My honey

Klockan är snart ett.. Två har redan somnat och här sitter vid och fular oss..

Snart ska jag lägga mig.. Jättekallt hos bröderna, tror jag håller på att bli sjuk.. Hic

Gissa vad jag fick idag?! Joooorrrdguuuuuuuuuuubbar s2

Gissa av vem? o^^o

God natt

 


Mina älsklingar

Igår såg jag mitt första gråa hårstrå. Jag skojar inte.. Hic, det var inte kul..

Efter jobbet umgicks jag med min Socker.. Hon hjälpte mig med mitt hår.. Därefter träffade vi tjockis och S och fetade oss..

Idag kommer Mimo och Yy tihihi.. Äntligen! Jag vet inte vilken tid dem kommer men hoppas dem är framme efter sju iaf så jag kan möta upp dem.. Imorgon kommer min älskade BFF!!

s2


Tryggheten du ger mig

Jag har verkligen ingen koll på något överhuvudtaget. Fick ett sms från tandvården igår att jag hade tid idag. Vaknade upp strax innan åtta och skulle åka med bussen till värnamo kl nio.. En halvtimme innan fick jag reda på att brorsan och lillbrorsan skulle också dit för lillen hade också tid.. Somnade om och hann sova i en timme.. När vi kom fram vid kvart i elva, då fick jag reda på att jag och Tony hade tid samtidigt.. Tänkte "oh vad coolt att vi har tid samtidigt". Men grejen var den att det var han som hade tid men de skickade smset till mig för jag bad dem göra det så jag kunde påminna honom för några månader sen. Min tandläkartid var egentligen imorgon! Damn... Men som tur var kunde jag avboka min tid för jag hade varit på besök hos tand...blablabla.. i Jönköping..

Har druckit två koppar kaffe nu men funderar på att lägga mig en stund innan jobbet..

Saknar dig.


Tuyet Pham

I couldn't ask for a better friend, sister and flying heo. They got nothing you Tät ;)

GUSTAV FOREVER ELLER HUR ? ;) hahaha ghetto bitch!



Socker

Har umgåtts med min socker idag s2.. Det känns som jag inte fått träffa mina tjejer på flera år.. Hix trots att jag var borta i en vecka och innan dess så träffade jag Tjockis samma natt.. Haha btw, fick smaka på hennes matlagning.. Förstår inte varför hon lever på skräpmat när hon kan laga mat -.-'.. Den tjockisen..

För övrigt så kan jag fortfarande inte smälta att jag tar studenten nästa vecka.. Om det inte vore för Socker skulle jag inte insett att det är nästa vecka det smäller! HOLY SHIT!

Packade nyss upp mina saker ur resväskan.. Snart är det dags för att packa till USA.. Haha daaaamn! Kommer sakna mamma så mycket =(..

Måste till skräddaren imorgon och sedan lämna in mina skolböcker..

Min bebis s2

 

AND OMFG! SANDY IS SO DAMN HOT HOT HOT! *flört*

 


Drake - OVER

Sorry man jag har varit lat med bloggandet. pallaaaaaa inte helt enkelt   så play this song and scrolla down to look at prom pics from bhs prom 2010 =D




Prom Queen 2010 Sondo Carol, Prom King 2010 ROSS Jean, Edith, ME and David

 

Me and CJ (Prom Queen 2010 ROSS)

 

The Queen gives her loyal friend a Kisssssss ! haha

 

Michelle, Andrea, ME, Anya, Shivani

 

Sandritooo and Me :D

 

PArtyyyyyy bus!

 

Ramon and me

 

The couple Picture!! :)

 

The boyyys!

Denzel, Michael and Sandritooo cherpp haha

 

har fler bilder men de finns på facebook o några ha ej laddat upp än. BUT there you gooo, PROM OF 2010. :D



Jahap

Trodde jag sovit i fem timmar idag men det var tydligare en timme mindre.. Steg upp och började jobba.. Var inte trött förrän klockan slog sex.. Nu är jag dundertrött.. Inte ofta man får jobba samma dag som man kommer hem från en semester. Fick ett mail från min eng-lärare idag.. Hon säger att hon inte fått min uppsats som jag skickade in den 3 maj.. Så irriterad.. grrrr


Nästa vecka tar jag studenten och sedan USA! Helt sjukt man!


