31/10-10

Oktober har varit hemsk både för mig och min kropp. Det har funnits många dagar där jag velat lägga mig ner och bryta ihop men oktober är snart över och jag hoppas det är likaså med stressen. Jag är inte den tjejen som gråter förrän jag fått nog. Jag är den tjejen som visar att hon är ledsen genom att vara arg. Jag gillar heller inte den sidan av mig.

I vilket fall vill jag avsluta denna månad med att:
- Ta hand om dagens disk
- Träning
- Ta vitamin tillskott
- Hemmaspa
- Och bara att ta hand om mig själv
Igår var verkligen en mysig dag. Den började med att jag fick ledigt från jobbet och då bestämde jag mig för att städa hemmet. Därefter latade jag mig på sängen och läste min bok (Den har psykat mig litegranna men jag betade av bokens 600 sidor iaf). Sen hängde jag med em be till JKPG där vi hälsade på TD. Därefter kom M och vi satte och gottade i oss BFFs goda mat. Tack för gårdagen! <3

Update:
Har hunnit med att diska, laga mat till familjen och tagit vitamin tillskott.. Nu ska jag ta på mig träningskläder och träna..



Jag vill ha något annorlunda, annorlunda som i att utvecklas.

Jag är vilsen men jag går framåt. Jag är nära ett mål. Fight fight.


Sliten

 NATTI .v.


Today has been a good day

En bild med blixt och en utan. Hihi
Köpte boken Hypnotisören skriven av Kepler. Sedan fick jag en lila klocka av baby och en Heat Defence Smooth av Kenny. Idag lunchade jag och älskling tillsammans. Han är så guuuullliiiiiggg.. Envisas alltid om att finnas vid min sida när stora dagar kommer. Sån tönt är han men han får mig på fall om och om igen. Haha
Taaack och vill även tacka PA och Mary för att dem var så gulliga idag! o^^o


Jag lever

men har mycket på gång bara.

Sov gott sömntutor.. <3


En bekännelse

Läppsyl är mitt allt.


25 okt


Secret possessions ♥

Hej gott folk! ^o^

Min helg har varit mysig och underbar även om jag bara befann mig i England (Portmouths) i sammanlagt 26 timmar. Vi kom dit ganska sent under natten till lördagen. Under lördagen gjorde vi inte speciellt mycket. Den började med lite lekar med bebisen.. Haha, han var så himla gullig.. Ville bara bita hans kinder. Därefter besökte vi en utav släktingarnas Nail Shop, gjorde lite ärenden, shoppade och hade en middag med släkten och senare på natten åkte vi hem.
Jag trodde vi skulle in till London but I was wrong. Vi hade inte så mycket tid men trots det var shoppingen i Portmouths helt underbar. Jag hann bara med några få butiker under 3 timmar och det fanns fler som jag ville till men vi hade inte tid. Fick bara med mig hem en ny blazer och två pyjamas set. Hittade en jättefin väska men köpte den aldrig. Även om mamma gav mig pengar till shopping så visste jag om jag shoppa här så kommer jag definitivt få vänta med min vinterjacka och jag vill inte vänta. Jag vill ha jackan - en likadan som min Ong Xa. Om ni ser oss under vinter så kommer vi förhoppningsvis ha likadana vinterjackor och pälsmössor båda två! =P Haha, töntiga vi är men roligt är det.
Första känslan jag fick av Portmouths var att det var en blandning av USA och Sverige. Jag kände mig hemma där. Folket var jättetrevliga och positiva med mammas förslag. Vi får se =)!
Hoppas vi åker dit till julen igen.. Vill shoppa såå mycket! Hähä
Secret Possessions.


Want you to make me feel like im the only girl in the world

Blöö! Är så arg på mig själv.. Varför går det så himla dåligt nu? Det är nu det ska gå bra! Lika bra som förut och lika säker som förut.

Jag känner mig så stressad. Jag vill men samtidigt inte till London. Jag vill veta men jag känner mig så stressad MEN jag blir ännu mer stressad om jag inte får veta. Stressfaktorer för två olika anledningar men som i grund och botten handlar om en enda sak.
Jag flyger dit fredagskväll och flyger hem igen på morgonen till söndagen. Det blir tajt om tid men vi åker dit för ärenden.
Jag blir knäpp och jag behöver semester!


Ny vecka, nya möjligheter, nya kunskaper.


Everything I do, I do it for you.

Wow, vilken helg alltså =)! Har känt mig både trött, stressad, glad, nervös, kär, lycklig, förälskad, barnslig och nöjd ^^..

