dollar.. Got damn, ska ju mata 5 grisar om några dagar! VÄRLDSMÄSTERSKAPET (VM) ÄR PÅ GÅNG!!!!!!!! HAHA, vilka jävla matcher! Jag hejar på på på på på .......... Jag vet inte än :(  Vi få se. Brazze eller Italien. ;P Och alla trodde holland skule vinna sist haha. VIVA A LA ITALIA! Undrar om ZZ är retired? IDK har ingen koll.. Jag som älskar fotboll :(

Hur som helst VM på gång, FOLKET kommer söndag!! :D Ska hämta dom på JFK. och måndag sista skoldagen!! Sen softaaaaaaaaaaa! 25 JUNI - GRADUATION REHEARSAL...... och sen krigsdagen 26 JUNI, dååååååå smäller deeeeeeeeeeeet! :D

PS: NY DESIGN på hemsidan. dock så är de bara en tillfällig header.... ska fixa en under sommaren ;)
OMgg, kan inte fatta att sommaren är redan här känns som 2009's sommar nyss avslutade!!!!!!!!!!!! :O


SUMMER 2010 !!!!!!!!

 


My shining star

Kan inte klockan slår 3.30 någon gång? =( Hiiic.. Imorgon bar vi oss ner till Skååååååne.. Min älskade flicka ska ta studenten.. Hoppas verkligen på att det kommer bli sol imorgon för deras skull (och för min del också hähä).. Känner mig en aning trött och hungrig men vill inte somna.. Vill vänta men frågan är hur länge jag klarar av att vänta? Ska förmodligen lägga mig på sängen och fortsätta läsa min bok - Champagneflickan.. En verklighetsbaserad bok *tummen upp*.. Jag har även hittat en mobil som faller mig i smaken.. Jag vill verkligen ha den nu nu nu.. Men det ser inte ljust ut med tanke på att jag reste förra månaden och ska resa på söndag ='(.. På tal om det så kan ni inte nå mig via mobilen längre.. Mitt simkort fungerar inte längre och mobilen använder min bror nu.. Skall fixa ett nytt nummer efter jag kommit hem.. Muaaah!


Äntligen

Det har gått fem dagar sedan jag tog studenten och jag känner mig redan mycket stressad över mina framtidsplaner.. Jag vill så mycket men ändå inte (låter sjukt, jag vet).. Jag har lyckats ta tag i vissa saker nu och det känns bra..

- Ringde ett samtal till .....
- Slängt iväg ett mail till .....
- Räknat ut mitt snittbetyg
- Packat till USA
- Städat lite i mitt rum


Det jag har kvar att göra är
- Packa ner mina papper och alvedon till USA
- Packa ner saker tjejerna glömt kvar efter helgen
- Dubbelchecka mitt bagage
- Måste göra t-testerna

Jag får sluta sova så mycket som jag gör :(.


S2


13.21

God morgon!
Haha shit, jag somnade direkt när jag lade mig ner på sängen igår. Det var inte meningen att det skulle vara så hichic.. Sen så vaknade man upp 11 timmar efter och tror att man sovit i fem timmar.. Damn.. Jag har sovit gott i alla fall.. Hoppas ni har det med ^^..

Idag slapp jag jobba hela dagen som tur var.. Sitter och dricker mitt kaffe nu och snart ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig till jobbet..

Träffade på min älskade pappa nyss som hade kommit hem från en utbildning.. Han frågade mig om jag inte hade någon skola idag? Say what? Haha, han har väl inte glömt att jag tagit studenten? Haha! Det var lite kul..

Önskar er en superduper fin dag.. Muuuuah

Min älskade klass <3

Jag och frugan

 

Jag och finaste Meri

 


You&I

Efter en helg utan att checkat mailen.. Hix

 

Btw, coolt att jag och Sandy bloggar samtidigt!

 

Vad mer har jag att säga? Jo, jag saknar dig hiiiiiiiiiiix


Ballinn


Stuuuuuuuuuuuudent!

Min dag var super! Kan inte beskriva med ord hur det känns att få uppleva en sådana här dag! Jag vill verkligen tacka er alla för att ni gjorde min dag till en oförglömlig, superduper och en utav dom bäääästa dagarna i mitt liv! Jag vill jättegärna ladda upp bilder men grejen är den att jag hittar inte min kamera och bilderna från andra lär jag inte få förrän typ imorgon eller något.. Hiiiic! För övrigt ligger folket och sover.. Jag har städat sedan vi kom hem.. Väntar in min väninna som skulle ta en "promenad" med en kompis och det gått några h.. Undrar vart hon tagit vägen? Idag har dagen varit konstig.. Haha.. Hänt massa oförväntade grejer men det har ändå varit en bra dag.. Nej, nu ska jag byta om och sedan krypa ner hos Kikki.. Sov gott!!!


