Lättnad


HAHA SANDY!!!

Haha så bäst du är... Gjorde min dag.. Såg inte videon förrän nu.. Hoppas du mår bra!!! ^^ Så gullig du är..

Det har för övrigt inte hänt så mycket.. Har mycket skolarbeten och andra bollar uppe i luften samtidigt.. Känner mig stressad =(.. Var ute med de andra i lördags.. Trodde det skulle ge mig ett tillfälle där jag kan slappna av och sluta tänka på vad jag måste göra men vet ni vad? Jag gäspade mer än vad jag log.. -.-'.. Sen fem timmar efter jag kom hem var jag tvungen att dra ut och övningköra.. Gick bajs............ Like my bestfriend said: Jag måste ta en sak i taget men jag måste verkligen göra detta och detta..

Förlåt för jag är dålig på att höra av mig =(.. Hoppas att ni alla mår surveränt och är pigga och glada..

Muaah


ToxBox


TokBox - Free video chat and video messaging


En fattig student..

Klickat hem två par skor och en produkt från Hawaiian Tropic Tanning Oil.. Vet inte om det var värt det men det gjorde min helg bättre i alla fall.. Tror jag.. Nästa månad kommer ett par gladiatorskor som jag beställde i början av månaden också .. Om några dagar ska jag betala min studentresa också.. Blööööööö.. Nästa månad är det tänkt att vi ska boka biljetter till nästa resa.. Haha, jag får skratta nu och gråta sen.. =(..

Förresten på tal om shopping.. Var och shoppade med C igår.. Vi skulle egentligen bara till Lilla krogen och äta men det slutade med att vi sket i att äta och shoppade istället.. Fick med mig hem ett nattlinne, trosa och skönhetsprodukter.. =D

Hejdå pengar
Hejhej fattig student..


Ingenting är omöjligt


http://lecknepartners.files.wordpress.com/2009/01/fear2.jpg

 

När jag var yngre var två av mina största rädslor spöken och att gå själv i mörkret. Jag kunde inte tänka mig tanken att gå 500 meter själv utan att vara rädd. Det var oftast någon som följde med mig ända hem från parkeringen eller halva vägen hem (Trang oi, kommer du ihåg då du var tvungen att följa mig den lilla biten från mig och dig? Trots att det bara var en gräsmatta mellan oss? Haha). Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde mig rädd. Kunde det har varit att jag trott någon tittade på mig? Följde mig? Jag vet inte.

Idag har jag vuxit ifrån mig dom rädslorna eller nästan i alla fall. Då när jag var yngre, tänkte jag att detta skulle vara omöjligt men idag står jag här och är den som kan följa kompisen till parkeringen för att lämna av denne utan att vara rädd. Det trodde jag aldrig om jag ska vara ärlig. Vet ni hur jag lyckades? (A).. Jo, jag började ta promenader själv när det var mörkt. Även om jag var skiträdd så fortsatte jag att gå.

Mitt nästa steg är att sluta vara rädd för att känna mig ensam. Jag fruktar det verkligen. Jag kan ge allt bara så länge jag inte känner mig ensam. Jag vet att jag kan men vägen dit är så lång men det är inte omöjligt. Om jag klarade av att sluta vara rädd för spöken och att gå själv i mörkret, då kan jag också detta. Mitt första steg kommer jag att ta i slutet av detta året, förhoppningsvis. Jag vet att jag kan och jag ska bevisa det för mig själv. Men jag är så jäkla rädd. Tänk om jag begå ett misstag? Tänk om jag böla efter min familj? Tänk om jag böla efter mina vänner? Tänk om jag inte klara det? Tänk om jag banga för att jag är så rädd? MEN tänk om detta kommer vara en utav det bästa jag gjort i mitt liv?