Lördagen spenderade jag med min älskling Socker.. Vi hade först lite svårt att bestämma oss vad vi skulle göra men det slutade upp med att vi myste och hade en filmkväll tillsammans.. Det är egentligen helt sjukt hur mycket vi har att prata om varje gång.. Alltid lika kul att träffa henne. Tack gumman!
Söndagen började med att mamma kom in och väckte mig tidigt.. Mamma hade frågat mig dagen innan om jag och Ong xa kunde göra henne en tjänst - köpa ett par skor som hon kunde ha till London och det tackade vi inte nej till. Innan vi begav oss till Jönköping fikade jag med min f.d klasskamrat - Sofia.. Det var mysigt och det kändes skönt att vara uppe och göra något på en söndag (jag brukar ligga på sängen halva dagen). Därefter åkte jag och älskling och köpte choklad och tårta till familjen Luu (Shit vad nervös jag var men det var det värt.) Därefter shoppade vi och sedan hälsade vi på min bästbäääästa vän och anh Thui. Det känns som det är vårt andra hem haha.. Om vi åker någonstans så är det alltid dit.
Jag är lycklig idag. Jag gjorde mamma glad, jag besökte för första gången älsklings familj, jag gjorde honom glad, jag gjorde min bästa vän glad och jag gjorde mig själv glad^^..
Tack för allt s2


Welcome to my family


Everything is the same

and I dont like this game.


You dont love me as much as i love you

God morgon sunshines! ^^

Hoppas ni sovit gott? Själv sov jag sådär.. Har bara sovit några ynka timmar men det gör inget.. Jag får sova ut ikväll.. Det är sådana här dagar där man verkligen uppskatta sina sovmorgon men samtidigt är jag nyfiken på vad dagen har att erbjuda.
Min dag började för en halvtimme sen. Har hunnit äta en macka, gröt och druckit kaffe.. Nu ska jag stoppa i mig ett ägg och sedan börja fixa mig.. Funderar på att äta sushi till lunch eller om jag ens får någon lunch..
Önskar er en fin dag med mycket lärdomar.. Muah


Say Hello To This Beautiful Day

Aaah, det kändes så skönt att få sova ut efter en sådan lång dag igår.. Hihi! Imorgon blir det också en lång dag men det är bara att kämpa..

Ska ta och hoppa in i duschen och sedan bege mig..
Idag måste jag lämna tillbaka en bok på biblioteket och beställa hem en kräm till mitt ärr (detta skulle jag egentligen har gjort för 1-2 veckor sen).. Sedan ska jag försöka träna efter jobbet för att trötta ut kroppen.. Vill sova tidigt idag ^^..
Önskar er en superfin dag.. Muaaah!


Whats wrong with me?

Jag tror jag försöker att dämpa stressen och oron med shopping och det är inte alls bra. Det jag behöver just nu är att umgås med tjejerna but everyone is so busy and too far away plus att jag själv är upptagen med things denna månad. Allting var lättare när alla bodde i Skåne =).. Men det är i alla fall planerat att jag ska spendera min lördag med min älskling Socker och fika på söndag med Sofia.

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Sovit fyra h, haft en föreläsning, tog en powernap, jobbade och umgicks med Baby, Alec och Cindy.. Taack för fikan sötnosar! s2

Intense Repair Hypnôse Mascara
En hårinpackning från Loréal och en mascara från Lancôme blev min ikväll ^^..
PS. Bloggen kommer förmodligen att handla mycket om shopping framöver.. Jag orkar inte dela med mig mina känslor eller tankar.. Det blir mest om det ytliga.


Min blivande leksak

Jag har äntligen bestämt mig. Jag ska önska mig en Macbook Pro till studierna..
Tror inte jag får den förrän i början av nästa år, innan jag åker, men jag längtar redan! =)
Hihi så smal, så lätt och så läcker!


"A journey of a thousand miles must begin with a single step"


10/10 -10

Har äntligen lyckats ta mig upp från sängen.. Det blev 11 timmars sömn =P Hähä..

Igår åkte jag, tönten, bror, C och S till Värnamo och käkade. Det var roligt.. Ett tag sen man träffade S ju.. Haha han är lika gullig som vanligt ^^..
Nu sitter jag och dricker mitt kaffe.. Därefter ska jag äta mammas Bun Rieuuu.. Mumma så gott! Sen ska jag ta tummen ur rumpan och städa.. Sen blir det plugg och kolla efter högskoleutbildningar.. Ska söka till högskolan för skoj skull och se ifall jag kommer in.. Älskling lär inte hunnit vakna förrän sent.. Min söta lilla gris <3..
Muaaaah


Jag älskar att älska och jag älskar att bli älskad av den jag älskar.