Hemma! ^o^

Hur mår ni sötnosar? Hoppas ni haft en bra vecka.. Tihihi.. Kom hem sex i morse och insåg hur mycket jag saknat min säng. Tog inte mer än 5 min för mig att somna efter jag lade mig..

Gick in till min finaste mamma och kramade om henne när jag kom hem.. Därefter blev man väckt av lillebrorsan som kom in och pussade mig.. Haha, visste att han skulle bli glad av min present o^^o!

Annars har resan varit roligt. I början av resan längtade jag hem men det blev bättre och bättre =D..

Andra dagen vid poolen

PS!! Sandyyy, ladda upp dina balbilder! Jag vill seee!

 


 


YES YES YES!!!

Skickat in fyra inlämningar nu.. Återstår en kvar som jag ska kolla igenom!! yes yes yes.. Trodde aldrig jag skulle klara det men med lite redbull och kaffe så blir det lite jobb!

RHODOS I NATT!!

Ska umgås med min tjockis lite innan vi sticker... förhopnningsvis om hon inte sover.. Den tjockisen..


En resa

Jag är inte värd denna resa. Jag har knappt tagit tag i mina plikter. Nu står jag här och vet inte vad jag ska göra.

Damn me.


My baby

God morgon? =P
Iii det har inte hänt så mycket på sistone.. Testade min klänning igår och ska göra det imorgon igen därefter träffade jag min socker en liten stund då jag hade pluggat klart .. Tihihi, tiden går alltid snabbt med henne.. Blä, hon är förmodligen på tåget nu hic.. Hoppas gumman har skoj där under långhelgen.. s2

Somnade inte förrän kl fyra igår.. Tog mig upp efter fem timmars sömn och drog till läkaren.. Blöö, var inte alls beredd på att jag skulle få två sprutor i ansiktet .. Trodde jag skulle få någon sorts kräm eller något men men.. Jag känner mig fortfarande lite rädd så ska sova bort min rädsla.. Första gången jag var hos en läkare..

Haha jag failade idag.. Skickade ett sms till min sötnos A och skrev "Jag är hos läkaren nu, jag kommer att dö =(".. Det låter som ett dödsbesked men jag menade dö av rädsla.. Han har tjatat på mig att gå dit sen ... hm några månader tillbaks? Undrar hur hans reaktion kommer vara när han ser smset? Haha

Önskar er en fin dag.. Muaaah


Fel

Nej. Nej. Nej. Nej.

Borde inte.


God natt

Var otroligt trött vid elva men tvingade mig själv till att fortsätta plugga.. Nu kan jag stryka över två inlämningar.. Bara att fortsätta och kämpa..

I lördags blev det middag hos frugan.. Lasagne och sallad.. Tihih.. I söndags fick jag min budapest av min fruga.. Tihih så söt.. s2 Mot kvällen blev det lyxshake med mina sötnosar.. s2 Idag fick jag i mig ännu en budapest. (frugans fel). Haha.. Inte bra med så mycket sötsaker..

Imorgon ska jag till tryckeriet (projektarbete), på min första lektionen på typ en vecka, måste till läkaren och därefter testa klänningen och sen ja, plugga..

Ibland känns det som jag vill ge upp men det är endast mig själv jag har att skylla på.. Jag är en typisk person som plugga i sista minuten men ändå kunna få bra betyg.. Men nu när alla inlämningar ska lämnas in på samma gång så klarar jag inte av det.. Nackdelen med mig men jag ska kämpa.. Inte ens lönt att tycka synd om sig själv för det är ingen som gör arbetet åt en.. Right? =)

Kämpa kämpa kämpa..


Alicia Keys - Unthinkable (I'm Ready) - Written by DRAKE


Im yours


 


7 maj

http://lyxmys.blogg.se/images/2008/love-you_16714901.jpg


Kommer jag?

Så pirrig.. Ska jag göra det? Kommer jag klara det?

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Håll tummarna..


"Jag vill inte vara jag, för jag är ingen"

Hade en lektion idag och det var bild.. Det var den sista lektionen för kursen, äntligen!

Efter jobbet gick jag ut och motionerade med K i en timme.. Det var trevligt.. Pratade för det mesta om studier..