Vi låter tiden visa mig vart jag ska vara.


http://media1.kossan.se/roliga-bilder/p/kaerlek_i_himlen_1.jpg http://kaospilotingemar.files.wordpress.com/2008/03/flygplan-himmel241w2.jpg http://www.barncancerfonden.se/Global/Bilder-Fonden/Pressbilder/HOPE_narbild_baksida.jpg





Wiie äntligen!

Hängde med Cindy till Anderstorp efter skolan idag.. Då är studentklänningen äntligen fixad.. Tack vare Cindy som fick tag på en skräddare.. Jag hittade en men där tog dom 2 k plus tyg... Riktigt dyrt.. Men här ligger min klänning runt 1,2 - 1,5 k inkl tyg .. Tihihih.. 

Hittade flera olika modeller som jag ville ha men till slut blev det denna, med hjälp av Trang, Sandy och Alex som fick välja åt mig.. Thank you sweethearts.. Nu är det bara skor kvar..

Aja, nog om studentsnacket.. Hoppas ni haft en bra dag.. Muah


"In every bitch, there's a man who made her that way"

Sommar..


 


Äntligen helg!

Wiiiiiiiie... Vi har nu suttit och arbetat med projektarbetet i tre timmar i sträck.. Det är äntligen helg! Väntar på C nu som är ute på lite ärenden.. Frågan är: kommer jag att orka med att påbörja min andra inlämning idag? Håll tummarna nha sötnosar..

Personen som gjorde min dag idag var L.. Tihih, ser fram emot hur resultatet blir.. Hoppas på det bästa.. Tack gumman! ^^

Önskar er en fin helg.. Muah


Mobilbilder





Den blåa byxan är för stor och den svarta är för liten.. What to do? =(


Mimooo, min tröja är finare!!! (A)



En utav mina bikinisar till Rhodos..





Just for you Trang! ^^


När jag har tråkigt Haha








Trötter

Känner mig så allmänt stressad och det gör mig så trött konstant.. Matte C provet är äntligen över.. Det som återstår är inlämningen på söndag och mitt talmanus på måndag. Imorgon ska man sitta kvar efter skolan och arbeta med projektarbetet med min grupp.. Det har vi gjort sen några veckor tillbaka. Tummen upp för oss!

Vill egentligen festa i helgen men denna helg blir det en plugghelg som förra helgen.. Ska träffa min socker och C i helgen, är det planerat iaf.. Ska också sova ut mig..

Förresten jag fick mina saker igår och idag som jag har beställt. Kanske visa mina saker om ni har tur ^^ hähä skojar..

Muaaaah


Tuyet Pham

Tänkte dela med mig lite hemlisar till er läsare.. 10 sanningar om mig.. Here we go..

1. Jag sover nästan alltid i nattlinne
2. Min tredje bästa vän heter Hello Kitty
3. Jag är som trögast när jag är trött
4. Jag är sämst på att laga mat (drömmer om att gifta mig med en som kan och älskar att laga mat)
5. Jag älskar att skriva
6. Jag uppfattas oftast som kall och osocial när jag chatta (Jag brukar sitta och kolla på kläder och modebloggar samtidigt, men inget jag vill säga när de frågar vad jag gör.. haha)
7. Jag har perioder där jag äter allt jag ser och perioder där jag lever på en-två måltid(er) om dagen
8. Jag lyssna hellre på techno än lugna låtar (mina s.k. emolåtar)
9. Jag är en typisk dotter som vill vara som sin mamma (Jag försöker, väldigt ofta, leta efter sidor där jag är som mamma, haha sjukt barnsligt men ja)
10. Jag får skjuts till och från skolan väldigt ofta (varje dag :$)


Tuyet du är bäst fan!

HAHAHAHAH! jag få ta detta med dig "one on one" . haha roligt att så lite av dig kunde få mig att dö av flabb och du vet inte ens vad jag pratar om. haha, skriv imorn så ska jag berätta.