LuuVL ♥
Jag avgudar mina föräldrar som lyckats hitta en sådan fin kärlek emellan dem
Jag avgudar mina föräldrar för att visat mig den fina kärleken som två personer kan ha.
Aldrig under hela mitt liv har jag uppskattat kärleken så mycket som jag gör idag.
Aldrig under hela mina 19 år har jag varit så envis mot kärleken.
Jag vet inte om evig kärlek existerar men jag hoppas innerligt på att detta förhållande kommer att hålla.
Jag vill inget annat än att uppleva saker tillsammans med dig men om något annat visa sig i framtiden kommer jag inte ångra mig.
Vi har våra brister men det är inte det som räknas utan att vi ständigt påminner varandra om att försöka bli bättre tillsammans, om att kämpa tillsammans och att ta vara på varandra tillsammans.
Jag älskar att älska och jag älskar att bli älskad av den jag älskar och jag älskar dig!

Tack för att du fanns vid min sida igår ong xa =)!

"You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me"


Förbereder mig inför Dagen med ett stort D.

Imorgon ska jag upp väldans tidigt.. Hic, och med tidigt innebär det att jag måste vara uppe senast klockan 06.00 för att sedan åka vid halv sju till Jönköping. En kvart senare måste jag äta fyra tabletter av penicillin och två värktabletter.

Nu måste jag ta en långdusch och sedan lägga mig.. Jag får varken äta eller dricka kaffe imorgon! =´(..
Aja nog om det.. Jag skulle inte shoppa denna månad men det blev ändrade planer.. Klickade hem lite saker idag.. Lite tröst måste man ju få ha ^^..
Btw, min mamma är världens bästa.. Lagade phö till mig för jag kommer nämligen har svårt för att äta mat i några dagar (hoppas på dagar!) framöver.
Mina tabletter inför operationen.. Hihi här är den tagen utan blixt.
I love my new camera!


Ett långt inlägg

En bild på mitt kvällssnacks som är tagen med min nya kamera som jag fick från pojken! Tack baby ^^.
Hihi lite vindruvor och persika och ett glas isvatten..
Jag ville egentligen inleda detta inlägg med hur trött jag är. Kan knappt hålla mina ögon öppna men ändå vill jag skriva ner mina tankar och vad som hänt på sistone..
Igår lunchade jag på Lilla krogen med familjen.. Finally! Jag har velat ha deras buffé ett tag nu men jag jobbar alltid på lunchen själv vilket gör det svårt.. Men det var inte så gott som det var senast jag var där hic.. Men det viktigaste var inte det utan att man fick Quality Time med familjen. Senare på kvällen ville bror åka till JKPG och jag hakade på och lekte med min bästis.. Hihi, det var ett tag sen vi hade BFF time och det kändes mycket bra. Vi åkte inte hem förrän vid midnatt vilket resulterade att jag bara fick fem timmars sömn idag. Åkte till Jönköping igen på morgonen med pappa. Det kändes hemskt att vara på sjukhuset och att gå förbi operationssalarna och veta att man kommer ligga där inne någon dag i framtiden.. Efter röntgen hade jag en tid till och det visade sig att de skulle berätta om hur operationen skulle gå till och PAFF fick jag reda på att jag ska opereras på onsdag. Om två dagar då alltså.
Inte för att detta skulle vara en stor grej men det står stort på min panna att jag är född till att vara en fegis and I effing hate it. Men dock avgudar jag alla som är svårt sjuka och som måste tillbringa mycket tid på sjukhuset. Jag håller verkligen tummarna på att dom någon dag i framtiden eller snarast kommer att bli friska och kunna utnyttja sin frihet.. Kärlek till er =)!
Men tack vare sällskapet av Socker idag då jag kunde ägna mina tankar åt annat. Tack gumman!
Sov gott på er.. :*


What goes up must come down

Ska ta och duscha innan jobbet snart.. Därefter blir det kriga kriga kriga.. Håll tummarna gott folk =)..

På måndag bär det av till Jönköping för röntgen och något mer.. Har fått två tider i alla fall.. Det kommer att bli en tidig morgon.. Hoppas jag hinner hälsa på T och gå en runda på A6 innan jag måste åka hem för att jobba.. Jag har saknat henne och jag vill ha jackan så mycket men den fanns inte i min storlek sist..
På sistone har jag gått och blivit kär i svindyra saker.. Dags att ta ett extrajobb? Haha..
Om fyra månader blir det Malta.. Tror Mimo har hunnit spara mer än vad jag gjort.. För allt jag har sparat är en stor nolla med tanke på att alla mina pengar kommer gå till det dära. Okej, jag ska inte ljuga. Även om jag nu inte hade spenderat mina pengar på det dära så hade jag ändå inte sparat =P.. Haha..