Homecoming Pt 2 (Game day)

Morgonen efter homecoming dance så var de dags för Gameday! På morgonen så samlades de som va medlemar av Senior Classen inklusive mig... Vi har under flera veckor förbrett inför denna dagen för vi va med i en tävling med där vår skapelse skulle dömas och den som vann skulle få cash. Så de va Sophomore class vs junior class och senior class.. Vi vann såklart haha, fast alla hade ganska coola grejer med.

Temat var Superheroes för alla och var o en skulle komma upp med en ide hur man skulle kunna framföra de till skapelse. Så Senior Class bestämde sig för att göra flera superheroes av trä som skyltar nästan. Vi fick måla och göra en massa andra skyltar.. kom upp med en quote "Justice Leauge of Seniors".. Hm, de va ganska längesen 2 veckor kanske? Vi vann iallafall med flera poäng och det var jättemånga som va där för att stötta footballs laget.

Så ja jag vet ganska seg med uppdateringen men ska ändra på det för de är ganska jobbigt med all collegework man måste göra för att ansöka. Det är ju annorlundare här för man måste ansöka för lån och stipendium plus man måste göra högskoleprov och få bra poäng så man kan komma in och om de inte hjälper så måste man kunna skriva en bra uppsats om vad de nu de vill att man ska skriva om...... Jag kan "go on" forever.... :D Hoppas alla kämpar på, värt i slutendan de vet vi alla!



SENIOR CLASS OF 2010

ME, Steffany,Carol och Matt. (Nice Pose, haha:P)



Vår truck.. haha ganska snygga blev dom faktiskt! :D (Carolina poses;)



"Save The Cheerleader, Save The World."  - from Nbc Heroes.


Jag, Matt och Carol - Watching The Game.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0