Ialf har haft riktigt fult väder sen onsdags.. inte nog med det i helgen så föll träd ner och några föll på hus, och elektricetet banden ramlade av med. riktigt dåligt var det! men jag är inte nere för det. längtar tills fredag då det är talent SHOW! :D ska bli skoj. jag ska filma hela med mitt BTV-crew. Wop wop , ska vara fotograf med så de ska bli riktigt skoj!
tänkte dela med bilder från de förflutna! GOOD TIMES, och än idag så finns dessa människor i mitt liv. Tack, jag uppskattar er mer än vad ni tror. :)  *De finns en anledning till varför vissa människor inte finns i din framtid idag, folk visar sina riktiga färger och de är bara att DUMPA dom. Missförstånd kanske händer, men vet du vad, jag har inte tid med små folk who only likes to bitchin around!!!!!!!


Söndag

Wiiiie, äntligen klar med min inlämning som jag satt i tre timmar med.. Äntligen.. Skulle egentligen plugga i lördags då C kom med mat till mig.. Tack gumman! Vi skulle plugga tillsammans men vi hittade på andra saker att göra istället..

Segade mig på sängen tills klockan 18.00 idag.. Det var verkligen skönt.. Tihih

Hoppas ni haft en fin helg..


God morgon sunshines ^o^


Holy shit



Ooooooooooooohhhh... Jag blev så förvånad när jag såg vilket datum filmen skulle visas på duken.. Jag vill se den så mycket.. Ska nog börja läsa tredje boken idag, nu.. Blev så sugen efter jag såg trailern.. Btw, senast när jag var ute med tjejerna och kollade på New Moon så slutade det upp med att jag fick svininfluensan av min snälla vän som var så generös.. Denna gång står jag nog över.. Vem vet, jag kanske ligger på sjukhuset nästan gång.. Tihihih skojar gumman!


Studentplakat

Har kollat igenom äldre bilder då man var liten.. Tänkte ta och välja ut en bild till studentplakatet.. Blir så glad!!!!!!! =D STUDENT 2010 FFS!!!!!! Iii, var så himla söt när jag var liten (låter lite konstigt) men vad gick snett nu när man blev äldre? -.-'


Ps. Trang oi.. Ville du göra den eller ska jag fixa den? Tihih hör av dig älskling


Im gonna give it to you tonight


Har lyssnat på denna låt hela dagen.. Låten får mig att tänka på Mimo och Yanyan.. Undrar varför för jag har faktiskt ingen aning om varför själv..

Har pluggat projektarbete idag.. Det kändes kul att se vad andra städer hade att erbjuda. Det fick mig att vilja flytta från Gnosjö ännu mer. Jag vet inte om det är bara jag men jag trivs så mycket bättre i städer. Det får mig att känna mig hemma och glad. Tänk er.. Du kan gå ut och ta en fika när som helst, du kan gå ut och festa, du kan gå på bio, du kan göra spontana saker utan att planera, skaffa skjuts eller överhuvudtaget åka i en bil för att göra det. Allt detta känns bra. Speciellt om man bor i samma stad där man har sina vänner (SÅ TJEJER OCH ALEX, se till att flytta till Jönköping snarast eller när jag finns där! haha)..

Då man verkligen ta vara på allt detta är när man flytta från en större stad till en liten ort.


11 mars

Ska ta mig själv i kragen och rycka upp mig själv.. Jag mååååååsteee.. Jag har dom bästa runt omkring mig men ändå så beter jag mig som ett levande lik..

Ska inte låta något bita på mig.. =)


How could you be so heartless?

Kusin: Tuyet, you´re a jerk!
Jag: haha Tommy! Du lever!
Kusin: Du med, hahaha. Hur står det till?
Jag: Det är fint tack. Hur är det själv? Hur är livet?!
Kusin: Härligt, har du gått ner i vikt på sistone? Haha, det är finemang hära!
Jag: Haha skojar du med mig? Vi har inte pratat på tre månader och det första du frågar är om jag gått ner?

Han är så underbar..