Imorgon ska jag upp tidigt och köra ... igen... I måndags gick det verkligen dåligt.. Ville stanna bilen och börja lipa.. Blivit så känslig på sistone.. Min kropp mår heller inte bra.. Försöker trycka i mig lite vitaminer nu, äta bättre mat (inte mackor då) och motionera mer.. Jag hade svårt för att somna för ett par dagar sen men efter att jag motionerade i måndags, har det gått bättre vad gäller det..

 


Min kärlek

Iii vi har nästan inga lektioner kvar.. Idag kom jag till skolan för att gå på sista lektionen i Eng C.. Därefter arbetade vi lite på projektarbetet.. Den är snart klar =D.. En enkel handbok på 80 sidor som innefattar hur man turistar prisvärt i Sveriges tio största städer.. Hihi, hoppas på ett fint betyg med tanke på hur mycket vi lagt ner tid på den..

Nästa vecka åker vi till Rhodos.. Skit, tiden går verkligen fort.. Min studentklänning är ännu inte klar men enligt skräddaren ska vi kunna testa våra klänningar nästa vecka innan vi åker..

Har sovit dåligt de senaste dagarna så bestämde mig igår att jag skulle ut och motionera.. Senare mot kvällen så dog jag på sängen kl 23 och vaknade upp dagen efter kl 11.. Haha, snacka om att jag sov som en griiiis.. ^o^

Tihihi fick även träffa en snygging idag.. s2



Omg.. Vilken header Sandy haha..


Departement Awards Night

May 3th 2010
Vann för Oustanding Achievement in Advanced Placement Course for Broadcast Television.


uppe på scenen

alla "ART AWARDS"

 

mami o jag!(L)

 

Cheryy, Carol, Cheeks and David


Love you ♥

I helgen har jag fått umgås med mina tjejer. Mina diamanter ♥.. Blä, lyckades skada Mimo på festen.. Haha, tror jag trampade på henne när hon gick bakom mig.. Förlåt gumman!

Igår åkte vi till Jönköping där dom hade lagat tacos till oss.. Hann inte vara där så länge och var riktigt nära på att somna på deras säng.. Iii, låg där inne och pratade med YY.. Samtidigt som man ville vara en bra lyssnare så ville jag ändå somna men jag lyckades ändå hålla mig vaken..

När vi alla vara hemma så märkte en viss tjockis att hennes nycklar var hos brorsan.. Haha, tänk om jag segade mig ännu mer.. Då hade hon säkerligen varit is nu =P Hade varit kul.. Haha skojar..

Muaaah


"En rolig historia för söta lilla heo"

once upon a time there was a flying heo, she flew around the world to seek something, then one day she saw something round and fluffy. So she landed beside it and asked whats your name? the white and round and fluffy thing answered, my name is Banh bao. after she heard its name she smiled and said if the banh bao could be by her side, and the banh bao ofc said yes. but after a few days the flying heo got hungry and didnt know what to do then she looked at the round and fluffy banh bao and said, Im hungry =( banh bao then said hmm oh really, what should we do then? the flying heo got tired and fell asleep so banh bao sat there and was wondering what he could do then he decided! when the flying heo woke up she looked around but couldnt find her banh bao so she got scared, but as she was looking around she saw a pot, she opened the lock and saw a steamed meatbun in the pot! she got so happy and ate it, after she had ate she was smiling brightly once again, but then she remembered that her banh bao was lost and didnt know where to find him, then as she looked around she saw a letter. she opened it and it was a letter from her banh bao, in it, it said

Dear flying heo i didnt know what i could do for you, you where hungry and sad and i couldn't make you feel safe, so i thought about offering myself so you could at least smile for the time being and live on ^^ don't worry about me even if u ate me it just mean i can be around you 4-eva hihi hope u will live a good life from your banh bao in your stomach ♥

the flying heo first cried because the banh bao was stupid but as time went on and she was thinking about him she would smile brightly and say, hey banh bao its really heave to carry you around so i will shit you out and make u a nice grave where i can visit you, so she shit him out and buried him beside a cherry blossom tree and lived beside it for eternity. THE END HAHAHAHAHAHAHAHA



Haha så gulliiiiiiiiiig ♥..