En vanlig höstdag

                               SKA NJUTA AV DENNA HÖSTKVÄLL MED EN VITAMINBOMB SMOOTHIE OCH MÖRK CHOKLAD. SEN SKA JAG SKÄMMA BORT MIG SJÄLV MED ATT LITE HEMMASPA. INNAN DESS SKA JAG STÄDA MITT RUM SUPERRENT (ELLER JAG HOPPAS DET BLIR SUPERRENT) OCH KANSKE LITE TRÄNING. JAG KLARAR VERKLIGEN INTE AV HÖST. BLIR VERKLIGEN DEPRIMERAD OCH HÄNGIG. MEN ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA SÅ SKA JAG GÖRA NÅGOT ÅT SAKEN. TRÄNING BRUKAR HJÄLPA FÖR STUNDEN. AJA DAGS ATT KILA. SKA HJÄLPA LILLEBROR MED ATT FÖRHÖRA HONOM INFÖR HANS PROV IMORGON. PUSS


Helt slut

Känner mig helt slut i kroppen och har träningsvärk vid ena skinkan.. =(.. I alla fall kommer jag vara väldigt upptagen nu framöver och under oktober.. Blä.. Hoppas Trang kommer imorgon..


Rekord

Påbörjade att läsa pocketboken "Skadad" av Cathy Gloss idag vid halv fyra och efter 340 sidor är jag nu klar med boken. Jag ska nog avstå från att läsa romaner ett tag nu. Shit, det kändes verkligen som en drog men jag är glad att jag hann läsa ut den =)..

Jag har hunnit förtidsröstat, jobbat, hämtat ut brorsans present (som han tyckte om ^^) och läst ut boken.. Dvs har jag inte hunnit städa mitt rum och packat hic..


Breathless

Har inte haft ork till att sitta vid datorn efter jobbet och vaknat alldeles för sent för att kunna sitta och skriva ner några meningar här innan jobbet hic. Det som är så himla bra är att jag kan surfa på FB via min Iphone. Slipper ta upp mina stora bärbar. Har önskat mig en ny dator till studier till våren.

Fick träffa min BFF igår. Hon kom ner och hälsade på med sin älskling. Hihi det var mysigt så länge det varade. =D
Har hunnit träna, duscha och rengjort mitt smink sen jag kom hem..
Imorgon ska jag förtidsrösta, jobba, städa mitt rum och packa. På lör ska jag träffa mina änglar.. Hihi


Älskar att älska.

Varje liten mm inom mig älskar verkligen mina närmsta.


Ändrade planer

Det blev ingen middag igår.. Träffade bland annat tjejerna igår istället och L bjöd oss på middag. Tack för maten gumman! ^^.. Det var mysigt att få träffa dom igen.. Alla är så himla upptagna nu.. =(.. Det blir väl så under hösten hic.. Men nästa vecka så hihi!


I give my first love to you

Har hunnit fixa mina naglar nu.. Håller på att äta min "frukost".. Hann inte äta innan jag lämnade hemmet.. Riktigt hungrig var jag när jag kom hem och så var tvungen att äta något litet för jag ska strax fixa mig och sedan gå ut och äta med tönten.. Men innan dess ska jag diska.. Får nog städa efter jag kommit hem, om jag nu har krafter till det.

Tänkte be mamma eller Trang lära mig att laga phö så jag kan göra det på söndagar.. Om det bli lyckat då.. Tror inte mina bröder tycker om när jag laga mat haha! Igår var jag världens segaste person efter jobbet.. Lade mig på sängen direkt efter duschen och skulle sova men fick ett samtal av mamma där hon frågade om jag kunde fixa mat till bröderna.. Då var det bara att stiga upp och göra det ^^.. Förra söndagen då jag ägnade min enda lediga dag i veckan till att städa hemmet, tror inte ni att det blev stökigt igen när bröderna kom hem? Jag tänker porta dom från hemmet om jag ska städa :P.. Haha snäll syster eller hur?
Aja.. Bilder kommer förmodligen upp senare eller något.. Muaah


Oh no! =(

Jag blir nitton år snart! Shit, hela nitton år! Nej, jag vill förevigt vara 18. Blir ju en gammal tant snart.. Fy :'(..

För övrigt har det inte hänt så mycket dessa dagar.. Har jobbat och börjat följa en koreansk serie, Mischievous Kiss. Oh, den är så himla gullig. Haha. Annars har jag hunnit umgås med Baby, Socker, Linh och Phi med.. Imorgon har jag fått tid till att fixa mina naglar.. Efter det blir det middag på Lilla krogen med baby..
BTW! Det är snart dags för att rösta på valet.. Kom ihåg att rösta people! Kom ihåg att du har chansen till att vara med att påverka samhället! =) Själv har jag inte riktigt bestämt mig för vilka jag ska rösta på men har följt nyheter och läst vad olika partier (eller ja, mest vad alliansen och de rödgröna) har för mål. Men rösta ska jag göra! ^^
Jag är riktigt sugen på att färga mitt hår men jag vill inte ha slitna toppar. Vilket I-landsproblem. Jag har varit duktig med att ta hand om mitt hår. Hårinpackning varje dag och skippat hårfön och plattång. Ska jag färga? Hmm
Nej, nu ska jag hälla i mig kaffet och sedan göra mig redo för jobbet. Trevlig helg på er sötnosar! Muah
Mischievous Kiss


Natti

Sov så gott sötnosar. Muah


Tänker tillbaka

Saknar känslan att vara ute med båten.
Vilken frihet
Vilken känsla
Vilken lycka

Jag misslyckades att stå upp helt när vi testade på wakeboard =(
Första bilden: Hade åkt båt i några timmar och skulle nu äta middag.
Vi hittade coolaste stället och jag åt världens godaste nachos.. Så gott!