Kanye West - Heartless


HALLELUJAHHHHH

JAG ÄR KLAR MED PARSONS OCH SYRACUSE! HAHA.........

fuck också. St rose skrev nyss och dom har ej fått transcripts......... WOOOOOOOOOOOOW that is pretty shocking cause we sent them MONTHS AGO!!!! FAIIIIIIIIILLLLLLL ON SYSTEMM!


OMG Tuyet!!

FAN LÄNGTAR TILLS STUDENTEN MED NU!! :D OMG!! fett nice! Me like Alottttt!!

haha där fick jag ut min glädje. måste plugga nu och vätnar på min lasagnaaaa!:D


STUDENT 2010! 92 dagar kvar

 

Snea GKC

 

Ps. Dina grejer kommer senare Sandy..

 

 


Present från Linh och Phiphi!

Thank yooooooooou!

 


Snart...

är man klar! Har faktiskt inte insett hur mycket jag har och göra förrens idag efter skolan. Har ett nytt projekt för Advertising. Läste inte ens igenom lappen. Jag har också mitt Broadcast TV projekt som handlar om Athletes och missförbruk av Steroids. Ska intervjua skolan's sprint lag(Trackteam) på onsdag förhoppningvist. Måste tanka hem video och bild material för att redigera hela packetet senare i veckan. Jag har nämnt att jag är snart klar med min Parsons projekt. Har gjort bilderna, ska bara skriva 3 st beskriviningar och sen kolla igenom min uppsats igen och få den rättad av en engelska lärare. Jag ska också läsa ett kapitel av boken jag hatar haha, har prov på det kapitlet imorn. Palla! Efter jag har läst klart så ska jag göra min government läxa och alla andra bög läxor. Btw Gossip girl är tillbaka idag! Den börjar om cirka 30 minuter. Gissa om jag kommer göra något utav det jag har skrivit ! HAHA. Kommer vara riktigt tröt imorn! Dock så hann man göra klart scholarship skiten!!! :D Where ma money at!!

[Jag och Carol ]



Pix

Tycker om denna bild! tihihi men hallå, det fattas en socker?!

 

 


En stooor bamsekram

Till mina underbara vänner

 

"my hello kitty world" haha

 

Tihih Trangs julklapp till mig..


Pusspuss

Tiden går så fort.. Imorgon blir snyggingen 21 år och den andra tönten 23... Gamla gubbar (A).. Tur att jag fortfarande är 18 i alla fall.. Någon måste ju stay young.. Haha skojar..

 

Iii, det är inte alls långt kvar till studenten.. Måste komma igång med mina inlämningar idag och ansöka till högskolan, bara för skoj skull.. Jag ska bli bättre på att planera.. Håll tummarna nha.. Jag suger på att planera..


En sprucken spegel i tusen bitar

Öppna dina ögon. Titta på mig. Titta noggrant. Ser du orättvisan som du fyller hela min kropp med? Det handlar inte om dagar, veckor eller månader utan om år.


I used to think
I had the answers to everything,
But now I know
Life doesn't always go my way, yeah...
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize...

I'm not a girl,
Not yet a woman.
All I need is time,
A moment that is mine,
While I'm in between.

I'm not a girl,
There is no need to protect me.
It's time that I
Learn to face up to this on my own.
I've seen so much more than you know now,
So don't tell me to shut my eyes.


In The City Of Dreams


Gone

Måste återhämta mig.. Cepe är vad jag har varit på sistone.. Glömt plånboken på bussen, glömt låsa toalettdörren när jag ska duscha, ouppmärksam, skickat sms till fel person, glömt svara på sms som jag fått osv..

Nu är praktiken äntligen över..

tack!


2 dagar kvar

Trött på att gå upp klockan halv sex varje morgon.. Men snart, snaaaaart, får man äntligen stiga upp klockan nio istället för halv sex.. =D


2 dagar kvar

Trött på att gå upp klockan halv sex varje morgon.. Men snart, snaaaaart, får man äntligen stiga upp klockan nio istället för halv sex.. =D


Prinsen i mitt hjärta

http://theoc.download-tvshows.com/wp-content/uploads/2010/01/adam-brody-the-oc.jpg

 


Den största synden?