18th bday surprise!

jag o jean planerade överrsakning för Carols födelsedg. hon visste inget helt clueles smen de va skoj me vännerna och stort tack till henne syster Karla oh hennes mamma! utan dom hade de inte gått!! ^^

CJ och Jag!!! (L)


Prince of Persia/Sex and the City 2

förra veckan så kollade jag pås SATC 2 .. Den va helt ok. idk man somnade 4 gånger unde rfilmen.. Detta var under Karla's födelsedag. Carol's syster...


Igår var jag ute och kollade på Prince of Persia!!! SKIT BRAAAAAAAAAAAAA FILM! :D:D:D:D MUST SEE OKE ;)


Heartless

Det har varit en bra dag idag.. Vaknade upp vid elva och vid tolv åkte vi och köpte spriten.. När jag kom hem kände jag mig svag i kroppen och näsan rann.. Gick och lade mig och när jag vaknade upp så kände jag mig ännu svagare men var tvungen att stiga upp för vi skulle handla mat till festen.. Det var supermysigt och roligt att umgås med S och K ^^.. Fick äta banh bao idag! Muuuums s2


En ny produkt i min samling.. Jag äääääälskar hårprodukter!
Socker rekommenderade denna hårinpackning från märket TRESemmé.. Hoppas den är bra! Om den är bra så kommer jag säkerligen köpa schampoo och balsam från samma märke.. Just nu använder jag Joico K-pak och produkter från Björn Axén.. Helt ok bra är dom..

Jag skulle vilja testa på produkter från Loreal och Wella också..


Till dig Sandy ^^


En obeskrivlig känsla

Jag kan verkligen inte somna.. Jag känner hur känslan rusar genom hela min kropp.. Jag kan inte inse att det är äntligen min tur att bära den dära vita klänningen, den dära studentmössan, springa ut till mina nära och kära, stå på flaket och skrika tills man tappa rösten, sjunga den dära studentsången.. JAG KAN INTE FÖRSTÅ ATT DET ÄR MIN TUR I ÅR!!!

Jag är så himla glad men samtidigt så rädd.. Rädd att något dåligt ska hända, rädd att någon nära och kära inte kommer befinna sig på plats, rädd att jag ramla, rädd att jag spiller på min klänning, rädd att bli besviken.. Är det så här det ska vara? Nej, det är självklart jag som är negativ eller?

Jag hoppas innerligt att alla kommer vara glada den dagen.. Oavsett vad..

Gör inte mig besviken.. Hic


Day N night

Har grillat med klassen idag. Det var verkligen dunderkul och mysigt! Vi satt och pratade om gamla minnen under våra tre år tillsammans.. Det har bara flygit förbi! Jag ångrar verkligen inte att jag bytte från Sp till SmTu..

Har nu fixat mina fötter och tagit en långdusch.. Sitter nu med ansiktsmask..


Apologize

Det var ett tag sedan jag bloggade.. Jag har haft fullt upp på sistone.. I torsdags kom mina skåneflickor upp och vi umgicks med min söta socker.. Fetade oss hemma hos bröderna.. Kändes skönt att vara hos dom ensamma.. Tihihi.. I fredags joinade min älskling oss.. Mot lördagen begav vi oss till Svenljunga och firade sötaste Vivian och Kimpo! Vi kom lite sena så vi missade grillningen, tårtan, presentöppningen och när de söp.. Hichic men det var kul ändå =D

I söndags firade vi morsdag genom att jag och T bakade tårta till mamma.. Så glad mamma blev! =D
Idag åkte min älskling hem MEN Linh kom hem idag! Välkommen hem sötnos!!! Vet inte om du fick mitt sms men jag hoppas på det iaf!

Hämtade även ut min studentklänning idag.. Blev inte jättenöjd och ja, jag vet inte vad problemet är men jag är inte nöjd som jag borde vara hichic.. Jag vill köpa en till men mamma lär ju döda mig..

Iii jag undrar verkligen hur min studentplakat ser uuuuuuuuuuuut!! SÅ HIMLA NYFIKEN :( och vad den dära tönten har döljt för mig.. Hichic.. Jag får inte veta något och det känns inte kul =(..

När vi var och handlade

Haha s2

Jag och Mimo hos Vivian