Better together

Fredagsmys med min älskade vän.
Vår egen fullkornspastasallad med räkor och kyckling ^_^


Puuuh!

Äntligen klar med dagens sysslor. Städade i tre timmar och lagade mat efter det. Blev goi cuon. Inte så jättegott men det dödade hungern i alla fall! Haha (A)..

Hihi lyckades göra båda föräldrarna glada. Mamma sträckte fram två röda sedlar till mig men jag tackade nej. Har redan slösat alldeles för mycket. Mamma var så himla gullig för hon blev förvånad när jag inte tog emot så hon frågade mig: Är det för lite? .. Haha say what? Svarade henne: Jag är ändå bara hemma, vad ska jag ha pengar till? Jag frågar när jag behöver.
Men nu ska jag ta och vila mig eller kanske ta en promenad med tönten om han hinner vakna till..
Muah


They call me heartbreaker.

Har ni sovit gott? Själv sov jag himmelskt gott. Känner mig en aning piggare idag men halsen strejkar fortfarande. Har börjat hosta hic. Har i alla fall fått i mig en superduper nyttig och god frukost. Önskar man kunde spendera varje söndags"morgon" tillsammans med tönten. Hic, äta frukost tillsammans och så men men..

Sitter och dricker kaffe nu och funderar på att ta på mig hemmafru-rollen idag. Ska städa! =) Ska göra mina föräldrar glada idag.
Ni får ha en fin söndag. Muah


Taking care of myself

Hade en dejt med min sötnos Socker igår. Det var ytterst trevligt, mysigt och romantiskt. Hihi ^^. Tänkte posta upp en bild men bilderna ligger i broderns dator. Hic. Får ta och göra det senare eller imorgon.

Jag känner mig så sliten och har ont i halsen hic. Tog en lång dusch, tagit hand om håret och lagt ansiktsmask.. Har även ätit massor frukter. Väntar nu på min middag. Blir nog spagetti med köttfärssås som bror och hans flickvän lagar.. Mumma!
Därefter blir det nog bums ner på sängen och sova ut mig. Äntligen är det helg för min del. Hihi
Puuuss


Ett inlägg ägnad till tönten

Fick klicka hem mina produkter igen fast denna gång beställde jag utan min hårinpackning.. Hic.. Mitt konto blev tydligen spärrat för no reason? Första gången jag handlade där och fick inte ens mina produkter och kontot blev spärrat? :S.. Hmm, i alla fall beställde jag hem dom igen och ytterliggare två saker.



GODMORGON TÖÖNT! ^^
Jag vet att du brukar kika förbi här efter du vaknat.. Hoppas du sovit gott för jag sov jättegott.. Haha.. Men i alla fall så har jag klickat hem en present till dig. Hihi, hoppas du tycker om denna mer än den förra som du fick tidgare i veckan..

Till dig! =)

och en present till mig själv ..

 

Mimo, dödar mig inte.. Jag lovar att börja spara pengar efter denna månad! =P


Vart tog dom vägen?

Precis ätit min kvällsmat.. Blev lasagne och frukter till efterrätt..

Nu undrar jag vart mina Clinique produkter och min Redken hårinpackning är? Varför har inte dom kommit fram? =(.. Vill ha dom nu..


Ensam

Jag har varit rätt dålig på att uppdatera vad jag har gjort under dessa dagar. Tänkte ägna lite tid till att göra det nu. Som ni alla redan vet har jag stött på trötthetens trötthet på sistone. Det kvittar hur mycket eller hur lite jag sover, jag känner mig ändå psykiskt trött. Mitt första förslag var att sova i prick åtta timmar, mitt andra förslag var att motionera, det tredje var att skriva ner mina tankar och sista var (som jag insåg idag) att jag kanske behöver mer vitaminer i mig? Jag testade mig fram och det sistnämnda alternativet funkade bäst av alla. Ska förmodligen hälla i mig frukter framöver! ^^

Jag umgicks med C igår och träffade även på A.. Hihi han är så himla gullig som hinner komma förbi och hälsa på mig även om han jobbar så mycket. Tack!
Annars har jag känt mig ganska ensam på sistone. Inte ensam i att inte umgås utan det är något som fattas. Jag har lyckats bearbeta vissa saker och det känns bra. Jag har även tagit tag i något jag tyckte om så himla mycket förut. Det har underlättat lite men det är något annat. Det är mycket jag har hållit inom mig själv men varit för orklös att dela med mig. Ja, jag vet inte hur det hänger ihop. Men jag saknar en hel del saker som varit så enkelt att göra förut.