Idag hade man en intressan diskussion i skolan under Government klassen med Mrs Razza. Vi pratade om vad den största synden skulle kunna vara. She stated that Lying is the biggest sin ever. Hmm, is it really? What about murder? Vad gör mest ont, att folk ljuger för en eller att man blir mördard?


Haha själv så tycker jag att det inte finns en synd som är den största. Det finns många synder i livet som verkligen inte går att lista upp från 1 till 5. Oh well, whatever you decide is your decision.Annars så har man haft en soft tre-dagars ledighet. Fredag blev ännu en snödag så vi fick stanna hemma haha! Jag tror inte jag har varit så lycklig kl 5 på morgonen! TACK J och E för att ni textade mig. Hemtelefonen är lite trasig just nu.
Igår var man på Walmart haha, längesen jag var där. Köpte en ny tandborste!!! HUR OFTA KÖPER NI NY TANDBORSTE? Tandläkare säger att man borde byta vart tredje månad. hahaha jag vet att alla inte gör det så ni behöver inte skämmas och ljuga! ;) Haha påtal om lögner. Nej MIMMI du kan inte laga mat! För jag har aldrig sett dig laga mat till mig så därför KAN DU INTE LAGA! Du får helt enkelt laga till mig en vacker solig dag så får jag bedöma och då kanske min åsikt ändras;) hahaha skoja bara meiimeii!!

Pratade med Aleng igårnatt! Phi hade redan lämnat då vilket jag var förvånad för de har visserligen gått snabbt! EXTREMT snabbt! Han är väl hemma i Sverige nu. AW =/ Längtar tills jag få träffa Aleng i sommar tillsammans med alla andra! Syrran, Kikki, TÄT och mina tjejer! haha Tuyet oi... jag minns inte mina drömmar så jag ve tinte om jag drömmer om dig... hahaha ! sOrry booo.

Jag köpte även en ny mascara, Maybeline New York Stilleto blev det. Har någon använt den? Jag tycker den är skitbra! Jag testade telescope i somras för T hade den men ja jag gillar Stilleto mer den är riktigt bra!! Fina och naturligt långa fransar !! Wop wop. köpte lite hår och ansikts produkter med.
Oh well, jag måste börja läsa en bok nu. eller snarrare två böcker. En fet och en smal. Den feta heter "Invisible Man" och den smala heter "The Stranger" PALLA! FAN VAD JAG HaTAR ENGELSKA!

Förresten om ni har farmville skicka gåvor till mig!! Behöver bygga upp mitt häststall hahaha!! Help me out okay. Thanksssssss!!

här kommer lite bilder:
Arbetar på mitt projekt just nu!
lite photoshop. Fan vill ha tillbaka min laptop. Fucking sega snigel data jag har.
så långa fransar fick jag med Stilleto mascaran.
I DIGG IT.
hoppas Tuyet är glad! :D This is all for you. I miss you!!!!


Nu andas vi..

Jag känner mig så uppjagad och stressad..

Bara att gilla läget. Sluta klaga, sluta gnälla, sluta böla och sluta tänk på hur dålig dagen har varit..





Världens gulligaste

Drömde om mig och Sandy.. Jag minns inte den senaste gången jag drömt något om henne =(.. Har du drömt något om mig, Sandy?!!! GRRR! Haha skojar

I lördags blev det utgång med vännerna.. Det var kul och bra musik.. Därefter spenderade man tiden med turturduvorna.. Tihihi.. Avundsjuk på T som har en pojkvän som kan laga god mat.. När kommer jag hitta min man som också kan laga? =( haha skojar..

Bjyssar på en gammal bild från i somras

 

 

Blä, jag tog sönder mitt, mitt värdefulla, armband i lördags =(